Gönderen Konu: SERKAN AYDIN ARENA MED 4000 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 9681 defa)

akgn58

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SERKAN AYDIN ARENA MED 4000 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #15 : 19 Mayıs 2018, 12:34:30 »
ekiminiz hayırlı olsun kanal açımını serkan bey mi yaptı acaba ? bende arena mede ektirdim süreç iyi gidiyor bende memnunum umarım sizin sonucunuzda çok iyi olur fotograf atarsanız kendim ile mukayese edebilirim hemde arkadaşlar aydınlanmış olur?

rakipsiz86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 19 Mayıs 2018, 12:46:28 »
arkadaşlar dostlar çok fazla soru alıyorum buradan inşallah tüm sorularınıza cevap verip biraz rahatlamayı umuyorum. kanal açımını serkan aydın yapmadı başka bir arkadaş yaptı ancak kendisiyle ve serkan beyle konusunca o arkadaşa güven duydum çünkü içimi çok rahatlattı
ilk attığım fotograf 6 günün fotoğrafı kabuklarda zaten hala kafamda görüyorsunuz

ikinci attığım fotograf 34. günün fotoğrafı özelden isteyen arkadaşlarada attım buradan bakıp mukayese edebilirsiniz kişisel iletilerinize cevap veriyorum buradan da soyleyeyim ücretini paylaşmak istemiyorum ancak ben ekimden memnunum isteyen arkadaşlarda kefil olup doktor arkadaşın ismini paylaşabilirim

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Mayıs 2018, 00:47:41 »
donörun ilk fotoyu görünce bu kafa toparlamaz dedim ama masallah donör iyi toplamış. ekim alanı da 100 günden sonra fikir verecektir. geçmiş olsun

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 20 Mayıs 2018, 02:06:51 »
Çok güzel toparlamış donör çok erken bir züre zarfında bence son 2 paylaşılan ekimde başarılı sonuçlanıcak diye tahmın ediyorum insan artık burda ekimlere baka baka şıp diye anlıyor sonucu grçmiş olsun tekrar aranamed in hastaları gerçekten dürüst paylaşım yapıyor diger merkezlere göre sonuçlarını burda her açıdan.
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2018, 02:21:58 Gönderen: Drarda »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 20 Mayıs 2018, 02:11:26 »
Takipsiz donör bölgen çok erken bir sürede toparlamış açıkcası bu kadar erken bir süre tahmin etmezdim bende ekiminin güzel sonuçlanıcağını düşünüyorum. Aranamed fark yaratmaya ve bir çok merkezin alamadığı kadar başarılı sonuçlara imza atmaya başalamasına seviniyorum çünkü beni sevmezler zamanımda en çok eleştiriyı onlara ben yaptım çok fazla üstlerine gittim  ama başarılı olanada başarılı işini düzgün yapanada helal olsun derim aybı şekilde tüm forum üyelerimizinde aynı düsürtlükte yorum yapacaklarına inanıyorum. bu ekim düzgün bir ekim başarılı olucağını düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2018, 02:21:17 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 20 Mayıs 2018, 17:52:25 »
Donör güzel toplamış gerçekten eskisi gibi kanlı olmuyor donör buda toparlanma sürecini hızlandırıyor
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

selimcandan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 21 Mayıs 2018, 16:21:42 »
Dostum özelden yazdım cevap alamadım bir şey kullandınız çok merak ettim sizin süreci görünce heyecanlandım bende sizin gibi bekliyorum ama donör maşşallah çok güzel toplamış çok kaliteli görünüyor

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 21 Mayıs 2018, 16:40:59 »
Arenamedi bende çok eleştirdim halada yeri gelince eleştiriyorum tabi her merkeze karşı aynı tutum içinde ama son zamanlarda ekimleri eskiye göre daha iyi dönör bölgede daha iyi ama hala eleştirilerim yüksek greft politikaları ve intagramdaki efektli before afterları bu yüzden güven verici değiller.Sizin ekim güzel olacak inşşalah dönördö toparlamış saç renginizde fark yaratacak bir ayrıntı hayırlı olsun.
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 22 Mayıs 2018, 00:32:32 »
Süper toparlamış erken bi zamanda donör daha bi 3 bin daha alınır burdan:)
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

selimcandan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 23 Mayıs 2018, 15:22:51 »
umarım aynı süreç benim içinde geçerli olacak dostlar :))

rakipsiz86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 23 Mayıs 2018, 18:30:33 »
Mesaj atanlara ve güzel yorum paylaşanlara teşekkür ederim saçlarım uzadı kabuklu bölge de uzadı şok dökülmeler başlıyor sadece güneşe çok çıkamıyorum leke olur diye korkumdan süreç harika gidiyor onun dışında

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 23 Mayıs 2018, 19:12:42 »
artık çıkısları bekleyeceksın korkman gereken bısey yok cok guzel gıdıyor surecın stresden uzak dur
Global Moderator

rakipsiz86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 18 Haziran 2018, 13:36:04 »
artık çıkısları bekleyeceksın korkman gereken bısey yok cok guzel gıdıyor surecın stresden uzak dur

Değerli yprumun için teşekkür ederim Hintel evet bekliyorum ve süreç iyi ilerliyor

artık çıkışlar hızlandı uzama süresi de azaldı stres kalmadı süreci bekliyorum :)

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 19 Haziran 2018, 23:50:41 »
Gayet sorunsuz ilerliyorsun umarım bu şekilde tamamlarsın süreci ben seninde sonucunun güzel olucağını umut ediyorum gidişata bakılırsa.

Koray-62

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 20 Haziran 2018, 16:03:17 »
Merhaba Dostum öncelikle hayırlı olsun.Bende senden 1 hafta önce Arenamed’de ekim yaptırdım.Ama şuan donör bölgem çok kötü.Senin kullandığın destekleyici birşey varmı?

Facebook Twitter Instagram