Gönderen Konu: Bu saça ekim mi yoksa prp ve mezoterapi mi ?  (Okunma sayısı 6952 defa)

fairplay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu saça ekim mi yoksa prp ve mezoterapi mi ?
« : 20 Mayıs 2018, 01:12:12 »
Arkadaşlar merhaba saçlarım çoğunluk verteks bölgesinden dökülmeye başladı 2 yıldır yaşım 29 ve 1 yıldır minoxil kullanıyorum. Artık kullanmayı bıraktım öyle ahım şahım bir faydası olmuyor ve sıkıldım artık. Ekim mi yaptırsam yoksa sadece verteks bölgesine prp mi yaptırsam bilmiyorum ekim için gittiğim yerler hemen gel ekelim diyorlar bana biraz ticari geliyor görüşlerinizi, tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu saça ekim mi yoksa prp ve mezoterapi mi ?
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2018, 01:27:32 »
Prp  ve mezoterapinin varolan saçları korumaya etkisi olabilir. Ancak bu açıklığın kapanması için saç ekimi gerekir. Verteks ve önçizgi/şakaklara iyi bir doktora ekim yaptırarak güzel bir sonuç alırsınız.
The World is Yours

fairplay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2018, 01:32:02 »
cevap için çok teşekkür ederim, şöyle bir kaygım var ileride dahada açılırsa saçlarım şuanda 3500 ve 4000 greft denildi 3 merkezle görüştüm üçü de aynısını söyledi ondan sonrası için kaygılanıyorum daha sonra bir daha yaptırma şansım olmaz heralde o yüzden çekiniyorum.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2018, 01:32:10 »
Böyle bir saç ancak ekim ile kapatılabilinir, yalnızca verteks için değil şakaklar ve ön saç çizgisi de oluşturulmalı. Verteks ekimlerinde sonuçlar zor olduğundan iyi bir cerraha ekim yaptırmakta fayda olduğunu düşünüyorum. Diğer tedaviler mevcut saçlarınıza faydası olur.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

fairplay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Mayıs 2018, 01:37:33 »
ileride dahada çok açılır diye korkuyorum acaba biraz daha beklesem mi kafamı karıştırıyor birde yazın yaptırmayı düşünüyorum bir sakıncası olur mu adana da yaşıyorum

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Mayıs 2018, 01:41:27 »
cevap için çok teşekkür ederim, şöyle bir kaygım var ileride dahada açılırsa saçlarım şuanda 3500 ve 4000 greft denildi 3 merkezle görüştüm üçü de aynısını söyledi ondan sonrası için kaygılanıyorum daha sonra bir daha yaptırma şansım olmaz heralde o yüzden çekiniyorum.

3500 normal bir rakam açıklığınız için. Varolan saçlarınızı korumak için finasteride kullanabilirsiniz. Ancak bu ilaçlar vitamin değildir, kullanmadan önce araştırın. Donörünüz fotoğraflardan iyi görünüyor. İlerde varolan saçların azalması durumunda 2. ekim fırsatı olacaktır. Planlama çok önemli ilerisi için. Bu nedenle iyi bir doktorla görüşmelisiniz. Forumda araştırma yapıp açıklığınıza ve maddi durumunuza uygun bir doktor bulabilirsiniz. Acele etmeyin iyice araştırın.
The World is Yours

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Mayıs 2018, 08:07:29 »
Bence ekim icin erken.

Kan olcumu yaptir. Oyle rastgele vitamin alma.

Bence finasa falan da girme.

Azicik topik kullan bir iki yil.

fairplay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Mayıs 2018, 09:09:11 »
Çok kararsızım verteks açık olmasa ekim yaptırmam bile önden açıklık çok belli değil. Finasterid vs kullanmayı zaten düşünmüyorum yan etkisi çok nadir olsada 1 derdimiz varken 2 olmasın  :D

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 20 Mayıs 2018, 10:18:06 »
Merhaba
Saç dökülmesinde sizi aşırı telaşlandıran vertex açıklığı olarak görüyorum. Vertex e dermaroller uygulamanız şu durumda daha mantıklı gibi. Hala laf tabiri ile vertex iniz ölü değil. Ekim için size verdikleri rakamların içinde sanırım az bir miktar vertex e ayrıldı.
Resimlerinizden gördüğüm kadarı ile templer seyrelmiş ve front geriye doğru çekilmiş. Saç çizgisi yaşınız itibari ile oluşmaya başlamış. Saçınızın incelmesini minox a bağlamayın zaten bıraktıktan sonra yine incelecektir. Minox devam etmek yerine ki zaten bıraktığınızı söylüyorsunuz açılan şakaklarınıza ve ön front kısmına güzel bir planlama ile saç ekimi yaptırmanızı tavsiye ederim.
İlaç kullanın veya kullanmayın diyemem sizin tercihiniz. Ekim için zaman kaybetmemenizi tavsiye ederim. Nw4 durumunuz olarak değerlendirirsek dökülmeniz ilerlemeden ve donörünüz ekimi kaldıracak durumda iken ekimi düşünün derim.
Dermaroller veya dermapen ile ilgili bilgiyi sitemizden "Ara" butonunu kullanarak elde edebilirsiniz.
Templer ve front ile ilgili resimlerinizi basit bir çizim ile ifade etmeye çalıştım.
Selamlar...

fairplay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Mayıs 2018, 13:10:11 »
Detaylı yorumunuz için ve forumdaki diğer arkadaşların yorumlarından ilgilerınden dolayı çok teşekkür ederim. Evet beni korkutan kısım verteks bölgesi burası açılmasaydı ön bölge için şimdi düşünmezdim birkaç yıl daha ertelerdim. Kalıcı bir çözüm arıyorum galiba prp ve diğerli çok etkili olmayacak bütçeme uygun kafama yatan bir merkezde karar kılıp en yakın zamanda ekim yaptırmayı planlayim o zaman. Bulunduğum şehirde güvenebileceğim
bir merkez olsa çok iyi olur benim için.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 21 Mayıs 2018, 11:39:37 »
Bu sekılde bir saç cızgisi olmaz :)  çok aşşagı ındirmişssin cizgiyi
Global Moderator

fairplay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 21 Mayıs 2018, 21:01:24 »
 :) :) pagaron telefonla çizdi heralde ama sağolsun her yorum benim için çok önemli ve diğer arkadaşların değerli yorumları da öyle.

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 21 Mayıs 2018, 21:06:21 »
Kusura bakmayın telefonda çizdim basit bir şekildr dedim ama 😀. Tabiki detay olması için pc de yapmak bu işi daha iyi. Çizgi bu yüzden altta çıktı sol tarafa bakınca farkettim 😀

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 21 Mayıs 2018, 21:32:36 »
Önden foto olsa daha düzgün yapabilirdimde öyle ancak öyle oldu..Yani demem o ki bence çizginizi en fazla 1cm aşağıya alın ve şakaklar ekilsin greftler önemli anladığım kadarıylada ön çizgiden ve şakaklardan değilde vertexten şikayetçisiniz böyle bir önçizgi şakak ekimi ile vertex ekimi düşünebilirsiniz hemde düzgün bir önçizgi vertexi unutturabilir size diye düşünüyorum forumdaki doktorları tara bul aceleye getiirip işin sonunda pişman olma...
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 21 Mayıs 2018, 21:45:29 »
fairplay önden bi foto yükleyebilir misin? Òn çizgi olayını bi netleştirelim 😀

Facebook Twitter Instagram