Merhaba arkadaşlar 16-17-18 Mayısta Ahd klinikte ekimimi yaptırdım. Dr Hakan bey daha once Istanbulda oldugu donemde bi arkadasim ekim yaptirmisti. Hala Hakan beyle görüştüklerini söyledi ve benim resimlerimi de WhatsApptan kendisine gönderdi. Hakan bey aradı ve bana uzun bir konuşma yaptı. Daha sonra asistanının numarasini verdi ve fiyat ve günü onunla konuşmamı istedi. Didem Hanımla görüştükten sonra ekimimi ekibin yapmasına karar verdim ve yaklaşık 1 ay sonrasına randevumu alabildim.
Bir heyecan ve hevesle kalktim gittim Antalyaya. Sagolsunlar havaalanindan aldilar. Hakan beyle tanistim. Sonra da isleme başladık. Saç ve sakaldan yaklaşık 4400 kök alındı. Ileride bir ekime daha ihtiyacım olabileceği öngörüldüğü için saçtan 3500 alınıp sakalla desteklendi. Tepeye çok sık girilmedi. Yoğunluk ön ve orta bölüme verildi. Konaklamayı hastanede yaptım. Ekim 3 gün sürdü. Son gün sakaldan alım yapıldıktan 4 saat sonra uçağa bindim. Hastanenin önündeki pazardan boynum için fular benzeri bir şey aldım onu taktım bindim uçağa valla
Yüzümde baya şişlik oldu. Gerçi operasyon 3 gün olunca arkadaşlar beni uyarmıştı. Evden çıkmıyorum simdilik. Ekimimi yapan arkadaslar çok uyumlu, islerinde özverililerdi. Hepsi pirlanta gibi çocuklardı. Allah utandırmasın, insallah emege deger.
Ekim ayinda düğünüm var. O zamana kadar çıkışlar başlar mı sizce?