Gönderen Konu: Bu nasıl bir dökülme tipidir anlamadım...  (Okunma sayısı 3488 defa)

Penia

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu nasıl bir dökülme tipidir anlamadım...
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2018, 12:46:31 »
Estemlife ile gorustum net birsey soylemediler 3500.4000 ekeriz 3 yıl sonra tekrar dökülebilir o zamanda ufak bir ekim ile hallederiz dediler

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2018, 13:02:27 »
Hocam dökülmeniz androgenetik alopesiye benziyor. D.U.P.A veya Retrogard Alopecia olsa zor bir vaka denilebilirdi ama sizinki tamamen hormonal dökülme, mevcut saçlarınızda dökülme devam edecek gibi duruyor bence biraz daha beklemek veya medikal müdahele ile durumu stabil hâle getirdikten sonra ekim daha mantıklı bir opsiyon olur sizin için.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2018, 13:29:39 »
Saç ekimi,   bence  en son seçenek olmalı.  Ben sizin yerinizde olsam minimum 2 yıl ilaç vitamin vs. kullanırım. Saçınız var bence ilaç/vitamin deneyin.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Penia

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2018, 13:37:20 »
Hangi ilaçları kullanmalıyım doktor xpwcia vermisti 3  ay kullandım bir ise yaramadi bıraktım biotin kullaniyorum
Suan

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2018, 14:38:53 »
Ben proscar   Kullanıyorum. Bir yan etkisini görmedim 10 gündür. 1 ay dolunca  doktorum.Minoxidil, ve xpecia taplet ve solgar biotin  kullanmamı tavsiye etti.minoxsidilin ne işe yaradığını sordum dr hakan doğanaya kendisi bana tepe bölgesi açıklığının kapanmasında oldukça etkili bir üründür dedi.kullanabilirsiniz.

Penia

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2018, 15:10:02 »
Minoxidili pek onermiyorlar ama Felix bende duydum onu saclari tekrar döküyormus

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2018, 16:30:58 »
Haklısın öyle diyorlar ama herkes için bu  böyle olacak anlamına gelmez.

Elbette bana moxidili sokak manavı değil dr.hakan doğanay tavsiye etti. Benim için doktorun dediği önemlidir. Kulaktan dolma bilgiye güven olmaz.ehline danışılmalı. 1-2 örnekle  genelleme yapılmaz. Genetik olarak ölecek bir hücreyi  kimse kurtaramaz.sadece ömrünü uzatır.  Sen bence hangi durumda olduğunu, teşhisi net olarak belirlemek için bu deneyleri kaçınılmaz olarak denemelisin.bu benim görüşüm. Tek bir doktorun  önerisine bel bağlama dene kardeşim.ekimden önce mutlaka dene. Baktın çare yok ozaman ektirirsin yine. Bu arada yaşın  kaç? Genç gibi duruyorsun.

Penia

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2018, 18:45:34 »
denemek lazim ama insan korkuyor herkes kullanmayin diyor o yuzden diyorum yoksa doktorlar kullanin diyor tabi yas 29 bu arada

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2018, 19:38:35 »
Bence,  artık şu aşamaya geldiğini anlamalısın kardeşim, ve kendine soracağın soru şu olmalı,  saç ekimini göze almışken artık  benim deneyerek kaybedeceğim ne  olabilir ki.

Saç ekimi son nakta kardeşim bunun geri dönüşü yok yani bunu anlamalısın. Hiçbir saç ekimi kendi orjinal saçın gibi olmayacak.

Saç ektiren biri olarak sana tavsiyem, iş işten geçtikten  Sonra keşke deneseydim  dememek  için  bi denemelisin.

saçlarının sıklığı gayet iyi görünüyor, orantısız bir dökülme var ve bu sanırım çok yeni bir dökülme. Bir kaç yıllık.
 proscar/finasterid+xpecia +solgar biotin +Minoxidil -minoxil gibi vbz ürünleri denemeden  ekime karar vermemelisin.

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 18 Mayıs 2018, 21:33:22 »
İyi günler arkadaşlar ektirsem
Bir dert ektirmesem bir dert bu nasıl bir dökülmedir siz olsanız ne yaparsınız fikirlerinizi yazarsanız sevirinirim😊
Merhaba
Dökülmeniz belirli bir bölgeden olmadığı için kafanız karışmış olabilir. Dökülme bazı kişilerde şakaklardan bazılarında vertexten olabileceği gibi bazı kişilerde de sizin yaşadığınız türden olabilmektedir.
Hormonal bir baskıya maruz kaldığınız ortada. Dht nin baskılaması ile ilgili bir link atıyorum.

Hormonal bir test yaptırdınız mı?
Kan tahlili yaptırdınız mı?
Ailenizdeki saç dökülme sclalası nedir? (Aile geçmişiniz)

Bu sorulara vereceğiniz cevaplar yorumlarda etkili olacaktır.
Selamlar...

Penia

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Mayıs 2018, 03:00:59 »
Finans degilde xpwcia ve biotin alsam bir fayda gorur muyum
Acaba? Fikir alabilir miyim yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim cok guzel
Bir forum

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 20 Mayıs 2018, 03:09:14 »
Finans degilde xpwcia ve biotin alsam bir fayda gorur muyum
Acaba? Fikir alabilir miyim yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim cok guzel
Bir forum

Finasteride den alacağınız etkiyi xpecia ve biotinden alamazsınız. Eğer finasteride kullanmayacaksınız bunları alın tabi. Ama etkisi çok daha az olacaktır.
The World is Yours

Penia

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 20 Mayıs 2018, 03:26:54 »
3 ay tek xpecia kullandım birsey farketmedi yaninda biotinin ne faydasi olur peki suanki saclari koruyabilir mi

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 20 Mayıs 2018, 03:36:00 »
3 ay tek xpecia kullandım birsey farketmedi yaninda biotinin ne faydasi olur peki suanki saclari koruyabilir mi

Xpecia günlük 2 tablet olarak kullanılırsa yanında biotin de almaya gerek yok. İhtiyaçtan fazla vitamin bir işe yaramaz. Xpecianın içeriğinde bulunan saw palmetto doğal dht blockerdır. Ama tekrar söylüyorum finasteride gibi dht blokajı sağlamamaktadır.
The World is Yours

Facebook Twitter Instagram