Gözümden kaçmadı aslında ama daha önce biraz daha aydınlıkta çekilmiş foto istedik ona rağmen yeni eklediğiniz fotolarda bir fark göremedim,saç telleri hafiftende olsa seçilecek tarzda foto olmalı..
Yorum yapmamamdaki birinci sebep buydu,ikinci sebep ben bu paylaşımı ne yazıkki çok güvenilir bulmadım,bana sanki fotodaki kişinin izni dahilinde ama kendisi haricindeki birileri tarafından bu fotolar ekleniyormuş gibi geldi ,öyle bile olsa burda paylaşım yapabilirsiniz bunda sakınca görmüyorum ,sonuçta estepol ekimi bu konuda herhangi bir şüphem yok,ekimden önce ve hemen sonraki kanallı foto var,birde son ekledikleriniz,isterse reklam amaçlı olsun paylaşımlar bu şekilde olduktan sonra sorun yok ama sorun şu ki eğer bu şekilde ise bizden çok yorum yapmamızı beklemeyin çünkü bu ekim estepolün en başarılı olmuş vakalarından biri demektir,biz gene bu paylaşımlara ehemmiyet veririz ama sıfırdan eşzamanlı kişinin ekim merkezinden bağımsız yaptığı paylaşımlarla ne yazıkki aynı kefeye koyamayız,bu paylaşım özellikle ekimden sonraki kanallı foto olduğu için incelenmeye değerdir bana göre ama şu haliyle daha fazlasını beklemeyin...
Aksini iddia ediyorsanız whatsaaptan size ulaşıp fotolarınızı anlık görebilmek için tlf numaranızı özel mesaj yoluyla yazarsanız ve fotolarınızda daha aydınlık olursa o zaman fikrimizi değiştirebiliriz,açık sözlü yorumum için kusura bakmayın,bu paylaşım için benim düşüncem budur.....
Ayrıca şu fotolara bakarak yorum yapmaya kalkışırsak saç ekimiyle elde edilebilecek en had safhada başarılı olmuş bir ekim sonucudur ,tabi kafada topik benzeri vs herhangi bir durum yoksa....