Herkese Merhaba
Şu an saçlarımdan o kadar memnunum ki size anlatamam. Yaklaşık 2 yıl oldu ve gerçekten söylendiği gibi bu uzun bir süreçmiş. Saçlarım bir buçuk yılın sonunda formunu tam olarak kazandı. Hiçbir şikayetim yok. Genç yaşta saç ektirmek hayatımın en doğru kararlarından biri oldu. Finansterid ve xpecia konusuna gelince ikisini de çok düzenli kullanamadım fakat kullandığım dönem ile bıraktığım dönem arasında bir fark görmedim. Saç ektirdikten sonra agresif olan saç dökülmem gözle görülür bir şekilde azaldı. Bunu da psikolojimin düzelip daha az stres yapmaya bağlıyorum. Asla çok fazla düşünmedim farklı şampuanlar kullanmadım, açıkcası yanlış bile olsa saçım çıktıktan sonra çok fazla önem gösteremedim. Ama her şey yolunda. Bu ekimi yaptırırken asistan kadın bu ekimin beni en fazla bir buçuk yıl beni götüreceğini arkadan dökülmenin devam edeceğini ve bu ekimi tavsiye etmediğini söylemişti. Şu an iki yıl gibi bir süreçte gerileme yerine saçlarımın daha iyi olduğunu günden güne farkediyorum. Yaptırırken 2 yıl sonra bir revize yaptırmayı göze almıştım fakat eğer ekstrem bir olay olmazsa kısa vadede saç ektirmeyi düşünmüyorum. Saçlarımdan çok memnunum ve tekrardan eğer görüyorsa Hakan Hoca ve ekibine teşekkür ediyorum.