Gönderen Konu: Dr Hakan Doganay'ın Ekibi AHD Klinik 16-17-18 Mayıs 4400 Kök  (Okunma sayısı 14138 defa)

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Hakan Doganay'ın Ekibi AHD Klinik 16-17-18 Mayıs 4400 Kök
« Yanıtla #46 : 22 Kasım 2018, 16:33:15 »
Merhaba arkadaşlar, fotoğraf paylasmayali 2 ay oldu. 5. Ayımı hayırlı bi is nedeniyle paylasamadim ama 6. Ay resimlerimi paylasiyorum.  Herşey çok yolunda. Ben çok mutluyum,  çevremden çok güzel tepkiler aldim.  Bu ekim beni şimdiden ziyadesiyle memnun etti.  Umarım herkes çektiği çilenin,  yasadıgı stresin karşılığını alır.  Hatırlatmak gerekirse ekimim 3 gün sürdü.  Sac+sakal.  Planlamamda tepeme fazla ekilmemesini, ağırlığı ön ve orta bölüme vermeyi uygun görmüştü arkadaşlar. 2. Ekimi hiç düşünmüyordum ama simdi tepe için bi acaba var kafamda.   Ekimden sonra ne bi ilaç ne de vitamin kullandım. Akışına bıraktım.  Benim için süreç tamamlandı sayılır. Bundan sonra çıkacak olursa onlar da bonus olsun.
hele şükür....böyle bir ekim görmek istiyordum  bende...hocam kullandığınız bir takviye vitamin yada ilaç var mı ?

gomis0835

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 22 Kasım 2018, 16:57:56 »
maşallah güzel gidiyor. ön çizgi önden görünümlü  foto ekleyebilirmisiniz.

Eksi sözlük

• Sr. Member
« Yanıtla #48 : 23 Kasım 2018, 12:07:49 »
saçlarınız harika olmuş lütfen paylaşımı bırakmayın

gkhn78

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 18 Aralık 2018, 10:52:19 »
7. ayımdan tekrar merhaba.  Her ay fotoğraflarımı daha mutlu yüklüyorum foruma. Aynaya her baktığımda iyi ki diyorum arkadaşım vasıtasıyla Hakan beyle görüşmüşüm,  iyi ki kendimi ekibine teslim etmişim. 
Benim süreç tamamlandı sayılır.  Tepem için belki tekrar antalyayi ziyaret ederim ama şu an ki halim de bana yetiyor açıkçası. Soranlar için tekrar belirteyim, ne ilaç, ne vitamin, ne sabun hiç bir şey kullanmadim.  Sadece ilk ay bebek sampuani. Sonrasında da ne gün saydım, ne de stres yaptim. Arada bi ilk zamanlar arkadaslar takildiginda nerde saclar diye o zamanlar biraz stres yapıyordum o kadar.
Herkesin şimdiden yeni yılını kutluyorum. Sağlıcakla kalın.. 

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #50 : 18 Aralık 2018, 11:11:23 »
Hayırlısı olsun abi , Bu Saç Daha hacimlenir.
Vertexte baya bir ince tüy seklinde saç var, vertex en zor ve çıkışı en yavaş olan bölge orada çıkış olur mu daha bilmiyorum ama iyi hacim alacak daha :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 18 Aralık 2018, 11:13:32 »
Gayet güzel hocam maşallah sürecin yarısındasın 12 ay sonunda çok daha güzel olucaktır beğendim görüntüyü güle güle tara.
Global Moderator

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 18 Aralık 2018, 15:52:06 »
gkhn78 çok güzel gelişmiş kardeşim. Dahada gelişecek inşallah. Darısı başımıza inşallah. 4.ay sonuna yaklaşıyorum. Senide takipteyim. Bol hiç dökülmeyen saçlı bir ömrün olsun inşallah.

giunti

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 18 Aralık 2018, 15:56:26 »
Ekiminiz çok güzel sonuç almıs bence 2.ekimi düşünmelisiniz donör bölgeniz gayet yeterli görünüyor.

gomis0835

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 18 Aralık 2018, 18:50:16 »
çok iyi güzel sonuç güle güle tarayın. 

Berlin

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #55 : 25 Aralık 2018, 20:37:15 »
Oncelikle tebrik ederim insallah mutlu bir aile olursunuz. Dr.Hakan bey'in ekibi gercekten güzel bir ekim yapmış darisi olmayanların basına.
Ön sac çizginizi daha yakından ve ön saçları elinizle havaya kaldırıp resim cekermisiniz. Sac diplerindeki cikislari, yoğunluğu ve dogalligi görmek icin bizlere faydalı olabilir.

Bende resimlerimi WhatsApp uzeri yolladım cevap bekliyorum kaç greft ekilecek ve operasyon hakkında bilgi icin.
Finasterid

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 26 Aralık 2018, 11:49:55 »
Yeni fotolar atmanız mümkünmü hocam?

gkhn78

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Uzun bi aradan sonra herkese merhaba. Aslında süreç benim için 7. Ayımda yeterince tatminkardi ama aradan geçen 3 ayda daha da büyük fark oldu. O yüzden tekrar sizinle paylaşmak istedim. Önlere sık, tepeye biraz daha seyrek bir ekim yapılmıştı. Çünkü ekim zaten 4500 kök civarıydı ve daha büyük sayılarla donoru yormak istemediler.  Benim beklediğimden çok daha iyi olduğunu söylemeliyim.  Konumun hepsini okumaya üşenen arkadaslar icin de belirteyim herhangi bir ilac, destek almadim. 10. Ayimdayim. Kendimi 10 yaş daha gençleşmiş hissediyorum.  Tabi ki bu sadece fiziksel değil, ruhsal ve mental olarak da gerçekten insana kendini çok iyi hissettiriyor.
Umarım herkesin yüzü güler.  Herkes mutlu olur.

Texas1616

• Jr. Member
  • **
Baştan sona takip ettim keyifle.gerçekten çok başarılı.hayırlı olsun tekrar

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
sen memnunsan iii.... sacin uzun oldugu icin alt tarafi görmek mümkün degil cünkü bayagi kapanmis.... biraz kisa haliyle görmek isterdim...

Facebook Twitter Instagram