Anket

..

.
24 (64.9%)
.
13 (35.1%)

Toplam Oy Verenler: 37

Gönderen Konu: Koray Erdoğan 5106 greft, ortalama saç yoğunluğu:2.26, 22-23 mayıs 2018  (Okunma sayısı 36837 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel bir sonuç..

c1garo

• Full Member
Herkes beğendi sonucunu asıl sana sormak lazım sonucunu nasıl buldun tavsiyen varmı

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sonucunu çok beğendim Doğal ve sana çok yakışmış sıklığıda gayet güzel çok profesyonel bir sonuç güle güle tara saçlarını.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
İşte bu nedenle Asmed'in bana zamanında 5000 greft önermesini yadırgamamıştım. Çünkü ekim yapılan arkadaşın saçlarını dökülmeden önceki görüntüsüne döndürmeyi hedeflemişler ve başarılı olmuşlar. Tabi böyle güçlü ekim yapıldıktan sonra ekim yapılmamış saçlar çok iyi korunmalı. Ben beğendim sonucu bence hintell adminin saçlardan daha başarılı olmuş bu ekim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ii yawww... ama ön tarafdaki yanlar sanki biraz acik kalmis (ekilmemis oraya).... sen mi istemedin ?

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
maşallah süper sonuç

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
fin kullanıyor musunuz veya kullandınız mı?

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese teşekkür ederim. Bazı gelişmeler oldu paylaşıyım sizlerlede. Yukarda paylaştığım sonuçları asmede de gönderdim. Ön hattan çok memnun olmadığımı ve değerlendirme yapılmasını talep ettim. Bir kez daha koray hocayı seçerek ne kadar doğru bir karar verdiğimi hissettirdiler bana sağ olsunlar. Değerlendirme sonucunda tepe bölgemi çok beğendiklerini ancak ön hattın daha sık planlanmasına rağmen olması gerektiği gibi olmadığını ilettiler. 11 haziranda ön bölgeye sıklaştırma ekimi yapcaklar. Ne kadar ekim yapalacağı tam belli değil. Seda Hanım maksimum 1000 greftlik bi şey olur heralde dedi.

Yorumumu sormuş bi arkadaş. Bu kısmı ekim yaptıracak arkadaşlar dikkatli okusun. Koray hocanın şakaklarıma yapmış olduğu ekim beni belki 5 yaş gençleştirdi. Ufak bir detay gibi gözüküyo ama en önemli dokunuşu bu hocanın. Çoğu ekim merkezi bu kısma girmiyo. Varteks falan da önemli de saçı gösteren bence ön hat arkadaşlar. Ne kadar profösyonel olursa o kadar iyi. Benimki içime sinmedi.

Bugün son kez traş oldum siz de ekim öncesini bi görün istedim. 12 haziranda yeniden görüşmek dileğiyle. Herkese iyi bayramlar😊

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu da tepe:)

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
On hat sik planladi ama istenilen gibi olmamis denildigine gore ekilenlerin bir kismi cikmamis mi yoksa seyrek mi ekilmis aslinda bunuda tespit etmek lazim. yabanci forumlardada iki ornek gordum koray hocanin on hattan pek memnun olmamislardi siklastirma yapilmisti.Zaten fotolarinizi paylastignzda belirtecektim ben on tarafta dipler gozukuyo cok iyi olmamis diye ama sonra vazgectim soylemekten be bilim hocam hayirlisi olur ins hakkinizda

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bilgilerin icin tskler... simdiden gecmis olsun....

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Asmedin yeni binasından herkese merhabalar.
İlk ekimde yeni merkezlerinin yanındaki 5 yıldızlı oteldelde konaklamıştım. Burası ordan daha güzel olmuş. Kendinizi evinizde hissetmeniz için her ihtiyacınızı karşılamaya çalışıyorlar sağolsunlar. Güzel yani.
Ekime gelicek olursak.Kontrolden geçtim bugün. 1000 greftlik sıklaştırma yapılıcak ön hatta. Anladığım kadarıyla zor bir ekim olacak. Ön hatta arzu ettiğimiz sıklığı yakalamak için çok ince bir aparatla kanalları açacağını söyledi. Koray hoca için söylememe gerek var mı bilmiyorum işine nasıl sahip çıktığının örneklerinden bir tanesi oldu bence bu konu. Kendisini gördüğüm ve yaşadıklarım çerçevesinde değerlendirmem gerekirse bir iş yapıyosa o işten alcağı sonucun en iyi sonuç olması için ve daha da önemlisi hastasını memnun etmek için elinden geleni yapıyo. Ekim öncesi daha sık bir ön hat hayal ediyodum. İnşallah bu ekimin sonunda olacak. Saç ekimi konusunda genel bir değerlendirme de yapmak istiyorum. İyi bir ekim yaptırıp biraz da spor yapar kendinize bakarsanız o bakışları yeniden yakalarsınız.:)
Son olarak ilk ekimle bir yılın sonundaki halini karşılaştırmanız için bir fotoğraf daha ekliyorum.
Paylaşımlara devam edicem. Forumun sloganıyla bitiriyorum. Herkesin hayalindeki saçlara kavuşması dileğiyle sağlıcakla kalın.

c1garo

• Full Member
Hayırlı olur inşallah. Ön çizgide bir değişiklik olucakmi peki .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun kardeşim
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram