Arkadaşlar meraba , 1.5 sene önce gerçekleştirmiş olduğum saç ekiminden doğallık ve seyreklikten memnun kalmayıp 2ci. ekimi gerçekleştirmiş bulunuyorum . Keser hocaya fotoğraflarımı whatsap üzerinden gönderdiğimde 750-1000 greft alınıp şakakların yarım santim öne alınması gerektiğini söyledi 14 mayıs 2018 ' e randevuyu oluşturdum kliniğe vardığımda 2 tane hanımefendi ve müttalip hoca gayet mütevazi sıcak insanlar her soruma sıkılmadan cevap verdi daha önce ekim gerçekleştirimi belirttim hocada donör böleyi traşlayıp ondan sonra net greft sayısını söyleyebilirim dedi saçlarımın kalın olması nedeniyle uzunken baya iyi kapatıcılık sağladığını traşladıktan sonra ilk ekimden kalan orantısız enseye kadar alım yapılmış hoca donörün iyi olmadığını 750 greftin anca çıkacağını hatta bu sayıyı söylemeseydim bundan altı bile olabilirdi dendi. riskli bölgedende alım yapıldı önceki ekimden kalan yerlere fazla hasar verilmesin diye hoca tek tek titizlikle greftleri seçerek hasar vermemeye çalıştı allah razı olsun kendisinden . Forumda emeği geçen herkeze sonsuz tşkürler keşke ilk ekimimden önce keşfetmiş olsaydımda daha önce kötü bir ekim geçirmeseydim kaderimiz böylemiş herşeyin hayırlısı artık bekleme sürecine girmiş bulunuyorum yorumlarınızı içtenlikle bekliyorum .