Gönderen Konu: Dr. Hakan Doğanay| 23.34 Mayıs | 2.000+ Greft| Manuel | Yaş 22  (Okunma sayısı 32552 defa)

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Doğanay| 23.34 Mayıs | 2.000+ Greft| Manuel | Yaş 22
« Yanıtla #15 : 26 Mayıs 2018, 00:27:50 »
Donör 15 güne kısmen toparlar saçlar uzayıncada bişey kalmaz😁.  Bol bol eski foto yeni foto eklersen daha rahat   karşılaştırmalı bakılabilir. yüklerken  resimleri azda olsa kırp/kes fotoğraf düz yükleniyor ozaman yan çıkmaz.
Şu bölge boş kalmış gibi görüyorum acaba finans o bölgeyi kapatanilir mi

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 26 Mayıs 2018, 00:35:16 »
Donör 15 güne kısmen toparlar saçlar uzayıncada bişey kalmaz😁.  Bol bol eski foto yeni foto eklersen daha rahat   karşılaştırmalı bakılabilir. yüklerken  resimleri azda olsa kırp/kes fotoğraf düz yükleniyor ozaman yan çıkmaz.
Şu bölge boş kalmış gibi görüyorum acaba finans o bölgeyi kapatanilir mi

Ben 6 ay süre boyunca finans kullanmıştım incelen saçlarıma inanılmaz iyi gelmişti. Ama bırakınca yeniden hacimsizleşiyor saçlar.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 26 Mayıs 2018, 00:38:10 »
Finasterid zayıf kökleri güçlendirebiliyor.ama  döküleni çıkarmıyor. Tabi kullanmaya devam etmelisin. Ben Finasteridin yanında +Solgar biotin +xpecia kullanmaya başladım. Sanada öneririm.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 26 Mayıs 2018, 00:41:15 »
Finasterid zayıf kökleri güçlendirebiliyor.ama  döküleni çıkarmıyor. Tabi kullanmaya devam etmelisin. Ben Finasteridin yanında +Solgar biotin +xpecia kullanmaya başladım. Sanada öneririm.
Biotin yağlanma yapıyor diye duymuştum vücuttu sadece finansa başlayacağım pazartesi günü

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 27 Mayıs 2018, 04:50:46 »
arkadaşlar İlhan Serdaroğlu hocanın Finasterid hakkında yazdığı şu yazıyı mutlaka okumanızı öneririm.Özellikle açılmış dava sayısına dikkatinizi çekiyorum.

http://www.milliyet.com.tr/erkeklerin-mucize-hapi--kuzu-postuna-burunmus-kurt-mu--pembenar-yazardetay-guzellik-2160786/

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 27 Mayıs 2018, 13:51:34 »
arkadaşlar İlhan Serdaroğlu hocanın Finasterid hakkında yazdığı şu yazıyı mutlaka okumanızı öneririm.Özellikle açılmış dava sayısına dikkatinizi çekiyorum.

http://www.milliyet.com.tr/erkeklerin-mucize-hapi--kuzu-postuna-burunmus-kurt-mu--pembenar-yazardetay-guzellik-2160786/

doktorda finasteridin tolere edilebilir geçici yanetkileri olup olmadığını  bilmiyormuş.dolayısıyla, saçsızlığın insana yaşattığı olumsuz etkilerin bir benzeridir  bu yan etkiler.

intahar düşüncesi,
Libido düşüklüğü,
seksüel bozukluk,
panik atak,

şunu net olarak söyleyebilirim ki,bu yan etkileri normal ilaç kullanmayan  bir kele sorsalar  bu dertlerin zaman zaman  mevcut bulunduğunu söyler herhalde.

Raporda sinir  hücrelerinin  korunmasının sekteye uğrayabileceği anlatılmış, buda psikojok olarak bir kelin takıntılı kronik davranışlarının şahsın vücudunda refleksif  anormal süreçler ve buna bağlı olumsuz döngüler başlatabileceği gibi bir gerçeklikte var.

örneğin güneşli bir günde dışarı çıkmak istemeyerek  d vitamini eksikliği sonucu eklem ağrıları ve buna bağlı olarak kemir erimesi, gelişen iltabaplanmanın sinir hücrelerini  etkilemesi sadece olasılıklardan birtanesi. Bu gibi psikolojik olarak kişinin sosyal ve yaşamsal aktivasyonun düşürmesi bir canlının hayatının kalitesini  düşürür. En kötüsüde bu kişinin düşünce yapısını değiştirerek zihninde  gerçekte olmayan hayali sınırlar kurması insanı iki kat yoracaktır ve dolayısıyla buna bağlı olarak, daha çabuk yaşlanarak doğal olmayan çeşitli hastalıklar üreyecektir.

Dr.İlhan Serdaroğluna saygı duyuyorum, kaygısını paylaşmış. Benim anlayışımla kellik bir hastalık, yani  biz bu durumda  bir hastalığı öbürü ile takas ediyoruz. Yani kelliği ve onun getirdiği psikolojik yıpranma sonucu kronik sağlıksız yaşam, diğer yanda  finasterid in yan etkisinin belirtilmiş olduğu ürolojk,sinirsel yıpranma.

kucukkucuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 27 Mayıs 2018, 14:20:51 »
Kardeşim hayırlı olsun bende senden 2 gün önce ekim yaptırdım ve bende 22 yaşındayım 1.5 yıldır araştırıyorum bu işi ve tavsiyem kesinlikle finas kullanma etkisini hissediceksin, sorun falan olursa özelden numaramı verebilirim.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 27 Mayıs 2018, 14:55:09 »
Felix hocam şaka yaptığını düşünüyorum. Yan etkileri ilaç kullanmayan birine sorsalarda söyler herhalde demek ile ilacın nörotransmitter sistemde yaratacağı yan etkileri yaşayan insanları nasıl aynı kefeye koyabiliriz. Finasteride saç dökülmesinde ilk öncül bunu tartışmıyorum AGA ya maruz bireylerin yan etkilerini eğrisi doğrusuyla tartıp kullanmalarına karşı da değilim sonuçta kişisel bir karar. Ama sinir sisteminden, Erektil disfonksiyona, jinekomastiye kadar birçok tolere edilemeyecek yan etkilere sahip bir ilacı e bu kullanamayan bireylerin de başına gelir demek biraz mantık dışı kanımca. Ilaç her bireye aynı etkiyi göstermiyor bırakalım insanlar bu ilacı maruz kalabilecekleri sorunları görüp kullansınlar.

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 27 Mayıs 2018, 15:24:55 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Yaşınıza göre Hakan hoca gayet iyi bir planlama yapmış. Güzel bir ekim geçirmişsiniz. Umarım sonucuda güzel olur.

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 27 Mayıs 2018, 15:34:27 »
Öncesi sonrası

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 27 Mayıs 2018, 15:41:53 »
Öncesi sonrası

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 27 Mayıs 2018, 15:42:41 »
Robie_fowliver bu  şakayı ben yapmadım inanki,😅   30 yıldır piyasada kullanılan ve bunca yan etkisi olduğu bilinen  bir ilacın halâ tartışılmasına rağmen aktif kullanımı ve en komik yada trajik  olan yanı ise  geliştirilmemiş olmasıdır.

Yani 30 yıldır dünyaya yapılan bir şakayı anlatıyor olmaksa şaka, ozaman evet şaka şaka😂😂

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 27 Mayıs 2018, 15:54:56 »
Öncesi sonrası

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları