Merhaba arkadaşlar 4 aydır bu siteyi keşfettim ve yararlanıyoru. Bu sitenin kurucularına ve adminlerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Site sayesinde hayatımın yanlışlaından döndüm belkide. 21 yaşındayım saclarım 14 yaşımdan bu yana dökülüyor hemde acayip bir hızla şimdiye kadar tamamen kel olmayı bekliyordum yinede idare ediyor. Eskiden aşırı gür saclarım vardı vede kalın. Vertex bölgemdeki dökülmeyi ilk ablam fark etti. Fauller 3 yıldır ince şekilde ama gerilemiyor uzadığı zaman döküldüğü belli oluyor o yüzden kısa tutmak zorundayım. Alın kısmı her gün seyreliyor bizim ailede genetik ama faulleride dökülen yok. Sakallarım çıktığından beri dökülüyor ama çıkıp kalınlaşıyor bende anlamadım gitti.1yıl minoxil kullandım dahada döktü hiç bir faydasını göremedim. Çok kafaya takıyordum paikolojim alt üst olmuştu taki bu siteyi bulana kadar dedim oh be tek kel olacak ben değilmişim😂😂. İşin şakası sırf bu yüzden memlekete bile gitmwk istemiyorum. Akrabalarım dış görünüşe acayip önem verir. Prp uyguladım onunda cok cok az etkisi oldu. Bu arada cok yağlı saclara sahibim.2 aydır 10 mg biotin alıyırum. Bu arada söylemesi ayıp aşırı derecede cinsel istek var bende sırf bunu yenmek için meditasyonu bile denedim.hormonlarım normal çıktı. Sizce ekim mi yaptırmalıyım yoksa finans mı kullanmalıyım yada dökülmesini mi beklemeliyim. Diyelim kullandım incelen saclarım ve faullerim kalınlaşır mı. Görüş ve düşünceleriniz benim için önemli.şimdiden teşekkür ederim.her açıdan detaylı fotoğraf cektim.