Merhabalar,
32 yaşındayım.Yaklaşık 5 sene önce ismini vermek istemediğim bir yerde saç ekimi yaptırdım.
Ön çizgim felaket durumdaydı ve ekim yönleri fevkalade yanlıştı.Bu durumdan ötürü saçlarımı sıfıra da vuramıyordum ve garip bir halde uzamaya bırakıyordum.Bu yanlış saç ekiminden dolayı hem donor bölgedeki kökler ziyan olmuş hemde garip bir görüntüyle gezmek zorunda kalmıştım.Donor bölgedeki yetersizlikten dolayı yeni bir saç ekimine cesaret edemiyordum.
Yaklaşık 1 sene önce Jale Hocamla görüşmeye gittim, ön çizgiyi düzeltmek için laser seanslarına başladık.
Laser gören kökler temizlendi ancak saçlarım sarı/kızıl olduğu için laser görmeyen kökler oldu.
Bu yanlış ön çizgide yer alan kokler de operasyon esnasında mikro motor ile alınarak tekrar ekilmesi planlandı.
Geçtiğimiz hafta saçta kalan donor bölge +sakal+sırt bölgesi toplam 5400 greft, 2 seans olarak Koru Hastanesi'nde ekim gerçekleştirildi,ön çizgide yer alan laser görmeyen köklerde mikro motor ile alınarak tekrar ekildi ve
ön çizgim tekrar dizayn edildi.
Ekim boyunca Jale Hocam bütün köklerin ekim yönlerine ve yerlerine karar verdi;2 kişi olan ekibi alım ve sayım işlemlerini yaptı.
Sırttaki kökler iyi çıktığı için belki sıklaştırma için 3. bir seansta planlayabileceğiz.
Ben hem Jale Hocam'a hem de ekibine çok teşekkür ediyorum.
Fotoğrafları ve ekim yapılan bölgedeki gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.Umarım benim gibi durumdakilere yardımcı olur.
Teşekkürler.