Gönderen Konu: Dr. Hakan Doğanay| 23.34 Mayıs | 2.000+ Greft| Manuel | Yaş 22  (Okunma sayısı 32540 defa)

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İyi akşamlar
Bugün ekimimin ilk günü size şu an hastaneden bu postu giriyorum. Deraylı fotoğrafları yarın ekim bitince sizinle paylaşacağım . İlk başta yaşım 22 olduğu için dönorü fazla hırpalamamak adına Hakan Hoca ile 2000 -2500 greft konusunda anlaşmaya varfık . Aslınfa Hakan Hoca benim gibi genç arkadaşlara ekim yapmaya çok sıcak bakmıyor fakat ben beklentilerimi anlattım ve gelecekte yapılacak 2. belki de 3. ekimlere hazır olduğumu bir an önce bu yaşları saçlı geçirmek istediğimi söyledim. Finansterid kosunu varınca da Hoca yaş gençleştikçe yan etkisinin arttığını söyledi fakat yan etki görene kadar kullanacağımı belirttim . Yani yan etki görmezsem neden böyle bir ilaçtan mahrum kalayım ki düşündüm çünkü bu yaşlarda saç dökülmesini durdurmanın en etkili yollarından biri diye düşünüyorum. İkinci olarak ekim beklediğimden çok rahat geçti tek sıkıntı benim vuzuduma yapılan lokal anestezinin 20 dk da geçiyor olması 😊 . Neyse ekim bitibe kadar iğne yaparken hissettiğiniz scıdan başka bir şey hissetmiyorsunuz . Ekim gecesi şu an biraz ağrı var ama ağrı kesiciler ile işinizi gçrütsünüz. Hastane rahat, temiz ve ferah . Otelden farkı yok hatta konaklamak için daha ideal diyebilirim çünkü herkes hasta olduğu için hastane içinde kimse size meraklı gözlerle bakmıyor. Hakan Hoca ve ekibine gelirsek başarılarını şu an konuşmak için erken sonuçarı hep beraber göreceğiz fakat ekip ve Hoca çok profesyonel ve en önemlisi bir aile gibi sıcak kanlılar bemim de en çok hoşuma giden bu oldu . Ahmet denilen arkadaş alımı yapıyor 3 yıldır bu işi yapıyormuş kendisi hemşirelik okumuş , hoca ilk başta 5-10 greft alıyor ve Ahmetke nasıl alaxakları konusunda konuşuyorlar daha sonra tüm alımı bu arkadaş yapıyor . Bir hemşire arkadaş damar yolu açıyor 2 taneside greftlerü bir kaba toplayıp sayıyor. Alın bittikten sonra kısa bir yemek molası veriliyor ve ekime geçiliyor . Hoca ve bir hemşire arkadaş başınızda ekimi yapıyor . Hemşirenin biri sıklığı ayarlanak için yüzünüzü geriyor ve hoca kalemle ekimi yapıyor. 2 hemşire ise hızlı bir şekilde hoşalan kalemlere greftler yerleştirip hocaya veriyor. Bugün yaklaşık 850 greft ekildi yarın da yahminim 1000+ üzeri bir greft ekilecek ve ekimi tanamlayacağım. Şu ana kadar gözlemlerim bu şekilde zaman zaman fotoğraf atarım

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Doğanay| 23.34 Mayıs | 2.000+ Greft| Manuel | Yaş 22
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2018, 14:41:12 »
Ekimden sonraki ilk hali. 2340 greft ekildi. Hocaya sorduğunda tam ölçmediğini ama ortalama cm2 40-45 grefte denk gelebileceğini söyledi

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2018, 14:53:25 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Umarım istediğiniz sonuca  ulaşırsınız. Bende 7 mayısta ekim yaptırdım. Ekimden sonra foruma daha sık girer oldum doğal olarak, bundan sonra sizi, paylaşımlarınızı  takip edicem kardeşim.

Buradan benim ekim sürecimi inceleyebilir, merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz. 😊
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4387.0
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Mayıs 2018, 14:55:36 »
Tabiki takip ederim . Teşekkür ederim yorumunuz için

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Mayıs 2018, 18:41:02 »
Hayırlı olsun sabirli bir sürece gireceksiniz kolay gelsin.

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Mayıs 2018, 23:03:22 »
Üstten flaşlı görüntü

alcapone

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Mayıs 2018, 23:42:01 »
hocam müsait olduğunuzda ekim öncesi fotoğrafları da atabilir misiniz

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Mayıs 2018, 00:07:17 »
hocam müsait olduğunuzda ekim öncesi fotoğrafları da atabilir misiniz

Ekim öncesi fotoğraf

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Mayıs 2018, 11:29:01 »
Hayırlı olsun cok güzel bir planlama tetemiz bir çalışma olmus umarım sonuçta çok güzel olur.
Global Moderator

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Mayıs 2018, 12:37:28 »
Yaşınızı önde bulundurularak daha az iddalı bir ön çizgi düşünülebilirdi bence ekim temiz duruyor hayırlı olsun sonuç sizi mutlu eder inşşallah
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Mayıs 2018, 13:07:00 »
Yaşınızı önde bulundurularak daha az iddalı bir ön çizgi düşünülebilirdi bence ekim temiz duruyor hayırlı olsun sonuç sizi mutlu eder inşşallah
Hoca normalde bu saça 3500 greftin gideceğini fakat yaşımı düşünerek bu sayılara indiğimizi söyledi

lusen21

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Mayıs 2018, 17:07:14 »
benimde yaşım 22 gelecek ocak ayında saç ekimi düşünüyorum şuan hala karar vermiş degilim nerede ekim yapıcagıma ama aklımda 2-3 isim var hakan hocada onlar arasında yaşımız aynı onun için ekimin benim için iyi bir referans olabilir lütfen ekim sonrası karşından çekilmiş fotoğrafları yüklersen daha. iyi olur çünkü şakaklarımda fazla bir açıklık var hakan hocada bilidigim kadarıyla koray hoca gibi şakaklarada ekim yapıyor senin sürecini sabırsızlıkla takip edicem hayırlı olsun inşallah herşey gönlüce olur kendimden biliyorum saç psikolojini hele bide 20 li yaşarlarda çok sıkıntı
Asuman hair Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonuçları forum

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Mayıs 2018, 17:14:43 »
benimde yaşım 22 gelecek ocak ayında saç ekimi düşünüyorum şuan hala karar vermiş degilim nerede ekim yapıcagıma ama aklımda 2-3 isim var hakan hocada onlar arasında yaşımız aynı onun için ekimin benim için iyi bir referans olabilir lütfen ekim sonrası karşından çekilmiş fotoğrafları yüklersen daha. iyi olur çünkü şakaklarımda fazla bir açıklık var hakan hocada bilidigim kadarıyla koray hoca gibi şakaklarada ekim yapıyor senin sürecini sabırsızlıkla takip edicem hayırlı olsun inşallah herşey gönlüce olur kendimden biliyorum saç psikolojini hele bide 20 li yaşarlarda çok sıkıntı
Ekim merkezinde çekildi fotoğrafları alınca burada paylaşacağım

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Mayıs 2018, 00:12:41 »
1. Yıkama donör bölgem . Hoca dönor bölgeyi istediğim gibi yıkayıp elleyebileceğimi söyledi. Ben de yıkadıktan sonra kanteron yağıyla pansuman yapıyorum. Sizce donör toparlar mı 15 güne

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 26 Mayıs 2018, 00:21:09 »
Donör 15 güne kısmen toparlar saçlar uzayıncada bişey kalmaz😁.  Bol bol eski foto yeni foto eklersen daha rahat   karşılaştırmalı bakılabilir. yüklerken  resimleri azda olsa kırp/kes fotoğraf düz yükleniyor ozaman yan çıkmaz.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Facebook Twitter Instagram