Asmedin yeni binasından herkese merhabalar.
İlk ekimde yeni merkezlerinin yanındaki 5 yıldızlı oteldelde konaklamıştım. Burası ordan daha güzel olmuş. Kendinizi evinizde hissetmeniz için her ihtiyacınızı karşılamaya çalışıyorlar sağolsunlar. Güzel yani.
Ekime gelicek olursak.Kontrolden geçtim bugün. 1000 greftlik sıklaştırma yapılıcak ön hatta. Anladığım kadarıyla zor bir ekim olacak. Ön hatta arzu ettiğimiz sıklığı yakalamak için çok ince bir aparatla kanalları açacağını söyledi. Koray hoca için söylememe gerek var mı bilmiyorum işine nasıl sahip çıktığının örneklerinden bir tanesi oldu bence bu konu. Kendisini gördüğüm ve yaşadıklarım çerçevesinde değerlendirmem gerekirse bir iş yapıyosa o işten alcağı sonucun en iyi sonuç olması için ve daha da önemlisi hastasını memnun etmek için elinden geleni yapıyo. Ekim öncesi daha sık bir ön hat hayal ediyodum. İnşallah bu ekimin sonunda olacak. Saç ekimi konusunda genel bir değerlendirme de yapmak istiyorum. İyi bir ekim yaptırıp biraz da spor yapar kendinize bakarsanız o bakışları yeniden yakalarsınız.
Son olarak ilk ekimle bir yılın sonundaki halini karşılaştırmanız için bir fotoğraf daha ekliyorum.
Paylaşımlara devam edicem. Forumun sloganıyla bitiriyorum. Herkesin hayalindeki saçlara kavuşması dileğiyle sağlıcakla kalın.