Gönderen Konu: Çok ilginç bir dökülme tipi yardım  (Okunma sayısı 12889 defa)

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Çok ilginç bir dökülme tipi yardım
« Yanıtla #45 : 26 Mayıs 2019, 17:27:35 »
Devam et biraz daha dostum 6 ay sonra dahada guzel olcak.simdi finas tum kayiplari geri getirmez kisisine gore kiminde yuzde 80 kazanim olurken kiminde yuzde 10 olur.ayrica finas dht olusumu yuzde 70 e yakin baskiliyo yani yuzde 30 dht yine devam ediyo burada genetik kodlar devreye giriyor anlatabildim umarim.bence cok kazanim olmus sende ve dahada olacak ins
dostum yanlız sac derisinde o kadar büyük bir etki göstermiyor %40 civarı etkiliyor. Saçlarım daha iyi toparlanmıştı ama 2 civarı cok yoğun bir dökülme oldu. Galiba bozuk proskar yüzünden böyle oldu. Çünkü bu son dönemde kullanan herkes gözlemlemiş böyle bir dökülmeyi. 1 yıl daha kullanırım gidilata göre ekim yaptırmayı düşünüyorum özellikle ön cizgiye ve vertexe

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 26 Mayıs 2019, 23:42:22 »
Devam et biraz daha dostum 6 ay sonra dahada guzel olcak.simdi finas tum kayiplari geri getirmez kisisine gore kiminde yuzde 80 kazanim olurken kiminde yuzde 10 olur.ayrica finas dht olusumu yuzde 70 e yakin baskiliyo yani yuzde 30 dht yine devam ediyo burada genetik kodlar devreye giriyor anlatabildim umarim.bence cok kazanim olmus sende ve dahada olacak ins
dostum yanlız sac derisinde o kadar büyük bir etki göstermiyor %40 civarı etkiliyor. Saçlarım daha iyi toparlanmıştı ama 2 civarı cok yoğun bir dökülme oldu. Galiba bozuk proskar yüzünden böyle oldu. Çünkü bu son dönemde kullanan herkes gözlemlemiş böyle bir dökülmeyi. 1 yıl daha kullanırım gidilata göre ekim yaptırmayı düşünüyorum özellikle ön cizgiye ve vertexe
selam hocam bende finas kullanıyorumda tam gözle görülür etkiyi kaç ay sonra aldın acaba?

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 27 Mayıs 2019, 01:47:29 »
selam hocam bende finas kullanıyorumda tam gözle görülür etkiyi kaç ay sonra aldın acaba?
5. Ayda farkettim dostum
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 15 Ekim 2019, 18:56:15 »
Bugün forumu gezerken açtığım eski konuma rast geldim.neredeyse finans kullanımımın 1.5 yılına geldim. Eski halimi her gördüğümde forum kurucularına forumdaki arkadaşlara ve tabiki de hintele dua ediyorum çevremdeki herkes saçlarına ne yaptın da çok gürleşmiş diyor. Gerçekten de insanın özgüvenini okşuyor. Yanetki konusunda da hiç bir sıkıntı görmedim.şimdiki halini paylaşıyorum umarım benim gibi genç yaşta dökülme problemi yaşayan arkadaşlara güzel bir referans olur.(sol taraf aramakasa vuruldu)

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 15 Ekim 2019, 18:58:22 »
2.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 15 Ekim 2019, 19:10:06 »
2.
Saçlar her şeyi kes at noktasından ben bu saçta sorun göremiyorum bir psikoloğa görün noktasına gelmiş.
Fin alıcısı oldun mu kurtarıyorsun aga en az 10 sene idare eder düzgün kullanırsan.
Asıl olay dediğim gibi fin alıcısı olup olmamakta bitiyor
Siz şanslı ekiptensiniz ne zaman etkisini görmeye başladınız ?
Benim 4 ay olacak önler incelmeye başladı

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 15 Ekim 2019, 19:14:04 »
Saçlar her şeyi kes at noktasından ben bu saçta sorun göremiyorum bir psikoloğa görün noktasına gelmiş.
Fin alıcısı oldun mu kurtarıyorsun aga en az 10 sene idare eder düzgün kullanırsan.
Asıl olay dediğim gibi fin alıcısı olup olmamakta bitiyor
Siz şanslı ekiptensiniz ne zaman etkisini görmeye başladınız ?
Benim 4 ay olacak önler incelmeye başladı
ben 5. Ay etkisini görmeye başladım dökülmem tam anlamıyla normalleşmesi bu son ayda oldu. Elimdn geldiğince devam ettirecem.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 29 Kasım 2019, 12:52:14 »
1,5 yıldır finansterid kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Ama fauller tam döküldü fotoğrafta iyi çıkıyor ama gerçekte bomboş. Buralara ekim olur mu ya da başka bir tedavi ile kurtarmak mümkün mü

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 29 Kasım 2019, 13:03:58 »
Fuallerin gayet güzel ekim olmaz bozar doğal yapısını
Global Moderator

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 29 Kasım 2019, 13:19:39 »
Berberine söyleyeceksin, ona göre kesecek. Yanlar da kısa olursa  aradaki  fark anlaşılmaz. Şu haliyle de pek anlaşılır değil gerçi ama en iyisini sen bilirsin saç senin saçın.

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #55 : 29 Kasım 2019, 13:22:07 »
Bu arada tebrik ederim umarım ben de bu kadar fayda görürüm finastan (2 buçuk ay oldu benim). Finas yanında başka bir şey kullanmış mıydın?

TheSaint

• Sr. Member
« Yanıtla #56 : 29 Kasım 2019, 15:51:31 »
Boyle saclarim olsa sac ekimi asla yaptirmazdim  8)

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 29 Kasım 2019, 17:21:32 »
Fuallerin gayet güzel ekim olmaz bozar doğal yapısını
hintel uzatınca abes bir görüntü ortaya çıkıyor ben de uzun saç seviyorum özellikle şu kulak üstü bölgeleri sırıtıyor

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 29 Kasım 2019, 17:24:08 »
Bu arada tebrik ederim umarım ben de bu kadar fayda görürüm finastan (2 buçuk ay oldu benim). Finas yanında başka bir şey kullanmış mıydın?
finanstn 2 ay önce 3 seans prp yapmıştım sonra biotin kullandım ilk 4 ay. Sana tavsiyem sabırlı ol 8 ayın tamamlnjnca değerlendir son durumu işe yaramışsa ürolojiye gidip kontrol yaptır. Yaşın kaçtı

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 29 Kasım 2019, 17:24:47 »
Boyle saclarim olsa sac ekimi asla yaptirmazdim  8)
darısı başına😇

Facebook Twitter Instagram