Anket

..

.
24 (64.9%)
.
13 (35.1%)

Toplam Oy Verenler: 37

Gönderen Konu: Koray Erdoğan 5106 greft, ortalama saç yoğunluğu:2.26, 22-23 mayıs 2018  (Okunma sayısı 36846 defa)

duranalp

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Siz ekiminizin içinize sinmediğini belirttiniz,fotoğrafları gönderdiniz ve sıklaştırma yapılması uygun görüldü.Herhangi ilave ücret talep edilmedi.
Doğru anladım galiba.Hem de böylesi gayet güzel bir ekim sonucuna rağmen.

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Asmed işinin arkasında durarak çok güvenilir bir yer olduğunu birkezdaha göstermiş bu sıklaştırma ile umarım istediğin saçlara kavuşursun

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizgide değişiklik olmadı dimi yukardan çektiğin resimde ön çizgi dizaynın harika görünüyor

Ön çizgide bir değişiklik yok sıklaştırma yapıldı.

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Siz ekiminizin içinize sinmediğini belirttiniz,fotoğrafları gönderdiniz ve sıklaştırma yapılması uygun görüldü.Herhangi ilave ücret talep edilmedi.
Doğru anladım galiba.Hem de böylesi gayet güzel bir ekim sonucuna rağmen.

Evet doğru anlamışsınız. Konaklama, yemekler, ekim, arabamın yıkanması ve aklıma gelmeyen diğer hizmetler dahil hiçbir ücret talep edilmedi. Daha önce de söylemiştim Koray Hoca hastasını memnun etmek ve yaptığı işin en güzel şekilde sonuçlanması adına ne gerekiyosa yapıyo. Konu açılmışken ekibinden de bahsetmek isterim. Bir çok ekip var asmedde. Benimle daha çok seda hanım ile alina hanım ilgilendiler. Açıkcası süreç boyunca başka bir şehirde olucağım için ister istemez bir kopukluk yaşanıcağını düşünmüştüm. Ancak hiç öyle değil. Ekimden sonra da büyük bir titizlikle her sorunuzu cevaplandırıyor, aylık olarak gelişmeyi takip ediyorlar. İlk ekimde öyleydi şimdi de öyle.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Pele.... 2 sac ekimini karsilastirinca herhang bisi farkli oldu mu? Sikilastirmada ekstra / özel bisi yapildi mi saclarina?

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Pele.... 2 sac ekimini karsilastirinca herhang bisi farkli oldu mu? Sikilastirmada ekstra / özel bisi yapildi mi saclarina?

Şöyle dostum. Teknik açıdan ekimden sonraki gün Koray Hoca bu sefer aradaki boşluklara jiletle girdim dedi. Çok daha ince bir uç olduğu için el mahareti isteyen bi şey. Normalde safir uçlu aparatlar kullanılıyo asmedde. Sağlık açısından ise ilk ekimdeki sendromlar vardı ikincide olmadı.(Ödem ve kaşınma.) Bunu değerlendirmek gerekirse ilk ekimde 10200 delik vardı kafamda. Şimdi 2200. Hayliyle kolay geçti süreç. İkinci ekimden önce sordular ilk ekimde bir sorun var mıydı diye kaşınmıştı dedim çantama kaşınmayı durdurucak ilaç koymuşlar, annne gibiler asmeddekiler:). Kendiniz de eczaneden alabilirsiniz de işte ilacın içindeki etken maddelerden birinin ekime zararı var mıdır yok mudur bilemiyosunuz. Başka da aklıma gelen bi şey yok dostum.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sıklaştırma ekimi yaparak çok doğru bir karar vermişsiniz

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
15. Gün Fotoğrafı. Askere mi gittin diye tepkiler alıyorum:) ekim olduğu anlaşılmıyo

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Fotoğrafı koymayı unutmuşum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Orman olmuş saçlar:)
Global Moderator

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet güzel sonuçlanmış ilk ekim, 2. ekimdede ön tarafta istenen sıklığı yakalarsın diye düşünüyorum dostum. Hayırlı olsun şimdiden.

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
çok başarılı :) gerçi sizde öncesinde de çok saç varmış o kadar alana zaten 5100 greft ekilince çok sık ve doğal görnüm olmuş. güle güle kullanın

Hagi10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
güncel fotolar paylasabilirmisiniz rica etsem

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet bende uzun halini çok merak ediyorum pele
Global Moderator