Saç Ekimi Sonuçları
Sonucun guzel olcak bence tartisilmaz bosuna karamsarliga gerek yok saclar bomba olcak
Ekimin hayırlıolsun saç yapın benimkine çok benziyor bundan 8 ay kadar önce bende koray hocayla görüşmüştüm ve saç tellerimin inceliğinden dolayı ekimi ertelemek durumunda kalmıştım ama seni görünce bi cesaret geldi sanırım yakın zamanda tekrar bi randevualıp görüşmeye gidicem.Ben finas kullandım son 7 aydır ve netbi hacim ve kalınlık görüyorum yan etkilerini hissetmiyorum.Sen herhangi bişey kullandın mı yada kullanıyomusun?Sonucunu merakla takipediyorum umarım herşey istediğin gibi olur.Bu arada asmed için yazılıcak okadar çok şey varki gerçekten onlar bi harikalar...
Merhabalar çok geçmiş olsun,Koray hocaya bende ektirdim birkaç gün önce ekim sonrasi bana lazer uygulamadılar.Sizde lazer uygulandimi? acaba uygulanmamasi bir eksiklik mi?Umarim hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz.
Verdeğiniz cevap için çok tesekkür ederim.Büyük geçmiş olsun.
Alıntı yapılan: pacanga - 17 Mayıs 2018, 08:38:50Verdeğiniz cevap için çok tesekkür ederim.Büyük geçmiş olsun.Nerde senin konu pacanga bey?
Donör kapasitesi ne kadar ölçüldü?
Alıntı yapılan: Hintell - 17 Mayıs 2018, 11:36:04Alıntı yapılan: pacanga - 17 Mayıs 2018, 08:38:50Verdeğiniz cevap için çok tesekkür ederim.Büyük geçmiş olsun.Nerde senin konu pacanga bey? Hintell kafamdaki şişkinlik geçsin öyle açalim konuyu 😊😊😊