Gönderen Konu: SERKAN AYDIN ARENA MED 4000 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 9680 defa)

rakipsiz86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
SERKAN AYDIN ARENA MED 4000 GREFT SAÇ EKİMİ
« : 14 Mayıs 2018, 23:11:23 »
Merhaba dostlar ben sizinle saç ekim sonuçlarımı paylaşıp sizin değerli yorumlarınızı almak istiyorum baba tarafından genetik erkek tipi
saç dökülmem vardı önüne geçemedim dostlar sonrasında bende saç ektirmeye karar verdim. Açıkcası ben arena medi instagramdan takip ederek oradan serkan aydına ulaşarak gerçekleştirdim şimdi değerli yorumlarınızı alıp bana hem fikir vermenizi hemde bu süreçte yardımcı olmanızı istiyorum saygılarımla

rakipsiz86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SERKAN AYDIN ARENA MED 4000 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2018, 23:12:09 »
Dostlar ön çizgim bu şekilde belirlendi

rakipsiz86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2018, 23:13:39 »
İlk gün operasyon sonrası fotoğrafım
ve ilk yıkamadan sonrasında ense bölgem

rakipsiz86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2018, 23:15:51 »
6. gün ve kabuklar yavaş yavaş elime geliyor ancak saç teli de geliyor bu sorun teşkil eder mi diye Arenamed den birisi ile konuştum sıkıntı olmaz dedi normal dökülmeler olabilir dedi sizce bu normal miydi?

rakipsiz86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2018, 23:19:00 »
Dostlar bana önereceğiniz bir şampuan ilaç ya da süreç boyunca mevcut saçlarımı koruyabileceğim bir ilaç ve ya bitlisel bir ürün var mı?

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2018, 23:32:49 »
Hayırlı olsun ekiminiz. Şampuan olarak pH 5.5 olanlardan kullanabilirsin ilk ay. Sebamedin şampuanı var pH 5.5. Merkezin şampuan önerisi olmadı mı size? 1 ay sonrasında revita güzel bir şampuan onu kullanabilirsin. Ama şampuanlardan ciddi bir etki beklememek lazım.

Finasteride içerikli ilaçlar varolan saçları korumak için en etkili olanlar. Ancak vitamin değildir bunlar dht baskılayıcıdır. Finasteride yerine içeriğinde saw palmetto olduğundan xpecia kullanabilirsin. Ayrıca içeriğinde saçlar için gerekli biotin çinko gibi bileşenler de vardır. Ancak bu destekleyicilerden finasteride gibi bir etki göremezsin.
The World is Yours

erkanovic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Mayıs 2018, 23:39:19 »
Merhaba,öncelikle ekiminiz hayırlı olsun.Ben de geçen hafta ekim yaptırdım.Hocanın önerdiği şampuanla xpecia tablet kullanıyorum sabah akşam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Mayıs 2018, 00:06:27 »
Foruma hoş geldiniz Hayırlı olsun ekiminiz umarım sonuçta güzel olur sık bir ekim gibi duruyor bakalım kabuklar dökülünce nasıl olucak geçmiş olsun.
Global Moderator

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 15 Mayıs 2018, 00:10:39 »
Merhaba
Foruma hoşgeldiniz.
Ekiminiz hayırlı olsun. Sık bir ekim yapılmış. Umarım hayal ettiğiniz saçlara kavuşursunuz.
İyi forumlar...

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Mayıs 2018, 00:26:08 »
Hayırlı olsun ekiminiz son dönemlerde güzel sonuçlar geliyor arana umarım sende o şanslı kişilerden olursun geçmiş olsun.
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Mayıs 2018, 01:00:47 »
Anladığım kadarıyla serkan aydının kendisine ekim yaptıranlar güzel sonuç alıyor.geçmişte ordaki ekiplere ekim yaptıranların doner bölgeleri çok yıprananlar olmuş ,umarım sizin durum öyle olmaz.gerçi son zamanlarda bu tür vakaları pek gelmediği için bu sorunlarını halletmiş olabilirler ..

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Mayıs 2018, 17:32:09 »
Banada öyle gelıyor serkan aydınmı açtı kanalları? Hayırlı olsun bu arada ekiminiz umarım çok mutlu olursunuz

dtdodi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 16 Mayıs 2018, 02:29:19 »
Merhaba dostlar ben sizinle saç ekim sonuçlarımı paylaşıp sizin değerli yorumlarınızı almak istiyorum baba tarafından genetik erkek tipi
saç dökülmem vardı önüne geçemedim dostlar sonrasında bende saç ektirmeye karar verdim. Açıkcası ben arena medi instagramdan takip ederek oradan serkan aydına ulaşarak gerçekleştirdim şimdi değerli yorumlarınızı alıp bana hem fikir vermenizi hemde bu süreçte yardımcı olmanızı istiyorum saygılarımla
ekiminiz hayırlı olsun umarım iyi sonuç alırsınız ben de 1 yıl önce arenamed de ekim yaptırmıştım donör alanımı mahvettiler 12 ay oldu hala lokal keklikler ve keloid skarlar var ve sonuçta olay yargıya intikal etti . 4000 greft civarı ekimlerde donör harabiyeti daha az oluyor sizde de sorun olmaz bence zaten ben ve benim gibi donör sıkıntısı yaşayan insan sayısı artınca sanırım merkez greft sayısını düşürdü eskiden 5000 altı ekim’leri yok gibiydi inşallah herşey güzel gider ve istediğiniz saçlara kavuşursunuz ...

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 16 Mayıs 2018, 13:45:39 »
ekiminiz hayırlı olsun umarım iyi sonuç alırsınız ben de 1 yıl önce arenamed de ekim yaptırmıştım donör alanımı mahvettiler 12 ay oldu hala lokal keklikler ve keloid skarlar var ve sonuçta olay yargıya intikal etti . 4000 greft civarı ekimlerde donör harabiyeti daha az oluyor sizde de sorun olmaz bence zaten ben ve benim gibi donör sıkıntısı yaşayan insan sayısı artınca sanırım merkez greft sayısını düşürdü eskiden 5000 altı ekim’leri yok gibiydi inşallah herşey güzel gider ve istediğiniz saçlara kavuşursunuz ...

hocam sürekli bunları yazıp yeni ekim yaptırmıs arkadasların morelını bozmaya gerek yok insan gercekten çok etkilenıyor ekım yaptırdıktan sonra bu konusmalardan

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Mayıs 2018, 01:48:08 »
Kabuk dökümü sonraki fotoğrafları merakla bekliyoruz tabi doner fotosu ile birlikte.

Facebook Twitter Instagram