Anket

..

.
24 (64.9%)
.
13 (35.1%)

Toplam Oy Verenler: 37

Gönderen Konu: Koray Erdoğan 5106 greft, ortalama saç yoğunluğu:2.26, 22-23 mayıs 2018  (Okunma sayısı 36834 defa)

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşın konusunda verdiği ücreti tartışmak bence çok saçma  bizi ilgilendiren kısım ekim başarısı operosyon aşamaları fiyat uymuyorsa çok seçenek var herkes kendine uygun olanı seçer ve herkesin kalitesi aynı olmadığı için bu işin standartı olmadığı için kaliteyi yakalamak adına serbest piyasa olmalı zaten

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bana biraz yorumları yapanların ileti sayılarına bakılırsa fiyat üzerinden bi algı yaratılmaya çalışılıyo gibi geldi. Neticede ben olsaydım ve derdime çare bulma arayışında olsaydım insanlara yardım etmeyi amaçladığını düşündüğüm bu forumda ilk yorumumu, mesleğinde başarılı olmuş ve yaptığı ekimlerle kendinden söz ettirmeyi başarmış fiyatı da herkes tarafından bilinen bi doktorun yaptığı ekime ücret ne diye yapmazdım. Gene de okuduktan sonra merak edenler olabilir. Saç yoğunluğu dedikleri şey ki onun adı saç yoğunluğu değilse düzeltsin arkadaşlar yanlış bi terim kullanmak istemem kafamızda tekli ikili üçlü dörtlü beşli greftler var. Doğal görünmesi için hatta önlere falan tekli, kapatıcılık sağlaması için tepe bölgesine 3'lü 4'lü greftleri ekiyo işini düzgün yapan yerler. İşte bu tekli ve çoklular toplanıp çıkartılan greft sayısına bölünerek saç yoğunluğu hesaplanıyo.

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
2.5 Euro vermek kafayı tırlatacak kadar kel olmalı falan filan bunlar düzgün yorumlar değil bence. O konudaki yorumum Koray Hocaya gidip greft başı 2,5 Euro verip tırlatana bu forumda şahit olmadım ama 3000 tl ye ya da 5000 tlye veya 30000 tlye bile mal edip hem donörünü kaybetip hem de istediği sonuçları alamayınca tırlatan adama şahit oldum dostum.

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sanırım bir tek Analizi Asmed yapıyor Türkiye’de forumda okadar baktım sizin ekimlerinizdeki Analiz metotlarını söylemlerinizi başka bir konuda görmedim 3 sorum var

Saç kalınlığınız nedir?

Saç ortalaması dediğiniz olay ne?

Ve keep nedir tam olarak

Benim sana bir sorum olacak.”sizin ekimlerinizdeki Analiz metotlarını söylemlerinizi başka bir konuda görmedim“ diye bir iddanız var. Madem başka konularda metodları ve söylemlerimi göremediniz o zaman rica etsem Keep kelimesini benim konumda ben nerede kullanmışım veya konuma yorum yapan insanlar keep kelimesini nerede kullanmışlar?(soru 1) Peki kullanılmamışsa eğer demek ki sen bunu başka bi yerde görmüşsün o zaman niye gördüğün yerde keepten bahsedene değilde, bu konuda karşılaşmış gibi cümle kullanıp bana soruyosun?(soru 2) Cevabını bildiğiniz bu soruları sormanızdaki gaye nedir?(soru 3)

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sizin kokunuzda gördüm diye söylemedim siz derken genel Asmed de ektirenler beni yanlış anladınız sanırım sizde orda ekim yaptırdınız ve yeni ekim tarihiniz denk geldi sizin konunuza sizden bilgi almak amaçlı yazdım bilsem sormam bildiğim şeyi neden sorayım

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sizin kokunuzda gördüm diye söylemedim siz derken genel Asmed de ektirenler beni yanlış anladınız sanırım sizde orda ekim yaptırdınız ve yeni ekim tarihiniz denk geldi sizin konunuza sizden bilgi almak amaçlı yazdım bilsem sormam bildiğim şeyi neden sorayım

Peki dostum yanlış anladıysam kusuruma bakma. İlaç olarak 10 aydır proscar kullanıyorum 1/4. var olanı koruyo diyemem dökülmenin şiddetini azaltıyo sanırım onun dışında bi yararını görmedim bende ki gözlemim bu. Saç ortalamasıda sanırım 5106 greft x saç yoğunluğu 2,26 = kaç çıkıyosa sonuç. Bu sonucu ekim yapılan toplam alana bölüyosun alanın birimi birim cm kare. Böylece cm kareye ne kadar saç düşüyosa o saç ortalaması. Keepin ne olduğuda patenti koray hocaya ait olan bir aparat. Greftleri zarar görmeden koymaya yarıyo sanırım. Bilgi kirliliği olmasın hintelin konusunda öğrenmiştim sanırım.3650 koray erdoğan asmed diye arama yapsan bulursun hintelin konusunda detaylarını. Ben yanlış hatırlamıyosam o konuda öğrenmiştim.
 okumuştum şimdi tam aklımda değil dwtayları.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Peki dostum yanlış anladıysam kusuruma bakma. İlaç olarak 10 aydır proscar kullanıyorum 1/4. var olanı koruyo diyemem dökülmenin şiddetini azaltıyo sanırım onun dışında bi yararını görmedim bende ki gözlemim bu. Saç ortalamasıda sanırım 5106 greft x saç yoğunluğu 2,26 = kaç çıkıyosa sonuç. Bu sonucu ekim yapılan toplam alana bölüyosun alanın birimi birim cm kare. Böylece cm kareye ne kadar saç düşüyosa o saç ortalaması. Keepin ne olduğuda patenti koray hocaya ait olan bir aparat. Greftleri zarar görmeden koymaya yarıyo sanırım. Bilgi kirliliği olmasın hintelin konusunda öğrenmiştim sanırım.3650 koray erdoğan asmed diye arama yapsan bulursun hintelin konusunda detaylarını. Ben yanlış hatırlamıyosam o konuda öğrenmiştim.
 okumuştum şimdi tam aklımda değil dwtayları.

ilaca bende 3 haftadır başladım bir sorun yaşamadım allaha şükür saç ortalamasının matematiksel hesabındaki mantığı anlayamadığım için sordum cevaplar için teşekürler sadece asmed konularında saç ortalaması diye bir kavram var çünkü keep gelince videolarını izledim ama cımbızla arasındaki farkı tam idrak edemediğim için sizde ekimi yeni yaptırdınız bilginiz tazedir amaçlı sordum teşekür ederim parmaklarına sağlık hocam

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
114.gün arkadaşlar. Kafadaki hissizlik geçti. Az kaşıntı var. Önler hacimlenince inşallah bu seyrek görüntü ortadan kalkıcak. Süreci baz alarak konuşmak gerekirse 114. Günümdeki görüntümden memnunum

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Fotoğrafların devamı

Aslanbey61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Türkiye'nin en iyi doktorunda ekim yaptırdınız. Gidişat iyi gözüküyor. Bu saç olur ve sizi mutlu eder.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süper gözüküyor. Finasterid kullanıyor musun hocam?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Gelişim sürecine göre harika pele maşalllah
Global Moderator

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
süper gidiyor efsane bir sonuç olacagı şimdiden belli bu saçı daha hıç bir şey durduramaz:)

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yanlış anlamayın ama çok abartılı bir ekim olmuş. Sizin kafaya 2500 greft yeterli olurdu. Kalan saçlarınız zaten güçlüymüş. Şakaklar çok abartılı ve gereksiz olmuş. Finansterid ve diğer ilaçları hayatınız boyunca kullanacaksanız, dökülmenizi dengelerdiniz zaten. Koray hoca'da yanlış bulduğum bu ne yazık ki . Aşırı greft kullanımı ve ilaç desteği ile saçların korunmasını istemesi. Az greftle en iyi sonuç almak esas olmalı ve tüm doktorlarda bu doğrultuda hareket etmeli diye düşünüyorum. Tabii bu benim kişisel düşüncem, kimseyi bağlamaz. Saçlarınızın gelişimi iyi bu arada. Güle güle tarayın.

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok iyi gidiyor bu keepte ekilenlerin %100’ü çıkıyor sanırım. Ben %80’e razıyım :)

Facebook Twitter Instagram