Anket

..

.
24 (64.9%)
.
13 (35.1%)

Toplam Oy Verenler: 37

Gönderen Konu: Koray Erdoğan 5106 greft, ortalama saç yoğunluğu:2.26, 22-23 mayıs 2018  (Okunma sayısı 36833 defa)

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Selam arkadaşlar. 12. Ay bugün itibari ile tamamlandı.

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tepe

serenity013

• Jr. Member
  • **
hayırlı olsun güle güle tara çok iyi bir sonuç olmuş

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kardeşim maşallahh harika bir sonuç çok doğal maşallah örnek bir sonuç daha oldu forumda. Darısı tüm arkadaşlarımızın başına.
Global Moderator

Cihandoğan

• Hero Member
Maşallah harika olmuş saçlar Koray hoca nın eline sağlık süper saç yapmış sana.

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu finans konusu tam bir muamma ben 1 yıldır kullanıyorum testeronu ölçtürdüm değerler normal çıktı uzun kullanıma bakmak lazım

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
harika sonuç olmuş güle güle tarayınız hocam bundan daha iyisi olamazdı heralde.

EMİNBEY

• Hero Member
Harika sonuç, hayırlı olsun :))

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Harika bir sonuç tebrik ederim güle güle tara. Koray Erdoğan çok güzel ve doğal bir sonuç daha aldı maşallah.

Paylaşımların çok objektif Teşekkürler.

Zobizeretta

• Full Member
Abi süper sonuç maşallah nazarlardan korusun Allah saç belasından kurtulmuşsun verdiğin her kuruş helal olsun.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu finans konusu tam bir muamma ben 1 yıldır kullanıyorum testeronu ölçtürdüm değerler normal çıktı uzun kullanıma bakmak lazım

hocam ben tam tersi diye biliyorum finasterid testesteronu zaten düşürmüyor dht yi azaltıyor testosteronu düşürme diye bir şey sözkonusu değil.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
maşallah sonuç süper Saçsızkralpele uzun zamandır paylaşım yapmıyordun bomba gibi geldin süper ekim yapmış koray hocamız ellerine sağlık güle güle tara

Bal Porsuğu

• Hero Member
forumu unutmayıp soucunuzu paylaşmanıza çok sevindim saç ekimi sonucunuz harika en önemlisi çok doğal bir sonuç çevrenizde kimse size saç ekimi yaptırmış biri olarak bakacağını sanmıyorum inanılmaz doğal ve taktir edilesi  işçilik ve yetenek ile harikalar yaratmış Asmed güle güle tarayın.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir sözü sizin süreç için tam oturuyor. Sürecin daha başında bu çok iyi sonuç olacağını tahmin ediyordum. Açık alan bizim gibi fazla değildi, hedef kapatıcılıktan ziyade, nerdeyse hiç dökülmemiş görüntüye ulaşmak olmuştu. Ve hedef tam isabetten vurulmuş durumda. Hayırlı olsun.
The World is Yours

Facebook Twitter Instagram