Gönderen Konu: Saç ekimi ,tavsiye  (Okunma sayısı 3358 defa)

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi ,tavsiye
« : 25 Mayıs 2018, 02:01:30 »
Öncelikle siteye,kurucularına ayrıca teşekkür ediyorum ;çok faydalı bir site kurmuşlar.
Değerli forum üyeleri saç ektirmeyi ciddi anlamda düşünüyorum.
Aşağıda da resimleri paylaşacağım.Yaşım 35 ,saçlarım ince telli ve yağlı .Dökülmeler durma noktasına geldi.Çok fazla dökülme olmuyor.Mevsimsel dökülmeler yaşanıyor.
Sizde isteğim ;
1.Faydalı sonu alabilir miyim?
2.Ekilen saçlar zamanla dökülür mü?
3.Hangi doktoru tavsiye edersiniz?
4.Maximum limitim 5-6bin tl bu fiyatları da düşünerek tavsiye ederseniz memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi ,tavsiye
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2018, 12:57:04 »
Planlaman doğru yapılırsa güzel sonuç alırsın.ekilen saçlar geri dökülmez rahat ol.bütçene en uygun şahin çelik ve ilhan serdaroğlu var bu saçı adam ederler ama lhan serdaroğlundan çok emin değilim bütçen yetmeyebilir.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Mayıs 2018, 13:06:46 »
Finasterid yada herhangi ilaç vs kullanıyormusunuz.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Mayıs 2018, 14:29:22 »
Hayır ilaç kullanmıyorun

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Mayıs 2018, 14:47:10 »
Siz gene araştırın tabi ama, Finasteridi şimdi kullanmaya başlarsanız eğer, bir gün saç ektirdiğinizde büyük avantajı olabilir.forumu incelediğinizde mutlaka  gözünüze finasterid ile ilgili paylaşımlar gözükecektir. Okuyun ve ekim öncesi kullanımın ne denli olumlu etkileri var öğreneceksiniz.

sonuçları bol bol inceleyin...

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Mayıs 2018, 16:19:00 »
teşekkürler inceleyeceğim.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Mayıs 2018, 16:38:30 »
bu kafaya cok guzel ekim olur.. Kellik cok ama kafa yuzeyi dar, donor saglam , yas ise kemale ermis:)
Bence bu iste butce isine pek takilmadan, tek seferde bitireyim gazina gelmeden, iyi bir arastirma ile garantici yaklasimlar ile ekim yaptirmaniz iyi bir sonucu getirecektir.

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Mayıs 2018, 16:56:17 »
teşekkürler,Şahin çelik bana da mantıklı geldi hem Ankara da daha yakın .Orduda bir saç ekim merkezi var o konuda bilgisi olan var mıdır arkadaşlar?

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Mayıs 2018, 16:59:42 »
teşekkürler inceleyeceğim.

Okudum hocam Açıkcası Finasteridin yan etkileri gözümü korkuttu.Ayrıca hayatımda ilaç kullanmışlığım yok.Çok  nadir kullanırım.Eminim bir süre sonra kesin bırakırım .
O nedenle ektirmeyi düşünüyorum ciddi anlamda

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 25 Mayıs 2018, 17:28:42 »
Merhaba
Foruma hoşgeldiniz.
Dökülmr şeklinize göre ekim için güzel bir durumdasınız. Front mid ve vertex e doğru güzel bir planlama ile ekiminiz gayet başarılı olabilir. Ekim durumunuzu yani 1. veya 2. ekim bunu en güzel şekilde ekim yaptıracağınız dr planlayacaktır. Tek sefer için aslında durumunuz uygun görünüyor donör sağlam. Dökülmeniz mevsimsel düzeyde olduğu için 1 ekim yaptırarak da bu işi bitirebilirsiniz.
Ekim yaptıracak dr seçiminde ise sitemizi iyi taramanızı ve sitemizde bolca zamab geçirmenizi tavsiye ederim. Dr lerin daha önceki ekimleri ve halen devam eden ekim süreçlerini takip etmek sizin yararınıza olacaktır.
Finas kullanımına gelince, arastırdığınız üzere yan etkileri malumdur. Saç ekiminden önce kullandırılması hem mevcut güçsüz durumda bulunan saçlarınızı hemde donörü kuvvetlendirmek içindir. Aşırı düzeyde incelmiş olan tüy durumundaki saçlarınızı kuvvetlendirip kendine getirecektir.
Saç ekiminden önce kullan kullan bırak şeklinde kontrollü biçimde kullanabilirsiniz. Tabi bu kontrol dr gözetiminde yapılmalıdır.
Diğer bir durumda ise yani finans kullanmayıp biotin kullanabilirsiniz. Xpecia gibi takviyeler de işinize yarayacaktır.
Selamlar...

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Mayıs 2018, 17:46:40 »
birkaç  haftadır inceliyordum forumu.Koray erdoğan  çok yüksek bizim boyumuzu aşar.O nedenle Şahin çelike ektirmeyi düşünüyorum.faceden yazdık nasip olursa 24 haziran soraki hafta ektireceğim.(Öğretmenim yaz tatilinde )
Dediğiniz gibi bir aylığına Finasteridi kullanbilirim .Peki bunu nereden temin edeceğim eczanelerde var mıdır.Reçete ile mi satılır?

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Mayıs 2018, 16:00:01 »
birkaç  haftadır inceliyordum forumu.Koray erdoğan  çok yüksek bizim boyumuzu aşar.O nedenle Şahin çelike ektirmeyi düşünüyorum.faceden yazdık nasip olursa 24 haziran soraki hafta ektireceğim.(Öğretmenim yaz tatilinde )
Dediğiniz gibi bir aylığına Finasteridi kullanbilirim .Peki bunu nereden temin edeceğim eczanelerde var mıdır.Reçete ile mi satılır?
Hocam selam
Bence yaz tatili en iyii zaman ekime. Düşünsene okul zamanı çocuklar delik delsik başınızı görse valla benden söylemesi dalga gecerler. Yazın yaptırin hocam
Finnans bence çok tehlike bana gittiyim demotoğ yazıyodu yok dedim. Neymiß genc yaşta bisiy olmaz ilerde ya bisiy olursa. Ben sürkli forumu okuyom. Herseyi ögrenmem lazim. Babamin saclari bende iyi ya :( valla tum suç dedemin adam kafa ayna gibi buyuk babam beyaz saclı ama vertks bile açik deil.
Biotin kullanabilirsin bide ben kabak çekirdeyi yiyorum hocam fourmdan öğrendim çok iyiymiş
Saygilar hocam 😀

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 26 Mayıs 2018, 19:28:36 »

Finasterid ilacın bileşenidir siz  proscar 5mg isteyin . Bizde onu kullanıyoruz.
eczaneden proscar 5 mg  isteyin  ben 17 tlye aldım.    1 proscar  hapını 4 ayrı parçaya bölerek günde 1 parçasını tüketin. Mevcut 5 mg÷4=1.25 mg eder oda günlük. Testesteron hormonu (dht) blokajı için yeterli olacaktır.

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Mayıs 2018, 20:27:57 »

eczaneden proscar 5 mg  isteyin  ben 17 tlye aldım.    1 proscar  hapını 4 ayrı parçaya bölerek günde 1 parçasını tüketin. Mevcut 5 mg÷4=1.25 mg eder oda günlük. Testesteron harmonu blokajı için yeterli olacaktır.

Teşekkürler sağolun,inşallah güzel bir sonuç alırız.

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 26 Mayıs 2018, 20:30:58 »
Hocam selam
Bence yaz tatili en iyii zaman ekime. Düşünsene okul zamanı çocuklar delik delsik başınızı görse valla benden söylemesi dalga gecerler. Yazın yaptırin hocam
Finnans bence çok tehlike bana gittiyim demotoğ yazıyodu yok dedim. Neymiß genc yaşta bisiy olmaz ilerde ya bisiy olursa. Ben sürkli forumu okuyom. Herseyi ögrenmem lazim. Babamin saclari bende iyi ya :( valla tum suç dedemin adam kafa ayna gibi buyuk babam beyaz saclı ama vertks bile açik deil.
Biotin kullanabilirsin bide ben kabak çekirdeyi yiyorum hocam fourmdan öğrendim çok iyiymiş
Saygilar hocam 😀

Ben de onun için yaz tatilini seçtim hocam:)Benim de babamın saçları benden iyi.Abilerim ve benm ise bu şekilde.Galiba dirsek çürütmenin sonucu.Sağlık olsu artık.İnşallah bir ay sonra ektiriyorm

Facebook Twitter Instagram