Gönderen Konu: Estepol Hair 7. Ay  (Okunma sayısı 11483 defa)

emirbey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Estepol Hair 7. Ay
« : 24 Ocak 2015, 21:47:19 »
Merhaba arkadaşlar.
Ekim öncesi ve sonrası fotığraflarım.
Bu forumu donanımda gezerken buldum ve daha düzeyli bir yer.
Buranın admini veya adminlerine teşekkür ediyorum.
Daha güzel bilgi ve yardımlaşmayı sağlamışlar burada. Inşallah
Daima bu şekilde devam eder ve bozulmaz.
Neyse sonuç bu yorum sizden.
Ben buradan Estepol Hair ailesine çok teşekkür ediyorum.
Aklım inanın çok karışıktı Sağolsun Estepol Hair Emine hanım güvenimi
Boşa çıkarmadı.

emirbey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estepol Hair 7. Ay
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2015, 21:48:32 »
7. Ayım ve 4500 Greft

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2015, 23:27:25 »
Estepol ekimi her halinden belli ama sonuç fotosu yetersiz,bir kaç tane daha ışıklı ortamda foto alabilirsek memnun oluruz,özellikle kafada topik vs benzeri herhangi bir şey varmı yokmu düşüncesi oluşmaması önemli bizler için,bu açıdan bakılırsa şu haliyle sorunlu bir paylaşım,umarım yeni fotolar eklersiniz...

emirbey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2015, 20:37:22 »
8. Ayım doldu arkadaşlar.
Mümkün olduğunca ay ay koymaya çalışacağım

emirbey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Şubat 2015, 22:35:39 »
Reci bey dediniz gibi bir kaç foto daha koydum fakat bir yorumda bulunmamışsınız yada gözünüzden kaçtı. Ben burada ki yorumlarınızı okuyorum ve Güvenilir biri olarak bu son koyduğum resimlere göre benim gidişat nasıl. Çünkü sizin düşünceleriniz benim için gayet önemli.
Bu arada Prp yaptırmalımıyım. Yani iki defa yaptırdım zaman içerisinde. Tekrar yaptırsam daha iyi olurmu.

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Şubat 2015, 22:54:33 »
Super bir sonuç olduğunu düşünüyorum bunun.
İnşallah sizi de tatmin etmiştir.

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 26 Şubat 2015, 23:07:33 »
Gözümden kaçmadı aslında ama daha önce biraz daha aydınlıkta çekilmiş foto istedik ona rağmen yeni eklediğiniz fotolarda bir fark göremedim,saç telleri hafiftende olsa seçilecek tarzda foto olmalı..
Yorum yapmamamdaki birinci sebep buydu,ikinci sebep ben bu paylaşımı ne yazıkki çok güvenilir bulmadım,bana sanki fotodaki kişinin izni dahilinde ama kendisi haricindeki birileri tarafından bu fotolar ekleniyormuş gibi geldi ,öyle bile olsa burda paylaşım yapabilirsiniz bunda sakınca görmüyorum ,sonuçta estepol ekimi bu konuda herhangi bir şüphem yok,ekimden önce ve hemen sonraki kanallı foto var,birde son ekledikleriniz,isterse reklam amaçlı olsun paylaşımlar bu şekilde olduktan sonra sorun yok ama sorun şu ki eğer bu şekilde ise bizden çok yorum yapmamızı beklemeyin çünkü bu ekim estepolün en başarılı olmuş vakalarından biri demektir,biz gene bu paylaşımlara ehemmiyet veririz ama sıfırdan eşzamanlı kişinin ekim merkezinden bağımsız yaptığı paylaşımlarla ne yazıkki aynı kefeye koyamayız,bu paylaşım özellikle ekimden sonraki kanallı foto olduğu için incelenmeye değerdir bana göre ama şu haliyle daha fazlasını beklemeyin...
Aksini iddia ediyorsanız whatsaaptan size ulaşıp fotolarınızı anlık görebilmek için tlf numaranızı özel mesaj yoluyla yazarsanız ve fotolarınızda daha aydınlık olursa o zaman fikrimizi değiştirebiliriz,açık sözlü yorumum için kusura bakmayın,bu paylaşım için benim düşüncem budur.....
Ayrıca şu fotolara bakarak yorum yapmaya kalkışırsak saç ekimiyle elde edilebilecek en had safhada başarılı olmuş bir ekim sonucudur ,tabi kafada topik benzeri vs herhangi bir durum yoksa....

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 27 Şubat 2015, 12:39:19 »
Herseyi anladim da, doktora estopol ailesine niye burdan tesekkur ediyorsun.
Tesekkur edeceksen ara telefonla et. Sanki televizyon programina cikmissinda valiye basbakana tesekkur ediyorsun.
Reklam oldugu cok bariz bir ekim. Reci komple silmek lazim boyle basliklari. Ya da ifsa etmek lazim.

Chris Murhpy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 24 Mart 2015, 11:57:46 »
bu saçta toppik var bence arkadaşlar çok az yapılmış..

serhanizmir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Mart 2015, 00:39:13 »
Bence silmeyin. Sitede çok yeniyim fikrimi önemser misiniz bilmem. Neden "silmeyin" dediğimi açıklayayım. Siteden faydalanmak isteyenler içinde
1) fotolara hızlı hızlı "bakıp" gördüğü en güzel kafanın nerde yapıldığına bakanlar olacak
2) Sitede fotoğraflara bakıp siteyi "okuyanlar" olacak.

Bence siteye göz gezdirenlerin vebali sizin üzerinizde kalmaz. Bence siteyi okuyanlar bu fotoğrafın altında neyin tartışıldığını görürse bu siteye saygısı ve en önemlisi güveni artar. Bu sebeple bu forum kalmalı. (Eğer bu arkadaş hilesizliği kanıtlamazsa Site sahibi "KÖTÜNİYETLİ reklam paylaşımına örnektir" başlığı ile bu paylaşımı yine tutmaya devam eder.)
BEN BU FOTOĞRAFLARI ÇOK ÖNEMSEDİM.
Yanılıyor olabilirim ama bu dökülmeyi kendiminkine benzettim. Bu tarz döküklüğü alt yuvarlağı daha tombul bir "8" rakamına benzetiyorum. Bakın kafanın tam tepeden görünüşüne "0" rakamı dersek kişinin orta hatta sağdan ve soldan içeriye doğru giriş yapan daha saçlı alanı var. Böylece kafada ekilecek alan tam "0" rakamına değil alt yuvarlağı daha tombul bir "8" rakamına benziyor. (Zaten orta hattan kafayı ikiye bölecek şekilde çizmişler. İlk an ZANNETTİM ki alt yuvarlağı çok sık saçla dolduracaklar ve üst yuvarlağı bırakacaklar. (Çünkü bana %80 önerilen ekim dağılımı bu idi) Neden? Çünkü saç grefti sınırlıdır ve genel olarak telaffuz edilen rakam 3.000 dir. bana da 3.000 dediler ve alt yuvarlagı simsiyah yaparız dediler . Bu durumda Üst yuvarlağı doldurmak için bilmeden konuşuyorum ama bi 2.000 daha gerekir gibi (yanılıyorsam site kurucusu ve reciproc düzeltsin şu an tamamen tahmini konuşuyorum) Somut olayda 2.500 ön 2000 arka veya 3.000 ön 1500 arka toplam 4.500 ile bütün alanı kaplamışlar o kesin. Kişisel kanaatım insanın kafasının önü Tarkan arkası Süleyman olacağına saçın "degrade" bir şekilde bütün kafaya ekilmesi doğru seçim. Bu seçim sebebiyle ekimi yaptıranı da yapanı da kutlamak lazım.
AMA
Kanaatımca 4.500 greft de olsa bu kadar büyük bir alana yayılarak saç ekilince görüntünün biraz daha "makul" olması gerekir. Bu lapkara kafa bana inandırıcı gelmiyor. Ve lütfen ÖZELLİKLE SON FOTOYA bakın. Şakaklara doğru topiğin son uzantısı kendini belli etmiyor mu? Günahını alıyorsak tersini kanıtlamak bu arkadaşın elinde. Benim gibi geçer ampulün altına çeker yüksek çözünürlüklü fotoyu anlarız sonucu.

Bence buradaki problem şu. Bu ekim 10 üzerinden 9 luk bir ekim olabilir. (10 üzerinden 10 olması bence zaten mümkün değil çünkü kocaman bir kafa ve elde 4.500 greft var....ha 6.000 dersin derim ki 10 üzerinden 10 da olur) Neyse şimdi biri 10 üzerinden 9 luk bir şeyi (yani hafiffff seyrek saçı) 10 üzerinden 10 göstersin diye topikliyorsa....az çözünürlük yada az ışıkla "kapkara"  gösteriyorsa o zaman ben bu saça 10 üzerinden 9 vermekten de vazgeçerim çünkü hile "ahlaksızca" birşeydir. Ameliyat sonrası fotonun güzelliğine bakıp "helal olsun" demek istiyorum ama  eğer son saçta topik varsa bu fotoyu koyana "atmaya çalıştığın makyajlı hava sebebiyle haram olsun" derim. Burada kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok.
« Son Düzenleme: 25 Mart 2015, 01:04:32 Gönderen: serhanizmir »
Serhanizmir

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 28 Mart 2015, 00:01:56 »
Ben bu paylaşımı silip silmemeyi daha önce düşündüm ve silmemeye karar verdim,reklam amaçlı paylaşımın nasıl olduğuna dair bir örnek olarak kalsın. Bu arkadaştan tlf istedik göndermedi ve ışıklı ortamda fotoda eklemedi ,sonuçta kendiside kabul etmiş oldu böylelikle fotolarda bir feyk olduğunu ,googlede ilgili ekim merkezi arandığı zaman ilk sayfada çıkıyor bu konu,kendileri bilir onlar için kötü bir reklam olmuş oldu...

burqa1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Mart 2015, 18:12:26 »
aynen reklam olmuş şahıs paylaşımı değil olsada farketmez ortada herşey saçta topik var ...

serkan1299

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 20 Kasım 2015, 15:40:09 »
arkadaşım nedense pek güvenemedim sana böyle bi açıklağa bu kadar gzl bi ekim yapıldıysa dahi helal olsun

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 03 Mayıs 2017, 14:30:28 »
Super sonuc

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 03 Mayıs 2017, 16:19:22 »
Reklam kokan haraketler bunlaaaaar ahahha  hoooooooooop bi merkezi daha eledik zaaaa :D
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Facebook Twitter Instagram