Anket

..

.
24 (64.9%)
.
13 (35.1%)

Toplam Oy Verenler: 37

Gönderen Konu: Koray Erdoğan 5106 greft, ortalama saç yoğunluğu:2.26, 22-23 mayıs 2018  (Okunma sayısı 36851 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Reklama  ihtiyacı  yok adamın.  reklam Bol yerden uzak durmak gerekir  .

Umutbezgin

• Full Member
süper bir sonuç

Savcı Mehmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
134 günde böyle bir sonuç almışsınız ama sonra saçlarınız güzel olunca tabi unutmuşsunuz forumu lütfen konunuzu tamamlayın ve bizi bu harika sonucu görmemizi sağlayın.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Son durum nedir pele?
Global Moderator

monoblok

• Hero Member
134 günlük sonuç harika son durumuda ekleseydiniz keşke.
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kusurabakmayın arkadaşlar. Seda Hanım(Koray Hocanın asistanı) 3 sene önce yapılan işlemi tarif ederken “Koray Hoca 20 li yaşlarınıza sizi gönderip aynaya baktığınızda o halinizi tekrar görmenizi amaçlıyo” gibi bi şey demişti. Gerçekten de öyle oldu. İnşallah bu sorunu bir şekilde çözersiniz. Ara ara girmeye devam edicem foruma. Herkese hayalindeki saçlara kavuşmasını diliyorum, sağlıcakla kalın.

Xliarm

• Yeni üye
  • *
Kusurabakmayın arkadaşlar. Seda Hanım(Koray Hocanın asistanı) 3 sene önce yapılan işlemi tarif ederken “Koray Hoca 20 li yaşlarınıza sizi gönderip aynaya baktığınızda o halinizi tekrar görmenizi amaçlıyo” gibi bi şey demişti. Gerçekten de öyle oldu. İnşallah bu sorunu bir şekilde çözersiniz. Ara ara girmeye devam edicem foruma. Herkese hayalindeki saçlara kavuşmasını diliyorum, sağlıcakla kalın.

Mükemmellik sınırlarını zorlayan bir sonuç olmuş.
Güle güle tarayın :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Süreci başından itibaren takip eden biri olarak gerçekten harika bir sonuç olmuş.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Canimo

• Sr. Member
maşallah diyelim 3 sene boyunca hiç kayıp yaşamadan sonuç aynen korunmuş umarım bu sonuç bu şekilde kalıcı olur .önlem olarak uyguladığınız tedaviler varsa bilmek isteriz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
maşallah diyorum harika bir sonuç ve çok doğal çok sık orman gibi saç yapmış koray hoca :)
Global Moderator

nhttk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncesi fotoğraflarından açık alanı çok anlayamadım ama şu haliyle çok güzel görünüyor. Güle güle tarayın

Muribab

• Hero Member
harika bir saç ekimi sonucu maşallah Asmed Dr Koray Erdoğan gene efsane bir ekime imza atmış maşallah

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süper bir saç ekimi sonucu tebrik ederim güzel günlerde tarayın saçlarınızı

ImPaLa

• Hero Member
Harika olmuş saçlarınız maşallah güle güle tarayın

Facebook Twitter Instagram