Gönderen Konu: Çok ilginç bir dökülme tipi yardım  (Okunma sayısı 12877 defa)

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok ilginç bir dökülme tipi yardım
« : 20 Mayıs 2018, 07:52:20 »
Merhaba arkadaşlar 4 aydır bu siteyi keşfettim ve yararlanıyoru. Bu sitenin kurucularına ve adminlerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Site sayesinde hayatımın yanlışlaından döndüm belkide. 21 yaşındayım saclarım 14 yaşımdan bu yana dökülüyor hemde acayip bir hızla şimdiye kadar tamamen kel olmayı bekliyordum yinede idare ediyor. Eskiden aşırı gür saclarım vardı vede kalın. Vertex bölgemdeki dökülmeyi ilk ablam fark etti. Fauller 3 yıldır ince şekilde ama gerilemiyor uzadığı zaman döküldüğü belli oluyor o yüzden kısa tutmak zorundayım. Alın kısmı her gün seyreliyor bizim ailede genetik ama faulleride dökülen yok. Sakallarım çıktığından beri dökülüyor ama çıkıp kalınlaşıyor bende anlamadım gitti.1yıl minoxil kullandım dahada döktü hiç bir faydasını göremedim. Çok kafaya takıyordum paikolojim alt üst olmuştu taki bu siteyi bulana kadar dedim oh be tek kel olacak ben değilmişim😂😂. İşin şakası sırf bu yüzden memlekete bile gitmwk istemiyorum. Akrabalarım dış görünüşe acayip önem verir. Prp uyguladım onunda cok cok az etkisi oldu. Bu arada cok yağlı saclara sahibim.2 aydır 10 mg biotin alıyırum. Bu arada söylemesi ayıp aşırı derecede cinsel istek var bende sırf bunu yenmek için meditasyonu bile denedim.hormonlarım normal çıktı. Sizce ekim mi yaptırmalıyım yoksa finans mı kullanmalıyım yada dökülmesini mi beklemeliyim. Diyelim kullandım incelen saclarım ve faullerim kalınlaşır mı. Görüş ve düşünceleriniz benim için önemli.şimdiden teşekkür ederim.her açıdan detaylı fotoğraf cektim.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Çok ilginç bir dökülme tipi yardım
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2018, 07:56:15 »
Diğerleri
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2018, 07:57:52 »
Artı

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2018, 07:59:21 »
Artı

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 20 Mayıs 2018, 10:42:50 »
Merhaba
Şuanda insan içine çıkamayacak kadar değilsin 😀.  Vertex in döküldüğü için seni bu şekilde yargılayanlar utansın. Sıkıntı yapılacak bir durumun varsa bence ön saç çiginin geri çekilmesi şakaklarının açılması olabilir. Belkide aynaya bakınca bu durumdan dolayı stres yapıyorsundur. Stres yasak! Saçın 1 numaralı düşmanı 😀
Finans kullanabilirsin bak bu konuda bilginde var bırakınca saçların inceleceğini biliyorsundur.
Ekim yaptırabilirsin ama 22 yaşından önce tavsiye etmem.
Cinsel istekten dolayı saç seyrelmesi bence alakası yok.  Genç adamsın tabi isteyecen kardeşim 😀
Xpecia kullanabilirsin. Biotin kullanabilirsin. Finas iyi düşün ve araştırma yap bence.
Bide "ye kürküm ye" olayındaki akrabalar akraba değil boşver onları 😀.
Selamlar...

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Mayıs 2018, 15:41:06 »
Merhaba
Şuanda insan içine çıkamayacak kadar değilsin 😀.  Vertex in döküldüğü için seni bu şekilde yargılayanlar utansın. Sıkıntı yapılacak bir durumun varsa bence ön saç çiginin geri çekilmesi şakaklarının açılması olabilir. Belkide aynaya bakınca bu durumdan dolayı stres yapıyorsundur. Stres yasak! Saçın 1 numaralı düşmanı 😀
Finans kullanabilirsin bak bu konuda bilginde var bırakınca saçların inceleceğini biliyorsundur.
Ekim yaptırabilirsin ama 22 yaşından önce tavsiye etmem.
Cinsel istekten dolayı saç seyrelmesi bence alakası yok.  Genç adamsın tabi isteyecen kardeşim 😀
Xpecia kullanabilirsin. Biotin kullanabilirsin. Finas iyi düşün ve araştırma yap bence.
Bide "ye kürküm ye" olayındaki akrabalar akraba değil boşver onları 😀.
Selamlar...
. Cevabın için teşekkür ederim tüm riskleri göze aldım finans kullanacam belki dizginler biraz😂. Bu arada donör bölgem nasıl yeterli mi yoksa kötü mü.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Mayıs 2018, 16:02:54 »
Donör güzel , açıklık az... hepsinden güzeli sac renginiz  çok çok avantajlı bir renk ekşm için..

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Mayıs 2018, 16:17:00 »
I
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2018, 16:58:51 Gönderen: Adnan.zcan »

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Mayıs 2018, 16:31:17 »
Donör güzel , açıklık az... hepsinden güzeli sac renginiz  çok çok avantajlı bir renk ekşm için..
cevabınız için teşekkür ederim

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 20 Mayıs 2018, 16:44:41 »
😀

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Mayıs 2018, 16:56:18 »
Sıkıntı şurda dökülme devam ediyor. Finans ile durdurmak istiyorum. Pros car mı prope cia mı kullanmalıyım. İkisinin bir farkı var mı☺

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 20 Mayıs 2018, 17:06:36 »
Sıkıntı şurda dökülme devam ediyor. Finans ile durdurmak istiyorum. Pros car mı prope cia mı kullanmalıyım. İkisinin bir farkı var mı☺
Bu ilaçları iyice araştırmalısın. Bunlar gelişi güzel kullanılacak ilaç değildir.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 20 Mayıs 2018, 17:18:09 »
Bu ilaçları iyice araştırmalısın. Bunlar gelişi güzel kullanılacak ilaç değildir.
finansın etkilerini biliyprum araştırdım ama yani bu ilaçları kullananlar encok hangisindennfayda sagladı bunu öğrenmek istiyorum. Büyük ihtimalle 1mg yukarıya cıkmam

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #13 : 20 Mayıs 2018, 23:19:08 »
finansın etkilerini biliyprum araştırdım ama yani bu ilaçları kullananlar encok hangisindennfayda sagladı bunu öğrenmek istiyorum. Büyük ihtimalle 1mg yukarıya cıkmam
Finans kullanabilirsin proscarı dörde bölersen 1,25 mgr  elde edersin .propeci_adan bir farkı yok içerik aynı. hatta yapabilirsen 0,5 mgr bile alabilirsin ilk 6 ay yüksek doz ile aynı etkiyi gösterir sonrasında 1 mgr çekebilirsin.finansı kullan gözlemle ,durumuna bak bırak yada devam et şeklinde deneyebilirsin.saç ekimi sadece çizgiye yaptırmanı tavsiye ederim.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 21 Mayıs 2018, 00:23:40 »
Finans kullanabilirsin proscarı dörde bölersen 1,25 mgr  elde edersin .propeci_adan bir farkı yok içerik aynı. hatta yapabilirsen 0,5 mgr bile alabilirsin ilk 6 ay yüksek doz ile aynı etkiyi gösterir sonrasında 1 mgr çekebilirsin.finansı kullan gözlemle ,durumuna bak bırak yada devam et şeklinde deneyebilirsin.saç ekimi sadece çizgiye yaptırmanı tavsiye ederim.
cevabiniz icin tesekkur ederim simdilik finansla 4-5 yil var olan saclari korumaya calisacam ileriki donemde koray erdogana ekim yaptirma ihtimalim yüksek. Üniversite bitene kadar idare etse yeterli benim icin

Facebook Twitter Instagram