Merhaba arkadaşlar,
Yazın yurtdışından tatile geliyorum. Yaklaşık 40 gün kalıcam. Foruma henüz üye oldum. Ankarada saç ekimi yaptırmayı planlıyorum. Yaşım 30. Ekimi Dr. Zühtü Beyin merkezinde yaptırmayı planlıyorum. Uzun bir süredir saç dökülme sorunu yaşıyorum.
Saçlarımın son halini ekliyorum. Merak ettiğimin soruları cevaplarsnız çok memnun olurum. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
Bu saçlara yaklaşık kaç greft önerilir?
Sizce tek seansta bu saç ekiminin tamamlanması mümkün mü? Eğer iki seans olacaksa genelde ertesi güne ikinci seansmı yapılıyor?
Saç kontrolüne gitmeden önce sizce saçlarımı 3 4 numara bile olsa kestirmelimiyim? yoksa ne kadar uzun ve doğal olursa doktorun saç kontrol etmesi ve dökülen yerlerle ilgili fikir sahibi olması dahamı kolay olur? (Örneğin kısa saç kestirince arka bölgedeki açıklık daha fazla belli oluyor.
Ön saç çizgisi çok önemli deniliyor. Bazı arkadaşlar eski dökülmemiş hali olan saçlarınızın fotografını doktora gösterin ekim öncesi ön çizgi belirlenmesi için çok yardımcı oluyor diyorlar. Sizlerin fikirleri nelerdir?
Birde saç ekimi sonrası prp çok gerekli bir uygulamamıdır?
Doktora özellikle sormam gereken sorular nelerdir?
Selamlar