Saç Ekimi Sonuçları
Fotoğrafların devamı.
Alıntı yapılan: te12 - 25 Mayıs 2018, 17:37:27Fotoğrafların devamı.hocam cok gecmiş olsun muttalıp hoca saçtan alıp ekelim demedimi .dönör bölgen diğer alanlarda güçlü bence saçtan 1000 alınıp ekilse daha güzel olmazmıydı
Muttalip hoca riskli gordu arka tarafin normal tamaam ama yanlarin bu haldeyse kisayken cok alinicak greft cikmaz ciksa da ordakileri aldirmaya ben yanasmiyorum bu sebepten cok dusunmedim ama belki Hakan hoca ile yuzyuze gorusugumde en azindan ufak bi kisminin alinabilmesi icin bi konusucam o konuyuda aklimda. 500 sac 500 sakal belki.
Alıntı yapılan: dent.58 - 26 Mayıs 2018, 18:53:05Alıntı yapılan: te12 - 25 Mayıs 2018, 17:37:27Fotoğrafların devamı.hocam cok gecmiş olsun muttalıp hoca saçtan alıp ekelim demedimi .dönör bölgen diğer alanlarda güçlü bence saçtan 1000 alınıp ekilse daha güzel olmazmıydı Bende aynı merkezde ekim yaptırdım kalın saçlarda uzunken çok iyi kapatıcılık sağlıyo o yüzden donör iyi diyebiliyoruz uzun ve operasyon öncesi çekilen fotoğraf malesef arena medde ektiren coğu kişinin donörü bu şekilde
tamam kafada iz kalmasın ama sakaldan alınan yerler ne olacak.