Gönderen Konu: Çok ilginç bir dökülme tipi yardım  (Okunma sayısı 12894 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Çok ilginç bir dökülme tipi yardım
« Yanıtla #15 : 21 Mayıs 2018, 03:20:36 »
İki ilacın çok bir farkı yok biri uğraştırıyor sadece bölmek gibi ama fiyat olarakta avantajlı

1 sene kullan derim ben ilacı saçların toparlıyacaktır daha sonra duruma göre ekim düşünürsün hemde bu süre zarfında araştırırsın forumda

Saç yapım donör kalıten güzel açıklıgında çok az

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 21 Mayıs 2018, 04:07:55 »
İki ilacın çok bir farkı yok biri uğraştırıyor sadece bölmek gibi ama fiyat olarakta avantajlı

1 sene kullan derim ben ilacı saçların toparlıyacaktır daha sonra duruma göre ekim düşünürsün hemde bu süre zarfında araştırırsın forumda

cevabın için teşekkür ederim hintel. Arkadaşın dediğini uygulamayı düşünüyorum ilk başta 0.5 mg alıcam duruma göre artabilir. Cok yağlı bir sacım var önerebileceğinix bir şampuan var mı.
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 21 Mayıs 2018, 11:13:55 »

cevabın için teşekkür ederim hintel. Arkadaşın dediğini uygulamayı düşünüyorum ilk başta 0.5 mg alıcam duruma göre artabilir. Cok yağlı bir sacım var önerebileceğinix bir şampuan var mı.

Rica ederim kardeşim nedemek.. Kendini nasıl hissediyosan o şekilde başla ama bu işin doğrusu önce 1 mg daçlar toparlanınca 0,5 olabilir

Ben revita kullanıyorum tavdiye ederim çok memnunum sen severmısın bilemem bir araştır o şekilde al şuan piyadadaki en şanpuan revita benim kullandıgım.
Global Moderator

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 21 Mayıs 2018, 17:49:09 »

Rica ederim kardeşim nedemek.. Kendini nasıl hissediyosan o şekilde başla ama bu işin doğrusu önce 1 mg daçlar toparlanınca 0,5 olabilir

Ben revita kullanıyorum tavdiye ederim çok memnunum sen severmısın bilemem bir araştır o şekilde al şuan piyadadaki en şanpuan revita benim kullandıgım.
istanbula gidince almayı düşünüyorum. Bugun proscar-ı aldım bakalım sürec güzel olur inşallah

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 30 Haziran 2018, 22:41:51 »
Arkadaşlar benim 1 ay önce yaptığım oaylaşım en ön sayfadadır yaklaşık 20 gündür sacımı usturaya vurduktan sonraki halimi paylaşıyorum galiba sonum mw7. Herkes açıklığım için cok olumlu yorumlar yapmıştı. Sacı usturaya vurduktan sonrabaya bir moral bozucu oldu çıkan sonuç. Sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım var sizce bunun sonu ne olur. Şimdiden teşekkür ederim

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 30 Haziran 2018, 22:44:22 »
Buda diğer fotolar değerli yorumlarınız benim için çok önemlidir. Ekim kararımı etkileyecek. Bu arada yaklaşık 1.5 aydır finans kullanıyorum yanetki görmedim çok şükür

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 30 Haziran 2018, 22:52:26 »
İlk fotolarda da aslında bu tarz dökülmen olduğu belliymiş ancak "comb-over"'la iyi kamufle etmişsin. Yaşını görmedim ancak NW6 pattern'ine benziyor dökülme tipin.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 30 Haziran 2018, 22:56:28 »
İlk fotolarda da aslında bu tarz dökülmen olduğu belliymiş ancak "comb-over"'la iyi kamufle etmişsin. Yaşını görmedim ancak NW6 pattern'ine benziyor dökülme tipin.
21 yaşındayım kardeşim ben ileride sac ekimi düşünüyordum galiba yaptırsam hüsran olacak :/ bu moralimi çok bozdu

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 30 Haziran 2018, 23:15:29 »
21 yaşındayım kardeşim ben ileride sac ekimi düşünüyordum galiba yaptırsam hüsran olacak :/ bu moralimi çok bozdu

saçı kazıttığın için bu şekilde gözüküyor bazı saçlar yavaş uzar
6 ay içinde 1 sayfadaki foto gibi olur
ama bu senin 6. derece kel olmayacağın anlamına gelmiyor
saçlar gibici yavaşlatmaya çalış süreci

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 30 Haziran 2018, 23:29:50 »
saçı kazıttığın için bu şekilde gözüküyor bazı saçlar yavaş uzar
6 ay içinde 1 sayfadaki foto gibi olur
ama bu senin 6. derece kel olmayacağın anlamına gelmiyor
saçlar gibici yavaşlatmaya çalış süreci
finansterid kullanıyorum bakalım İNŞALLAH dediğin gibi olur

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 01 Temmuz 2018, 01:52:15 »
Saclar gidici Şu anda yapabileceğin tek şey finans kullanmak onun dışında gerisi hikaye. finans + sac ekimi (ilerde) tek cozum. Koruya bildigin kadar koru finansla bakarsin 10 yil sonra yeni gelismeler olur.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 01 Temmuz 2018, 02:03:16 »
Saclar gidici Şu anda yapabileceğin tek şey finans kullanmak onun dışında gerisi hikaye. finans + sac ekimi (ilerde) tek cozum. Koruya bildigin kadar koru finansla bakarsin 10 yil sonra yeni gelismeler olur.
10 yıl korusam benim için yeterli tek korkum bu yaşta nw7 olmak. Kellik bana hiç yakışmıyor 30 sanan bile var

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 02 Temmuz 2018, 18:55:57 »
Saçların var ama ince ve diğer arkadaşların dediği gibi gidici ve malsef finasterid koraya bıldığın kadar koru ve umarım yan etki olmak dostum.
Global Moderator

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 02 Temmuz 2018, 21:40:10 »
Saçların var ama ince ve diğer arkadaşların dediği gibi gidici ve malsef finasterid koraya bıldığın kadar koru ve umarım yan etki olmak dostum.
teşekkür ederim hintel inşallah yan etki olmaz. Hayaller klonlamaya kaldı :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 03 Temmuz 2018, 00:04:25 »
Hahaha umarım hayallerın gercek olur :)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram