Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Hintell - 21 Mayıs 2018, 21:31:58ekiminizi kim yaptı sorumu tekrarlıyorum ?Hahahaaahaha 😂😂😂😂😭😂😂
ekiminizi kim yaptı sorumu tekrarlıyorum ?
dr kim oldugundan değil öğrenmek istedğim yapam ekibin hatasi gercekden bilgisi sahibi olan varmi
Op Dr Hintel
Hukuki işlem içinde olduğu için sonuç alınca söyleyecekmiş işte
Alıntı yapılan: Dyt.adamsss - 21 Mayıs 2018, 21:48:28Hukuki işlem içinde olduğu için sonuç alınca söyleyecekmiş işteDaha 60 gün olmuş bir ekim için donör bölge hasarı sebebiyle hukuki yollara başvurmanın hiçbir mantığı yok. İyileşme sürecinin bitmesi gerekiyor. O süreci bekleyeceksek 10 ay daha bekleriz ekimi yapacak doktorun adını öğrenmek için.
Alıntı yapılan: TonyMontana - 21 Mayıs 2018, 22:05:01Alıntı yapılan: Dyt.adamsss - 21 Mayıs 2018, 21:48:28Hukuki işlem içinde olduğu için sonuç alınca söyleyecekmiş işteDaha 60 gün olmuş bir ekim için donör bölge hasarı sebebiyle hukuki yollara başvurmanın hiçbir mantığı yok. İyileşme sürecinin bitmesi gerekiyor. O süreci bekleyeceksek 10 ay daha bekleriz ekimi yapacak doktorun adını öğrenmek için.Ya arkadaşın yazdıklarını tekrar okudumda galiba ben yanlış anlamışım veya başka konudan kafam karıştı.Hukuki bir süreçten bahsetmemiş 😂😂😂😂
Alıntı yapılan: Dyt.adamsss - 21 Mayıs 2018, 22:12:46Alıntı yapılan: TonyMontana - 21 Mayıs 2018, 22:05:01Alıntı yapılan: Dyt.adamsss - 21 Mayıs 2018, 21:48:28Hukuki işlem içinde olduğu için sonuç alınca söyleyecekmiş işteDaha 60 gün olmuş bir ekim için donör bölge hasarı sebebiyle hukuki yollara başvurmanın hiçbir mantığı yok. İyileşme sürecinin bitmesi gerekiyor. O süreci bekleyeceksek 10 ay daha bekleriz ekimi yapacak doktorun adını öğrenmek için.Ya arkadaşın yazdıklarını tekrar okudumda galiba ben yanlış anlamışım veya başka konudan kafam karıştı.Hukuki bir süreçten bahsetmemiş 😂😂😂😂Boş yere hukuki mütalaa verdim senin yüzünden