Gönderen Konu: Çok ilginç bir dökülme tipi yardım  (Okunma sayısı 12898 defa)

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Çok ilginç bir dökülme tipi yardım
« Yanıtla #31 : 08 Temmuz 2018, 14:12:06 »
Arkadaşlar şu mavi ile işaretli yere 2000 greft ektirsem. Kırmızı ile işaretli vertexe de sakaldan 1000 greft takviye yapsam güzel bir planlama olur mu ilerisi için beni kurtarır mı. BU arada sakallarım aşırı kalın telli ve kızıl renkte
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 08 Temmuz 2018, 16:14:54 »
Ortayada bir sıklastırma ister yaptırmısken ön 2000 orta 1000 tepe 1500: 4500 5000 arası işi bitirirsin

130 140 cm2 bir alan sanırım toplam
Global Moderator

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 08 Temmuz 2018, 18:56:26 »
Ortayada bir sıklastırma ister yaptırmısken ön 2000 orta 1000 tepe 1500: 4500 5000 arası işi bitirirsin

130 140 cm2 bir alan sanırım toplam
sağol hintel teşekkür ederim. Dediğin bana cok mantıklı geldi ön ve ortayı koray hocaya ektiririm diye düşünüyorum vertexi sakaldan alım yaptığı için hakan hocaya yaptırabilirim. Evet yaklaşık 120 santim benim vertex kafa yapımdan dolayı ön bölgeye cok yakın 120 cm2 bulmaz diye tahmin ediyorum.bir sorum daha olacak hintel finansın etkileri ilk ne zaman gözükmeye başlar. Tekrardan teşekkür ederim hintel

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 09 Temmuz 2018, 13:04:26 »
7/8 ayda ortalama toparlar ancak 1’5 sene sonra daha iyi olur rica ederim dostum
Global Moderator

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 07 Ağustos 2018, 23:30:19 »
Daha önce büyük bir hüsranla yüklediğim fotolardan  tam tamına 1 ay gecti iki bucuk aydır finans kullanmaktayım ve bu 1 ayda oluşan görüntğ yerini bende mutluluğa buraktı ilk yaz okuluna geldiğimde bana abi hatta 35 gösteriyorsun diyen kız saclardan sonra sevgilim oldu. Sacın ne kadar önemli olduğunu bu olaydan sonra daha iyi anladım. Finans sanki şakaklarda yeni sac çıkarıyor gibime geldi. Sizce ne yapmalıyım ek takviye gibi veya ekim konusun da değerli tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar😇😇😇( not:bu arada hala libodo ile başım belada😅)

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 07 Ağustos 2018, 23:32:13 »
Bu arada sakaklarda tuylenme var gibi sac cikar mi ordan

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 26 Mayıs 2019, 15:12:41 »
Bugun tam finans kullanımımın 1 yılı tamamlandı. Gectigimiz 2 ay dökülme cok fazla olmuştu bubiki haftadır durdu tekrardan. Sonuc aşşağıdaki gibi. Hiç bir yan etki görmedim sperm testlerimde de bir sıkıntı cıkmadı.

c1garo

• Full Member
« Yanıtla #38 : 26 Mayıs 2019, 15:30:28 »
Sonuç iyi gerçekten . Sac renginiz bile koyulaşmış .

F.C

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 26 Mayıs 2019, 15:45:59 »
Saçların gayet güzel olmuş. Sperm testi yapmışsın, dediğine göre sıkıntı yokmuş  güzel;ama göz doktoruna gidip gözlere de baktır çünkü ; herhangi bir prostat ilacı göz irisini etkiliyor ve miyoplaştırıyor.
Göz Dr arkadaşım var konu açıldı ordan söyledi.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 26 Mayıs 2019, 16:23:42 »
Saçların gayet güzel olmuş. Sperm testi yapmışsın, dediğine göre sıkıntı yokmuş  güzel;ama göz doktoruna gidip gözlere de baktır çünkü ; herhangi bir prostat ilacı göz irisini etkiliyor ve miyoplaştırıyor.
Göz Dr arkadaşım var konu açıldı ordan söyledi.
bende miyop vardı zaten ama o kadar önemsenecek kadar yok. İleride bir operasyonla halletmeyi düşünüyorum

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 26 Mayıs 2019, 16:28:05 »
Sonuç iyi gerçekten . Sac renginiz bile koyulaşmış .
evet özellikle kalınlaştığıbiçin daha rahat şekil verebiliyorum eskiden önleri kaldıramazdım o kadar minyatürleşmişti minyatür saclar düzeldi yanlız vertex hala sıkıntılı

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 26 Mayıs 2019, 17:14:09 »
Bende başlamayı düşünüyorum yanlar baya açıldı acaba bana etkisi olur mu ki Size baya olmuş görünen o

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 26 Mayıs 2019, 17:15:17 »
Devam et biraz daha dostum 6 ay sonra dahada guzel olcak.simdi finas tum kayiplari geri getirmez kisisine gore kiminde yuzde 80 kazanim olurken kiminde yuzde 10 olur.ayrica finas dht olusumu yuzde 70 e yakin baskiliyo yani yuzde 30 dht yine devam ediyo burada genetik kodlar devreye giriyor anlatabildim umarim.bence cok kazanim olmus sende ve dahada olacak ins

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 26 Mayıs 2019, 17:24:30 »
Bende başlamayı düşünüyorum yanlar baya açıldı acaba bana etkisi olur mu ki Size baya olmuş görünen o
ben 21 yaşımda kullandım . gencken daha cok işe yarıyor bana göre. Seninde yaşın gencse mutlaka etkisi olur . yan etki konusunda benim görüşüm tamamı psikolojik ilacı kullanmaya başla forumu bırak yani unut kullandığını.

Facebook Twitter Instagram