Bence gayet iyi durumdasın kafan kararmış dert edecek bir durum yok bence, sadece senin ilk sayfanda 2 fotoğraf gönderen arkadaşın saçı benim hiç hoşuma gitmedi saçın önü hiç doğal değildi çok dikti inşallah senin doğal olur.
BİR TESPİT (Nacizane)
Ekim yaptırıp burada konu açan arkadaşların giriş kısmındaki anlattıkları ekim sureci güzel zevkle okuyorum lakin daha ortada fol yok yumurta yokken ekim yerine metiyeler düzmeleri bana çok anti-patik geliyor bence methiye düzülecekse bunun zamanı 6.ay ve sonrası olmalı , daha süreci bitmemiş ekim için söyle iyi bir yer böyle iyi bir yer demenin mantıklı hiçbir tarafı yok, youtube'da saç ekimi yaptıran biri vardı yaşça bizden ufak cahilliğine veriyorum dakika 1 video çekmiş koymuş, şu ilaçı verdiler ama neye yarıyor bilmiyorum, şunu kullanmadım ama pişmanım 2 kelime sonra ama iyiki kullanmamışım gibi saçma sapan birşeydi diyeceğim o ki sizleri takip eden ve edecek birçok saç sorunu olan kişiler var onlara doğru olmak için elimden geldiğince dikkatli bilgi vermeliyiz.