Gönderen Konu: Sac Ekimi Konusunda Tavsiye Talebi  (Okunma sayısı 3955 defa)

namabay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sac Ekimi Konusunda Tavsiye Talebi
« : 23 Mayıs 2018, 17:35:20 »
Arkadaslar, foruma yeni uye oldum. Cok detayli ve faydali bilgiler var. Paylasanlara tesekkurler. Durum fotolardaki gibi. Ne tavsiye edersiniz? Kime gitmek lazim? Ankara'da yasiyorum ama baska sehirlerdeki hoca onerilerine de acigim.

namabay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac Ekimi Konusunda Tavsiye Talebi
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2018, 17:40:12 »
Bu arada butce olarak 7 bin tl'ye kadar cikabilirim insallah. Temel derdim sIklIK ve dogallik (fotolari anca boyle yukleyebildim, boyun hareketi icin kusura bakmayin)

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2018, 17:53:52 »
Öncelikle hoşgeldiniz dönör vertex saçlar kaliteli ve iyi durumda güzel bir planlama ve işinin ehli Doktorlar ile güzel sonuç alabilirsiniz.Bir kaç soru sorayım arkadaşların daha kolay size yardımcı olması adına.Yaşınız kaç ? Dökülme ne zaman başladı ve ne hızda ? Kullandığınız ilaç taksiyesi var mı ?
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

namabay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2018, 18:04:55 »
Öncelikle hoşgeldiniz dönör vertex saçlar kaliteli ve iyi durumda güzel bir planlama ve işinin ehli Doktorlar ile güzel sonuç alabilirsiniz.Bir kaç soru sorayım arkadaşların daha kolay size yardımcı olması adına.Yaşınız kaç ? Dökülme ne zaman başladı ve ne hızda ? Kullandığınız ilaç taksiyesi var mı ?

Tesekkurler. Yasim 38. Dokulme yillardir yok aslinda. Sacim cocukluktan beri seyrekti. On kisimdaki gerileme de zamanla artti. Fakat son 5-6 senedir benim farkedebilecegim duzeyde bir dokulme olmuyor. Tepe bolgesindeki ufak acikligi da yeni farkettim. Oraya islem gerekir mi bilmiyorum. 

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2018, 18:19:04 »
Tepeye ekime gerek YÖK. Açıklığınız gayet avantajlı , iyi bir karar ile kellliği tarihin tozlu raflarına kaldırabilirsiniz.

namabay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2018, 18:22:32 »

Hic ilac vs kullanmadim.

namabay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Mayıs 2018, 18:23:31 »
Tepeye ekime gerek YÖK. Açıklığınız gayet avantajlı , iyi bir karar ile kellliği tarihin tozlu raflarına kaldırabilirsiniz.

Insallah hocam, surec ve hata yapma riski korkutuyor beni acikcasi

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Mayıs 2018, 19:02:17 »
Yaşınıza göre saçlar iyi durumda dönörde maşallahı var.Vertexde eminim fotodaki ışıktan öyle bir küçük açılma var gibi görünüyor normalde o kadar dikkat çekmiyordur gün ışığında.Forumu incelediniz mi aklınızda birileri var mı?

namabay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Mayıs 2018, 19:19:41 »
Yaşınıza göre saçlar iyi durumda dönörde maşallahı var.Vertexde eminim fotodaki ışıktan öyle bir küçük açılma var gibi görünüyor normalde o kadar dikkat çekmiyordur gün ışığında.Forumu incelediniz mi aklınızda birileri var mı?
Evet inceledim. Sahin hoca 3000 3300 greft yeterli olur dedi ve makul bir fiyat Verdi. Serdar hocanin asistanI 3500 grefte 8 bin tl dedi. Asil tarcan hair clinic diye bir yer 5500 greft 4500 tl dedi. Jale hocaya mail attim cevap bekliyorum. Bir suredir ankara disinda oldugumdan mail ya da vatzapla iletisim kuruyorum.

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Mayıs 2018, 19:32:11 »
Ön taraftan daha düzgün yakın bir foto ekler misiniz

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 23 Mayıs 2018, 20:21:22 »
Evet inceledim. Sahin hoca 3000 3300 greft yeterli olur dedi ve makul bir fiyat Verdi. Serdar hocanin asistanI 3500 grefte 8 bin tl dedi. Asil tarcan hair clinic diye bir yer 5500 greft 4500 tl dedi. Jale hocaya mail attim cevap bekliyorum. Bir suredir ankara disinda oldugumdan mail ya da vatzapla iletisim kuruyorum.

Aman aman diyim bu kafaya 3000 greftten fazla diyen yerlerden kaç..

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 23 Mayıs 2018, 20:37:58 »
Merhaba
Forumumuza hoşgeldiniz.
Saç probleminize iyi bir planlama ilr son verebilirsiniz. Ön bölgeye yapılacak sık bir ekim ile iyi bir sonuç alabilirsiniz. Ankara, İstanbul ve diğer illerde bulunan ekim merkezleri ve dr ler ile ilgili bilgiye forumumuzdan ulaşabilirsiniz.
3000 greftlik bir ekim sizi doğal bir görünüme kavuşturabilir. Ekim sırasında ekstra olarak 100 veya 200 greft uygulama yapılırsa bunu fazlalık olarak algılamamak gerekir. İyi bir planlama için konsültasyon unuzu mutlaka yaptırmanızı tavsiye ederim. Yüz yüze görüşmek daha faydalı olacaktır.
Selamlar...

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Mayıs 2018, 21:22:52 »
Birine yönlendirmek gibi olmasın ama bütçenize göre İlhan Serdaroğlu hocayı bir inceleyin derim.

namabay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 23 Mayıs 2018, 21:54:06 »
Birine yönlendirmek gibi olmasın ama bütçenize göre İlhan Serdaroğlu hocayı bir inceleyin derim.

Estagfurullah, bilgiye ihtiyacim var. Arastiracagim. Yeni fotolari da yuklemeye calisiyorum, onden.

namabay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 23 Mayıs 2018, 21:55:15 »
Merhaba
Forumumuza hoşgeldiniz.
Saç probleminize iyi bir planlama ilr son verebilirsiniz. Ön bölgeye yapılacak sık bir ekim ile iyi bir sonuç alabilirsiniz. Ankara, İstanbul ve diğer illerde bulunan ekim merkezleri ve dr ler ile ilgili bilgiye forumumuzdan ulaşabilirsiniz.
3000 greftlik bir ekim sizi doğal bir görünüme kavuşturabilir. Ekim sırasında ekstra olarak 100 veya 200 greft uygulama yapılırsa bunu fazlalık olarak algılamamak gerekir. İyi bir planlama için konsültasyon unuzu mutlaka yaptırmanızı tavsiye ederim. Yüz yüze görüşmek daha faydalı olacaktır.
Selamlar...

Tesekkurler, gorusecegim ilgili hocalarla.

Facebook Twitter Instagram