Gönderen Konu: ASMED - Dr. Koray Erdoğan / 5057 Graft  (Okunma sayısı 45717 defa)

duranalp

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED - Dr. Koray Erdoğan / 5057 Graft
« Yanıtla #106 : 13 Ağustos 2018, 07:49:50 »
Ekimiz hayırlı olsun. Türkiye’deki en iyi hocaya ekim yaptırmışsınız. Saçlarınızın dökülme tipi benimkinin aynısı. Ben de daha önce başarısız bir ekim geçirdim. Bu yönüyle de bana en iyi referans olacak ekim sizinki. Eger güzel bir sonuç olursa ki Koray hoca yaptıysa kesinlikle olacağına inaniyorum, artık arabayı falan satar gider yaptırırım ben de Koray hocaya. Gerçi Euro 10 lira olacak bi gidişle ama yapacak bir şey yok. Umarım paylaşımlarınızı kesmezsiniz de bizleri de mutlu edersiniz.
Dostum bence yanlış düşünüyorsunuz.Koray Hocanın ekimlerini herkes biliyor.Fakat artık bu yabancı para kısmına herkesin cevap veresi gerekiyor.Tamam Yurt Dışından gelenlere onların paralarıyla ekim yap ama Türk insanına da Euro ile yapılmaması lazım ki zaten şu an bu ekim 100 Bin TL. Türkiyede sence 100 Bin TL.'ye ekim yaptırabilecek kaç insan vardır ? Buradaki soru bence bu ekonomik dengesizlikte
Euro ile veya Dolar ile Türk insanına hizmet veren kurum veya kuruluşların ne kadar vatansever olduğu olacak.
Kısacası şu durumda beklentim:Koray Hocamızın Türk müşterileri için Sabit Bir TL ücreti çıkarmasıdır.
Greft başı 2.5 Euro Yabancı müşterilerine,Greft Başı atıyorum 12 TL Türk müşterilerine gibi.

Düşünebiliyor musun,1 hafta önce bu ekim 75 Bin TL civarıydı,şimdi 100 bin TL.Yani Koray hocamız 1 haftada 25 Bin ekim ücretine zam yapmış gibi oldu.Çözüm fiyatlandırmanın TL olarak sabitlenmesi.Sadece Koray Hoca için değil tüm Euro veya Dolar üzerinden iş yapanlar için.Ayrıca fiyatlar yükseldikçe piyasa müşteri kaybedecek.Koray hoca etkilenmese de eminim bir çok yabancı parayla iş yapanlar etkilenecek.Çözümleri de onlar sunmaları gerekiyor bence.
Eminim bu soruna kayıtsız kalmayıp,bir çözüm önerisi de onlar getirecektir...

musician31

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 13 Ağustos 2018, 09:29:54 »
Dostum bence yanlış düşünüyorsunuz.Koray Hocanın ekimlerini herkes biliyor.Fakat artık bu yabancı para kısmına herkesin cevap veresi gerekiyor.Tamam Yurt Dışından gelenlere onların paralarıyla ekim yap ama Türk insanına da Euro ile yapılmaması lazım ki zaten şu an bu ekim 100 Bin TL. Türkiyede sence 100 Bin TL.'ye ekim yaptırabilecek kaç insan vardır ? Buradaki soru bence bu ekonomik dengesizlikte
Euro ile veya Dolar ile Türk insanına hizmet veren kurum veya kuruluşların ne kadar vatansever olduğu olacak.
Kısacası şu durumda beklentim:Koray Hocamızın Türk müşterileri için Sabit Bir TL ücreti çıkarmasıdır.
Greft başı 2.5 Euro Yabancı müşterilerine,Greft Başı atıyorum 12 TL Türk müşterilerine gibi.

Düşünebiliyor musun,1 hafta önce bu ekim 75 Bin TL civarıydı,şimdi 100 bin TL.Yani Koray hocamız 1 haftada 25 Bin ekim ücretine zam yapmış gibi oldu.Çözüm fiyatlandırmanın TL olarak sabitlenmesi.Sadece Koray Hoca için değil tüm Euro veya Dolar üzerinden iş yapanlar için.Ayrıca fiyatlar yükseldikçe piyasa müşteri kaybedecek.Koray hoca etkilenmese de eminim bir çok yabancı parayla iş yapanlar etkilenecek.Çözümleri de onlar sunmaları gerekiyor bence.
Eminim bu soruna kayıtsız kalmayıp,bir çözüm önerisi de onlar getirecektir...

Kardesim güzel söylüyorsun da keske senin dediğin gibi olsa. Keşke fiyat konusunda Türk müşterilerine yardımcı olsa ve Türk lirası üzerinden fiyatlandırsa Koray hoca. Ama hiç zannetmiyorum. Fiyat gerçekten inanılmaz derecede yüksek orta gelirli biri icin ama şartları somuna kadar zorlamaktan başka bir seçenek yok. Ya da gidip asmedin önünde eylem yapalım senle kellere indirim diye kendimizi yakalım 😄
Hedefe giden yolda, çekilen çile kutsaldır.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #108 : 13 Ağustos 2018, 10:07:35 »
hayirli olsun :)
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2018, 11:31:56 Gönderen: aksamci »

duranalp

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 13 Ağustos 2018, 10:20:44 »
Benim konum Koray Hoca veya x hoca ,Y hoca değil.
Amacım tartışma yaratmak da değil,Empati kurulmasını sağlamak.
Euro 2 gün içerisinde 6.1 den ,7,6 ya geldi.
Yani demek oluyor ki 2 günde bu ekimin fiyatı 18 Bin TL değerlenmiş.Yapılan iş aynı,emek aynı.Hangi Türk insanı 2 gün içerisinde aynı işe 18 Bin fazla ödemek ister? Bu para konusunu çok gün yüzüne çıkarıyorum ama kusuruma bakmayın artık.Sadece Koray hoca değil,Keser,Kul,Doğanay veya kur ile işlem yapan tüm hocalarımızın bu ekonomik değişimler zamanında yapıcı olmalarını sağlamak...
Bazı şeyler bana çok mantıksız anlamsız geliyor o yüzden...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 13 Ağustos 2018, 11:08:33 »
Arkadaşlar dövizle ilgili derdinizi Asmed ile konuşun ne bizim ne arkadaşın yapabileceği bir şey yok bu sayfa Arkadaşın sayfası siz burda konuşunca indirim yada döviz düşmüyor ama saç ekim konuları saçma sapan bir hal alıyor. Haklısınız zor zamanlardan geçiyoruz ama konuların sağlıklı ilerlemesi için anlayış göstermeniz gerek

« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2018, 11:30:02 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

gambler

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 13 Ağustos 2018, 16:01:54 »
Yapacak birşey yok dostum euro nun yada doların artması yada azalmasının sorumluları belli.

mazot

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 15 Ağustos 2018, 00:57:30 »
Ben de dedim yeni post var. Belki sloocer yorum yapmıştır ama kur konuşulmuş:)

Ben şok dökülmeye %65-70 civarıyla atlattım, şu anki sonuç bile güzel ama daha 100 gün oldu daha yeni. Bazen diyorum çıkıp çıkacağı tamamı bu mudur acaba:/  İnşallah bunun üç katı olur 8 9 aylarda.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 15 Ağustos 2018, 01:09:12 »
Ben de dedim yeni post var. Belki sloocer yorum yapmıştır ama kur konuşulmuş:)

Ben şok dökülmeye %65-70 civarıyla atlattım, şu anki sonuç bile güzel ama daha 100 gün oldu daha yeni. Bazen diyorum çıkıp çıkacağı tamamı bu mudur acaba:/  İnşallah bunun üç katı olur 8 9 aylarda.

Ne düşündüğün değil ne olacağı önemli ve harika olucak saçların çünkü gidişat mükembel :) çıkıp çıkacağı tamamı bumu acaba şeklinde 100 günde düşünmene anlam veremiyorum bu kadar güzel ilerlerken :)
Global Moderator

mazot

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 15 Ağustos 2018, 01:42:01 »
Ne düşündüğün değil ne olacağı önemli ve harika olucak saçların çünkü gidişat mükembel :) çıkıp çıkacağı tamamı bumu acaba şeklinde 100 günde düşünmene anlam veremiyorum bu kadar güzel ilerlerken :)

Huyum kurusun, pesimistim:)

Matkap Recai

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 15 Ağustos 2018, 21:17:26 »
Ulan bu parayi ben versem hanim evden atar. :o  Gozunuzu iyi karartmissiniz gencler..

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 16 Ağustos 2018, 03:49:52 »
açık alanından tut verteksine ve saç yapısına kadar kafalarımız baya benziyor. kendi kafam gibi takipteyim hocam

mazot

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 16 Ağustos 2018, 12:52:22 »
Ulan bu parayi ben versem hanim evden atar. :o  Gozunuzu iyi karartmissiniz gencler..

Öyle bir sorun yok bekarız:)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 16 Ağustos 2018, 15:41:28 »
Şimdi farkettim hiç yorum yapmamışım senin konuya Mazot kardesim.
Çıkışlar homojen
İnçe telli olduğunda gözönüne alınırsa sonuç doğallık anlamında %100 ye yakın bir performans sağlayacağa benziyor.
Kapatıcılık ile alakalı beklentin çok yok ise bu ekim seni mutlu eder. Finast kullanıyormusun bilmiyorum ama finanstın çok fayda sağlayacağı karakterde saça sahipsin.
Henüz sürecin başı... ben Ekim’inin tatmin edeceğini düşünüyorum

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 16 Ağustos 2018, 17:58:05 »
Şimdi farkettim hiç yorum yapmamışım senin konuya Mazot kardesim.
Çıkışlar homojen
İnçe telli olduğunda gözönüne alınırsa sonuç doğallık anlamında %100 ye yakın bir performans sağlayacağa benziyor.
Kapatıcılık ile alakalı beklentin çok yok ise bu ekim seni mutlu eder. Finast kullanıyormusun bilmiyorum ama finanstın çok fayda sağlayacağı karakterde saça sahipsin.
Henüz sürecin başı... ben Ekim’inin tatmin edeceğini düşünüyorum
Hocam finans donorden alınan sacların kalinlasmasini saglarmı kimi arkadaslar finans yalnizca zayiflamis saclarda ise yarar diyordu

Facebook Twitter Instagram