Gönderen Konu: 6 Haziran Hakan Doğanay Donör Düzeltme Ekimi 1000 greft sakaldan  (Okunma sayısı 17945 defa)

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 6 Haziran Hakan Doğanay Donör Düzeltme Ekimi 800 greft sakaldan
« Yanıtla #15 : 06 Haziran 2018, 18:30:21 »
Bugun itibariyle donor bolgesine ekimi gerceklestirmis bulunuyoruz. Deneyimimi aktaricak olursam Dr. Hakan Doganay ve ekibi mukemmelin otesinde diyebilirim. Tavirlariyla, yaklasimlariyla bile mukemmel olduklarini sezebiliyorsunuz. Insallah isin sonucu da ayni sekilde guzel olur ki guzel olucagini dusunuyorum. Cunku ilk gun fotograflarindan gercekten icime daha cok sinen bir goruntu olamazdi. Hakan hoca tane tane ekiyor saclari ve ne kadar profesyonel oldugu verebildigi bu zor acidan bile belli su an baktigim zaman acilari gorebiliyorum donore ekilen sakallarda. Dedigim gibi insallah sonucta guzel olur. Ayrica sakaldan greftleri toplayan ekibi de gercekten mukemmel ilk gun sakal fotografini da paylasicam sakaldan alim yapilmasindan korkan veya aklinda suphe olan arkadaslara bir yol gosterir gercekten.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 06 Haziran 2018, 18:32:45 »
Toplamda 805 gref alindi sakaldan. 500 adet sag tarafa yani buyuk problemin oldugu bolgeye ekildi. 305 tanesi ise noktasal bosluklar olan sol bolgeye ekildi.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 6 Haziran Hakan Doğanay Donör Düzeltme Ekimi 1000 greft sakaldan
« Yanıtla #17 : 06 Haziran 2018, 18:59:35 »
Ekim oncesi 2 numaraya kisaltmistim saclari 2 numarada Arenamed farki ortada.

dent.58

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 06 Haziran 2018, 21:26:55 »
Toplamda 805 gref alindi sakaldan. 500 adet sag tarafa yani buyuk problemin oldugu bolgeye ekildi. 305 tanesi ise noktasal bosluklar olan sol bolgeye ekildi.
Hayırlı olsun . Birkaç sorum olacak müsaadenle. Kaç mm punch ile alım yapıldı. Ekimi hakan bey kendisi kalem yöntemi ile mi yaptı.ne kadar odediniz bu Ekim için

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 06 Haziran 2018, 21:34:38 »
Hayırlı olsun . Birkaç sorum olacak müsaadenle. Kaç mm punch ile alım yapıldı. Ekimi hakan bey kendisi kalem yöntemi ile mi yaptı.ne kadar odediniz bu Ekim için
Kullanilan punchi bilmiyorum hocam. Hakan hocanin fiyatlari sabit sakal alimi 1.5 euro odedim.

WFCxWazza

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 07 Haziran 2018, 00:00:14 »
h.o dostum greft sayısı yeterli olurmu diye sordunmu daha kısa kestirip yapilsaydi daha net olurdu sanki

dent.58

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 07 Haziran 2018, 02:16:07 »
Kullanilan punchi bilmiyorum hocam. Hakan hocanin fiyatlari sabit sakal alimi 1.5 euro odedim.
Anladım hocam sağol

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 07 Haziran 2018, 11:42:07 »
h.o dostum greft sayısı yeterli olurmu diye sordunmu daha kısa kestirip yapilsaydi daha net olurdu sanki
Zaten sakaldan alinabilicek en uygun sayiyi aldiar 1000 diye konusulmustu zaten Hakan Hoca 700 greftin yeterki olucagini soyledi yuzyuze gorusmede biraz daha istedim sakalin durumuna gore bakalim o zaman dendi ve 805 cikti.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 08 Haziran 2018, 13:19:20 »
Operasyonun 2. Gunu sakal 4. Gunde bisey kalmaz demislerdi benim cildim hassas olmasina ragmen 2. Gunden hic bir sey belli olmuyor. Yara bere iz hicbisey yok. Ekim bolgeleri de islak hali.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 08 Haziran 2018, 13:33:45 »
Evet çok güzel toparlamış sakaldan alım yapılan bölgeler iz görünmüyor umarım cıkar hepsı sakalların.
Global Moderator

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 08 Haziran 2018, 14:44:44 »
Evet çok güzel toparlamış sakaldan alım yapılan bölgeler iz görünmüyor umarım cıkar hepsı sakalların.
Tesekkurler Hintell insallah cikar ve sorunum kalkar ortadan.

xbmx

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 09 Haziran 2018, 13:29:15 »
konunu takipteyim bende dönor düzeltme düşünüyorum hakan beye... aynı senın gıbı sadece sakaldan düşünüyorum bakalım nekadar kapanıcak umarım hepsi tutar..

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 09 Haziran 2018, 16:01:48 »
konunu takipteyim bende dönor düzeltme düşünüyorum hakan beye... aynı senın gıbı sadece sakaldan düşünüyorum bakalım nekadar kapanıcak umarım hepsi tutar..
Sana da gecmis olsun o kadar cok var ki su donoru duzeltme olayi icin mesaj atan ozelden, buyuk bir sorun var bu konuda ama somut bir ornek yok. Bunun icin sonuna kadar paylasicam ekimi. Iyi dilegin icin sagolasin umarim sana da care olur donor ekimi ve seninde sorunun kalkar ortadan.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 09 Haziran 2018, 16:08:03 »
Açmış olduğunuz konu çok faydalı olacak bu sıkıntıyı yaşayanlar için. Umarım istediğiniz gibi bir sonuç ortaya çıkar.
The World is Yours

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 09 Haziran 2018, 16:10:10 »
Açmış olduğunuz konu çok faydalı olacak bu sıkıntıyı yaşayanlar için. Umarım istediğiniz gibi bir sonuç ortaya çıkar.
Tesekkurler.

Facebook Twitter Instagram