Anket

..

.
24 (64.9%)
.
13 (35.1%)

Toplam Oy Verenler: 37

Gönderen Konu: Koray Erdoğan 5106 greft, ortalama saç yoğunluğu:2.26, 22-23 mayıs 2018  (Okunma sayısı 36820 defa)

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle herkese merhabalar. Saç sorunum 4 yıl önce başladı. İlk 2 yıl önemsememiştim maşallahı vardı sonrasında tam bi faciaya dönüştü. Şakaklar gitti,varteks gitti derken ön çizgim boşaldı
 berbat bi hal aldı. Tam genlerime küsmek üzereydim ki internette araştırma yaparken bu site ve değerli yorumcularıyla karşılaştım. Nedense kimseye de bi şey sormadım belki çekimdiğim içindir bilmiyorum. Benim için dönüm noktası hintel adlı arkadaşımızın 2017 eylülünde koray erdoğanla,forum üyeleri arasında toplantı organize etmeye çalışmasıydı. O sırada tesadüfen ben de bir ön muayne talep etmiştim ki normalde belki olmucak şey oldu ve asmedde ilk muayneye gittim. Bildiğim kadarıyla koray hoca yoğunluktan ve vakti olmadığından ekime karar vermediyseniz ön muayne yapmıyo. Sonra ankarada yaşadığım için müttalip hocanın da yanına gittim. Sonuç olarak koray hocanın dizaynı daha çok hoşuma gitti. İnşallah sonuçlar güzel olur. İşlemleri anlatmıcam diğer başlıklarda defalarca anlatılmış zaten. Bence kararınızı verirken bu forumda dökülme tipinize en yakın örnekleri bulmaya çalışın. O örnekler kime gitmiş ve nasıl sonuç almışlar önemli olan bu bence. Bu sitenin ve hintel gibi değerli yorumcularının kararımı verken başka ekimlerde yaptıkları yorumların bana çok yararı oldu. O yüzden benim dökülme tipime benzer arkadaşlara yardımcı olmak içim her ay düzenli fotoğraf koyucam. İnşallah  her şey hepimizin gönlünce olur.Bu arada 8 aydır finans kullanıyorum öncesinde başka bir ilaç kullanmadım. Finans ileri  saçımda bi gelişme olmadı yani öyle saç maç çıkartmıyo arkadaşlar ama var olanı tutuyo mu evet tutuyo her gece 3 performans göstermeniz gerekmiyosa kullanın derim. Koray hoca da zaten bana bıraktı ister kullan ister kullanma dedi.Toplam donör kapasitem 10.800 civarı bir şeydi. Yaş da 31

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun önceki resimlerinizi atabilirmisin

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bunlar var
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2018, 08:10:57 Gönderen: Saçsızkralpele »

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz. Çok güzel olacağına eminim sonucunuz. Ön çizgi - şakakları çok beğendim.
The World is Yours

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayirli olsun.

keser hoca  nasil bir yorum yapti saciniz icin? greft miktari, planlama , vertex ekimi ... bilgi verirmisiniz?

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim tony seninkini de ben çok beğenmiştim inşallah netive iyi olur ikimiz içinde

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
foruma hoşgeldin sonunda üye olmuşssun :)

hayırlı ugurlu olsun ekımını ve planlamını cok begendım açıklığına göre kafa yapına kalıp gibi oturmuş ve sıklık olarakda geyet üst seviye bir ekim olmuş koray hocamızın emegine sağlık

asmed den verilen diskin içinde fotograflar var onlarıda ekleye bılirsin konuna daha profosyonel çekimler için...

kafana takılan bişey olursada danışabılırsın biz buralardayız :)

çok geçmiş olsun umarım hayalinde saçlara sende kavuşacaksın..

bu arada nick güzel :)) Saçsızkralpele!!
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2018, 16:18:41 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Keser hoca ile 2000 konuştuk. 300 vartekse geri kalanı ön hattaydı.şakak ekimi yoktu. Şakakla kastım foverilerin üst kısmı. Varteks için ön gördüğü rakam düşük geldi bi de bana sordum ilaçla destekleriz dedi. İkisi de çok iyi doktorlar farkı koray hocanın hesabında mühendislik var keser hocanınki biraz göz kararı gibi geldi bana. Keser hocanın da el işçiliğini anlatmaya gerek yok. Ancak asıl etken benim saç dökülme tipime benzer bir ekim örneği keser hocanın ekimlerinde bulamadım koray hocanınkinde ise vardı.(ön hat,üstlerde aralara girip sıklaştırma, varteks ekşmi ve şakak)
O yüzden risk almak istemedim.

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim hintel memnun oldum bu arada iyiki varsın bu forumda. İzdivaca çekildim üç hafta bulunduğum yerde ps yok onları da eklicem ankaraya döndüğümde. Aklıma takılan bi şey var. Ön hattımın seyrek olmasından korkuyorum açıkcası. İlk gün ekim fotoğrafım bu. Sanırım 800 civarı şakaklara ekildi 1700 ön hat çizgisine. Saç kalınlığı 63 mikron. 1700 az geldi bana ön hat için bi yorum ya da yorumunuz  var mı bu konuda?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
tesekur ederım dostum benım on hattım 1600 yan şakaklar dahil gerısını sen dusun rahat ol :)) simdi bide kafan şiş deri gerildi o kafan ınsın kabuklar dokulsun anlarsın ve o greftlerın arasında çoklularda var
Global Moderator

Unsaltr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Oooo torun gelmiş alırım bi dal ;D 6.günün şafağında ağrıkesicileri kokteyl yap...aramıza hoş geldin

gulfstarmec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin hayırlı olsun. Şakaklar ve ön çizgi çok iyi görünüyor. Kendini emin ellere teslim etmişsin,saçlarının kalınlığı ve yoğunluğu ve çokiyi sonuç bence çok iyi olacaktır.

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hoşbuldum dedem şükür kavuşturana:) hepinizin ekimini uzaltan takip ediyodum aylardır. Allahtan sizler varsınız bi de uyuzlar var konu açıp 2 foto koyup gidiyolar. Ağrıya razıyım şu nalet kaşıntıdan ve sigarasızlıktan iyidir:)

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim dostum darısı ekim düşünen diğer kardeşlerimin başına.inşallah güzel olur bekleyip görecez

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun. Bu açıklığa  göre 5106 greft gayet sık bir ekim.  Finasteride de kullanıyorsunuz baya bi zamandır.biotin xpecia kullanmayı düşünüyormusunuz. Koray hoca size vitamin vs. takviye ile ilgili birşey söyledimi?

Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Facebook Twitter Instagram