Anket

..

.
24 (64.9%)
.
13 (35.1%)

Toplam Oy Verenler: 37

Gönderen Konu: Koray Erdoğan 5106 greft, ortalama saç yoğunluğu:2.26, 22-23 mayıs 2018  (Okunma sayısı 36825 defa)

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Peki son durumu değerlendirmek gerekirse. Ekilen saçlar dökülmez diye bi kavram yok o zaman vücutta dht baskılanmadığı sürece. Yoksa ekilenler dht ye daha mı dirençli.

Ikincisi; ekilenler (donor bolgesi) daha direncli.

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Efsane bir sonuç daha bekliyorum bu saçtan donör bölgen çok kaliteli ve yogun maşallah hoca da harika bir plan ve ön cizği ile süper bir operasyon yapmış sana süre uzun sabır diliyorum.

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sağol dostum hepimizin efsane saçı olur inşallah. Zamanın geçmesini beklemek, ekimden bile zormuş.

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam hayırlı olsun öncelikle. Bence sen saçın 1-2 senede azalınca sana şok etkisi yapmış, çok berbat hale geldi falan demişsin. Yazdıklarını okurken ve ekilen greft sayısına baktığımda fotolarda büyük açık bir alan göreceğimi düşündüm. Ama dökülmeye baktığımda 5000 greft ne alaka dedim direkt. Taş çatlasa 2000-2500 greftlik işi var saçın. Koray Erdoğan herhalde Burak Özçivit saçı yapmak istemiş bunun başka bir açıklaması yok :)

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sağol dostum teşekkürler. İlk gün fotoğraflarıma,ekim yapılan alana bakarsan geniş bi alana ekim yapıldı zaten. Dediğin doğru saçım vardı ama burdaki doğru soru bence bu kadar alana ekmeye gerek var mıydı? Onun da cevabı için fotoğrafları iyi incelemeni öneririm. Tepeden kuru şekilde çekilen fotoğrafta ön bölgesinde üçgen şeklinde yoğunlukta ciddi bir azalma,aynı şekilde tepe bölgesinde de mevcut. 2.bölgedeki saçların uzun olması ve önleri kapatması seni yanıltmasın.Ekimden önce ciddi ciddi çekincelerim vardı acaba var olan saçım yanıltırda seyrek alanlara girmezler mi diye. Şunu net bi dille ifade edebilirim koray hoca elimi kafama attığımda burası seyrekmiş dediğim her yere ekti.

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Forumu yeteri kadar takip ettiğini düşünüyorum. Herkesin bildiği gibi keser hocanın 2000-2500 aralığına koray hoca 5000 diyo. Senin taş çatlasa 2000-2500 dediğin sanırım keser hocanın tekniğiyle ya da özünde teknikler aynı gözüyle mi diyim her neyse. Öyleyse tespit doğru ancak bu alana koray hoca tek seansta 2500 demez. Derse ve uygularsa, çıkan sonuç beni memnun etmmez.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör kapasitesi çok yüksek dokulme alanı ön bölge yan şakaklar ve tepe bölgesi saçsız alanlara cm2 ye 50 55 greft olarak sık bir ekim düşünürsek ki öyle sayı gayet normal cm2 ye 15/ 20 greft koymuyor hoca sonuçta. Birde bunun saçlı alanla saçsız alan geçişleri var.  1500 tepe 2500 ön 500/500 de yan şakak gayet makul.. ve bu donörden bir 5000 daha alınır sorunsuz kapasite böyle yüksekken yapılabılıcek en sık ekimi yapmakta en mantıklısı.çogu merkez yada doktor bu şekilde şakak ekimi yapmadığı yada yapamadığı için ve saçsız alanla saçlı alan geçişleri yapmadığı için 1500 greft zAten kafadan düşer

Bu arada bende yan şakakları 1 cm kadar daha ileri aldırmak istiyorum:) erkeği en yakışıklı gösteren bölge yan şakaklardır saçda sorucam bir hoca’ya :)) işine bak gerek yok derse ayrı konu:)
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2018, 10:55:20 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bence forumdaki en etkileyici ekimlerden ilk beşe girer senin ekim hintel hem doğal hem de sık. Ben olsam süreci de düşünerek yaptırmam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bence forumdaki en etkileyici ekimlerden ilk beşe girer senin ekim hintel hem doğal hem de sık. Ben olsam süreci de düşünerek yaptırmam.

Haklısın :) benim yaptırıcagın 300 greft filan yada 400  Gerçekten erkegi çok degiştiren bir bölge ha şuan kötümü hayır ama daha güzel olabilir 1 cm ileri aldırsam diye bazen kafama takılıyor senin yan şakaklar süper olucak. Kısaca bizim mesele bulduk bunuyoruz işin estetik boyutunun dibi yani:) foruma girdikçe  hocanın yeni ekimlerini gördükçe kaşımtı tutuyor:p
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2018, 11:55:44 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun en doğru tercihi yapmışsınız koray hocayla efsane bir sonuc bizi bekliyor
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hintell milleti iyice çatlatacağım diyor :) bu ekim çok çok iyi olacak
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Gariban Hintell ne yapsınn ah ah
Global Moderator

Karaca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sizi bol saçları günler bekliyor hayırlı olsun bence gidin iyi bir fırça alın kendinize 😊

Facebook Twitter Instagram