Anket

..

.
24 (64.9%)
.
13 (35.1%)

Toplam Oy Verenler: 37

Gönderen Konu: Koray Erdoğan 5106 greft, ortalama saç yoğunluğu:2.26, 22-23 mayıs 2018  (Okunma sayısı 36830 defa)

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yanlış anlamayın ama çok abartılı bir ekim olmuş. Sizin kafaya 2500 greft yeterli olurdu. Kalan saçlarınız zaten güçlüymüş. Şakaklar çok abartılı ve gereksiz olmuş. Finansterid ve diğer ilaçları hayatınız boyunca kullanacaksanız, dökülmenizi dengelerdiniz zaten. Koray hoca'da yanlış bulduğum bu ne yazık ki . Aşırı greft kullanımı ve ilaç desteği ile saçların korunmasını istemesi. Az greftle en iyi sonuç almak esas olmalı ve tüm doktorlarda bu doğrultuda hareket etmeli diye düşünüyorum. Tabii bu benim kişisel düşüncem, kimseyi bağlamaz. Saçlarınızın gelişimi iyi bu arada. Güle güle tarayın.
Hocam Koray Hoca ekebileceği alana en sık ekimi yapıyor buda yöntemiyle alakalı bunu yapabilen bir kaç ekimci var cm kareye 50 nin üstünde ekim yapılması lazım bence herkes bunu yapabilmeli ama böyle ekimleri sayılı insanlar yapıyor  yetenek, teknik, kullandığı bıçak gibi faktörler bu sıklığı belirliyor... Bir de dikkat ettiğim bir husus var Koray hocanın, hakan hocanın ekimleri çok sık olmasına rağmen kansız ve tertemiz sonuçlanıyor, kabuklanma bile belli olmuyor. Bunun nedeni de deliklerin minimal seviyede açılması diye düşünüyorum... Diğer merkezler ekimi kolaylaştırmak ve çabuk bitirmek adına bile büyük delikler açıp seyek ekimler yapıyorlar...

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Dostlardan biri sormuş Finasterid kullanıyorum, bir de 1000 lik solgar biotine başladım.

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 153. gün fotoğrafları. Tablo böyle şimdilik.

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Devamı

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel olmuş. Gençleşmişsin resmen. Gerçekten biz yorum yapmayalım, fotoğraf zaten konuşuyor; anlatıyor herşeyi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kral pele gayet güzel ve hızlı gidiyor ekimin maşallah bu arada seninde benim gibi yan taraflar beyazlıyor bu ara bende ona taktım kafayı :)
Global Moderator

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah hayırlı olsun, çok başarılı bir ekim olmuş. Finasteride katkısını da unutmamak lazım tabi.

duranalp

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun.153. gün için gayet iyi durumda.

Ersin_dağcı

• Yeni üye
  • *
Son durum nedir abi resim atabilirmisin

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok güzel olmuş :)

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
229. günden herkese sevgiler,saygılar..
Genel olarak memnum ancak şakaklar tam istediğim gibi değil. Yatırınca çok fazla olmamakla birlikte şakaklarda hafif seyrek bi görüntü oluşuyo. Süreç 12 ay diyolar ama bu 12 aylık gelişme süresi sanırım ön kısım için(şakaklar ön saç çizgisinin olduğu kısım) geçerli değil. O yüzden ön tarafta şakaklarda vs yeni saç çıkışı ya da kalınlaşma olur mu bilmiyorum. O hafif seyrek görüntü de süreç sonuna kadar giderse bi sıkıntım kalmıcak. Kısa bi süre biotin 1000 mg kullandım sonra bıraktım. Finansa devam ediyorum. Saçı uzatıp düz kullanmak istiyorum.Keratin bakımı öneriyolar. Bilgisi olan ya da yaptıran var mı? Saça ya da saç köklerine falan zararı var mı? Kuaförlere sorsan yokta işte sinmiyo insanın içine:)  Şimdi değil ama süreç tamamlanınca yaptırmayı düşünüyorum. Aklıma gelmişken bi soruyım dedim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kardeşim saçlar maşallah efsane olmuş:)) çok beğendim ben ama daha gelişicek saçlar kalınlaşacak form alıcak merak etme:)
Global Moderator

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim saçlar maşallah efsane olmuş:)) çok beğendim ben ama daha gelişicek saçlar kalınlaşacak form alıcak merak etme:)
Sağol kardeşim şükür.

lostcontrol

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok güzel olmuş. hayırlı olsun

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Harika görünüyor. Hayırlı olsun.

Facebook Twitter Instagram