Gönderen Konu: Estemoda Hair Adana /Melek Polat /4585 Greft/21.05.2018  (Okunma sayısı 12341 defa)

Mehmet26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle herkese merhaba ve herkese bol saçlı günler kader arkadaşlarım🤗 forumda ki aktifliğim ve derin araştırmalarım sonucu ekim yapmaya bende karar verdim forumdan birçok arkadaştan bilgiler aldım. Bu forumun varlığı beni o kadar mutlu etti ki kurucu arkadaşlardan Allah razı olsun. Doğrusu bıktık artık yalan dolan reklamlardan. Reklamlara aldatmaktan. Şimdi çok az kendimden bahsedeyim Hatay’da askerlik yapıyorum İstanbul’da yaşıyorum ve Adana da saç ekimine karar veriyorum çok ilginç bir durum olarak gözükebilir sonuçta bu sektörün tabiri caizse babaları İstanbul’da ve ben gibi birçok arkadaş bunu bildiğimiz için diğer illerde ki büyük şehirler dışında saç ekimi konusunda çekiniyoruz. Benim Adana iliyle hiçbir alakam yok mesela ki Adana yani ilginç haberlerin sağ üst köşesinde aradığımız şehir ha bu konuda ön yargılarımı da kesinlikle değiştirdiğim şehir Adana. Forum sayesinde buldum bu ekim merkezini birçok ön araştırma ve forumdaki bu ekim merkezinde saç ekimi yapan arkadaşlardan aldığım bilgilerle karar verdim Estemoda ekibini tanımaya. Görüşmelerimi gerçekleştirdim fotolarımı yolladım ve gayet makul cevapları sayesinde ikna oldum ve dedim ki tamam Adana’ya yolculuk başlasın Hatay’da askerim son 10 günüm çıktım ve geldim hiç görmediğim şehire. Hemen bi taksici faciası yaşadım falan neyse o başka konu😊 ekim merkezinin önerdiği bi otele yerleştim ve sabahında ekim merkezinin yolunu tuttum öncesin de istedikleri kan değerleri ve belli bulaşıcı hastalıklar testi ile birlikte. Sabah ekim merkezi yolunu karıştırdım farklı bir yere gitmişim aradım sağolsunlar gelip aldılar ekim merkezine geçtik. Bu arada Estemoda ekibi bir İstanbul firması yani Adana’da bu işi yapmaya başlamış bir ekip değil Melek hanım eş durumundan dolayı Adana da ve 11 yıllık bir deneyime sahipmiş. Yani reklam yapacak bir konumum da yok amacımda arkadaşlara yardımcı olsun diye yazıyorum ve başlıyoruz.
    Melek hanımla bir ön görüşme gerçekleştirdik kan değerlerime baktı saçlarımı inceledi ve nedense konuşmaları söylemleri güven verdi. Öncelikle sizi uyarıyor fikirlerinize önem veriyor sonucun kişiden kişiye değişiklik göstereceğini işlem öncesi ve sonrasını anlatıyor. Bana güven verdi açıkcası kendisini övmedi gayet sıcakkanlı ve gerçekçi. Başlarında Melek hanımın bulunduğu 4 kişilik bir ekip Ali bey kendisi de gayet sıcak kanlı iyi biri çok sevdim onuda Ayşe hanım var bide o da güleryüzlü işini iyi yaptığını gördüğüm bir hanımefendi birde Hatice hanım var o sonradan dahil oldu ekim aşamasında biraz yorgundu yanılmıyorsam hayattan bıkmış bi hali vardı ama gayet güleryüzlü bi hanımefendi. Neyse başladık saç çizgimi Melek hanıma bıraktım öyle güvendim yani 😊 çizdi hoşumada gitti ardından kesildi saçlarım ve lokal anestezi Ayşe hanım tarafından yapıldı o biraz ağrılı bir süreç en zor süreç hatta 😊 alım işlemini mikromotorla bizzat Melek hanım yaptı toplama işlemini Ali bey yaptı bu işlem 3 saate yakın sürdü. Ense kulak arkası saçlarım ince ve geneli tekli Greft ense ise orta kalite ve geneli ikili greftmiş yani çok iyi değildi sanki bunu azçok tahmin ediyordum. Ama beklediğimden fazla Greft alındı 4585 Greft. Ardından bir yemek molası verdik yanlış hatırlamıyorsam çok sevecen bi abla vardı Serap hanım olması lazım çok güzel börek yapmıştı yedik sohbet ettik ekime geçtik tekrar. Yine bizzat Melek hanım kanal açma işlemini gerçekleştirdi ve ekim başladı Ali bey sağdan Melek hanım soldan Hatice hanım ortadan başladılar ekmeye ve işlem bitti. Tam 9 saat sürdü ve gerçekten sabır gerektiren önem gerektiren dikkat tecrübe gerektiren bir işti ve ben bunu Estemoda ekininde gördüm.
   İşlem bitti Melek hanım bana kullanacağım ilaçları ve sonrası dikkat etmem gerekenleri yine sabırla anlattı ve beni otelime bıraktılar. Sonuca ve ilk izlenimlerime gelecek olursam şuan memnunum ve sonucu burdan mutlaka aşama aşama paylaşacağım. Bu forumun çok faydasını gördüm bende elimden geldiğince yardımcı olacağım herkese sağlıklı Ekim’ler ve çok iyi sonuçlar diliyorum. Bu arada herkese hayırlı ramazanlar🤗

Mehmet26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemoda Hair /Melek Polat /4585 Greft/21.05.2018
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2018, 11:43:07 »
Ekim öncesi

Mehmet26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2018, 11:44:49 »
Ekim sonrası 2. Gün

Mehmet26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2018, 11:46:32 »
Ekim sonrası ikinci gün dönor bölge

Mehmet26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2018, 11:51:52 »
2. Gün devam

Mehmet26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2018, 11:56:46 »
3. Gün son halim

Mehmet26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Mayıs 2018, 11:59:37 »
3. Gün üstten

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Mayıs 2018, 12:02:51 »
Ekim gayet temiz donor alimi cok homojen duruyor bu ekim merkezinin donor alimlari cidden guzel oluyor melek hanimin eli oldukca yatkin gorunuyor on cizgin cok orji olmus bol sabirli gunlere guzel sonuclar olur umarim  8)

Mehmet26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Mayıs 2018, 12:14:00 »
Öncelikle teşekkür ederim fotolarda çok net değil ama dönor daha da derli toplu dağılımı yakından inceleyince bunu görebiliyorum Melek hanım ve ekibi gerçekten işine önem veriyor bunu gerçekten hissettim. İnşallah benim ve diğer tüm kader arkadaşlarımında sonuçları iyi olur. Tabi ki şimdi birşey söylemek için çok erken ama ben her aşamayı paylaşacağım burdan bakalım bizi neler bekliyor😊

gkhn78

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Mayıs 2018, 14:06:24 »
Hayirli olsun ekiminiz.  Cok guzel gorunuyor.  1 gunde 4500 kök zor olmuştur iki taraf için de.  Fotoğraflarda yanılmış olabilirim ama sanki alınmaması gereken yerlerden mi alım yapmışlar.  Yani tepeye yakın dökülmeye başlamış olan yerden.

Mehmet26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 23 Mayıs 2018, 14:24:53 »
Evet biraz yakın sanki ama özellikle bu durumu göz önünde bulundurarak alımı yaptılar. Zaten alım yapılacak alanım dar ve çok kaliteli değildi sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemoda Hair Adana /Melek Polat /4585 Greft/21.05.2018
« Yanıtla #11 : 23 Mayıs 2018, 22:32:06 »
Kardeş hayırlı olsun bende melek hanım ve ekibine ekim yaptırdım ve şu an 6.ay içindeyim çok memnunum inşallah sende istediğin sonucu alırsın
Ekte ekimden önce ve sonrasını paylaştım ...ekip tercihin güzel sabırla bekleyerk güzel sonucu alacağına inanıyorum

Mehmet26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Mayıs 2018, 23:03:07 »
Abi seninde bu forumdaki paylaşımların beni etkilemişti sonucun gerçekten çok iyi maşallah diyim inşallah benimde sonucum senin ki gibi iyi olur.  Melek hanım ve ekibi gerçekten işlerine önem vererek yapıyorlar bakalım şimdilik herşey yolunda sonucu burdan paylaşmaya devam edeceğim.

fairplay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 24 Mayıs 2018, 23:00:39 »
Mehmet kardeşim saçların hayırlı uğurlu olsun sana özelden yazdım ama özelden mesaj alımın mı kapalı bilemedim cevap vermedin birde buradan yazayim dedim.kardeşim  tekrardan saçların hayırlı uğurlu olsun saçların inşallah istediğin gibi sonuç alırsın. sana birkaç sorum olacak bende ekim yaptırmayı düşünüyorum ve Adana' da yaşıyorum. ekim merkezi nasıl memnun kaldın mı, hastahane ortamımı yoksa muanede mi yapıldı birde fiyatını yazabilirsen çok memnun olurum.

Mehmet26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 25 Mayıs 2018, 00:38:12 »
Fairplay sana cevap attım mail geldi direk ordan yazdım cevabı ama gelmedi sanırsam abi çok da genel ve güzel açıklamıştım gelseymiş iyiymiş ekim merkezi hastane değil kendi klinikleri gayet temiz ve ferah bir ortam ekip de başta Melek hanım olmak üzere gerçekten işlerine önem veren titiz çalışan insanlar ben Adana da yaşamıyorum ilk kez gittim ama sen orda yaşıyormuşsun bence git ve görüş benim şuan kendimle ilgili bişey demem doğru değil daha orta da sonuç yok ama iyi gidiyor şuan herşey sonucu da burdan aktif paylaşacağım. Özelden de bişey sormak istersen sorabilirsin bende çok sordum zamanında anlarım yani 😊

Facebook Twitter Instagram