Anket

Kaç Greft Gerekir?

Sadece 3 adet seçim yapabilirsiniz.

Gönderen Konu: 27 yaşımdayım bu kafaya saç ekimi olur mu?  (Okunma sayısı 7761 defa)

SwoRd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 27 yaşımdayım bu kafaya saç ekimi olur mu?
« Yanıtla #30 : 02 Ağustos 2018, 16:26:44 »
2. ek de dönora toppik mi kullandınız? İlk fotoğraflar flaşlı çekilse de 2. fotoğraflar da ters ışık açısıyla bile böyle bir saç farkı olacağını zannetmiyorum.

Hocam dönorde yeterli saç var zaten oraya neden toppik kullanayım ki? Donör normal fotosu o.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #31 : 03 Ağustos 2018, 08:13:00 »
Ekteki 2 fotoğraf da dönordaki saçlar arasında büyük fark var, flaşlı ve flaşsız fotoğrafla bile böyle bir farkın oluşacağını sanmıyorum.

Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

SwoRd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 03 Ağustos 2018, 09:49:13 »
Ekteki 2 fotoğraf da dönordaki saçlar arasında büyük fark var, flaşlı ve flaşsız fotoğrafla bile böyle bir farkın oluşacağını sanmıyorum.

Hocam fotoğrafların ikiside aynı gün aynı zaman diliminde peşpeşe çekildi.Birisi flashlı diğeri flashsız.
Flashlı olan tam tepeden, flashsız olan alttan çekim olduğu için bu şekilde görüntü oluşmuş olabilir.Kelimize toppik kullanıyoruzda saçlı bölge için kullanmak çok saçma olur ve ben burda yardım arıyorum o yüzden toppikle daha dolgun göstermek benim açımdan kötü olur çünkü yorumlar sağlıklı olmaz.Teşekkürler.

Bu fiyat konusuna gelince 6000TL ilk ekim ve 6000TL ikinci ekim şeklinde planlama yapıyorlar ve para peşin.Bu şekilde mantıklı mı sizce?

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 03 Ağustos 2018, 10:11:01 »
Fotoğraflar arasında ışık ve açı farkı var. Sadece bu iki fotoğraf bile bize saç ekimi hakkında buraya konulan fotoğrafların ne kadar güvenilir olduğu hakkında fikir verebilir. Site ekim araştırması içerisinde bulunanlar için harika bir türkçe yazılı kaynak. Ama görsel bir kaynak maalesef ki değil. Çünkü siteye atılan resimlerin %80 'ni ne yazık ki olması gerektiği açı, ışık,  yakınlık vs. de değil. Bir de üstüne ekim yaptıran arkadaşların ekim yaptırdıkları merkezi canhıraş bir şekilde mesnetli mesnetsiz savunmaya çalışmaları insanı ekimden sogutuyor maalesef.

Neyse kardeşim senin için 2 ekim planlamak en mantıklısı çünkü açıklık ve dönor durumu riskli. Inşallah dilediğin gibi saçlara kavuşursun.

SwoRd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 04 Ağustos 2018, 21:07:20 »
Fotoğraflar arasında ışık ve açı farkı var. Sadece bu iki fotoğraf bile bize saç ekimi hakkında buraya konulan fotoğrafların ne kadar güvenilir olduğu hakkında fikir verebilir. Site ekim araştırması içerisinde bulunanlar için harika bir türkçe yazılı kaynak. Ama görsel bir kaynak maalesef ki değil. Çünkü siteye atılan resimlerin %80 'ni ne yazık ki olması gerektiği açı, ışık,  yakınlık vs. de değil. Bir de üstüne ekim yaptıran arkadaşların ekim yaptırdıkları merkezi canhıraş bir şekilde mesnetli mesnetsiz savunmaya çalışmaları insanı ekimden sogutuyor maalesef.

Neyse kardeşim senin için 2 ekim planlamak en mantıklısı çünkü açıklık ve dönor durumu riskli. Inşallah dilediğin gibi saçlara kavuşursun.

çok teşekkürler hocam umarım dilediğimizi buluruz. Bayram öncesi ektirip 9 günlük tatilde kızarıklıklar vs azalsın istiyordum ama yalan oldu.Burdanda destek göremeyince ekimi askıya aldım. Önümüzde bu şekilde uzun bir tatil olmadan ektirmem biraz zor görünüyor.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 05 Ağustos 2018, 09:52:08 »
çok teşekkürler hocam umarım dilediğimizi buluruz. Bayram öncesi ektirip 9 günlük tatilde kızarıklıklar vs azalsın istiyordum ama yalan oldu.Burdanda destek göremeyince ekimi askıya aldım. Önümüzde bu şekilde uzun bir tatil olmadan ektirmem biraz zor görünüyor.

Dostum destek derken doktor tavsiyesi yapmış bazı arkadaşlar. Ben olsam böyle bir açıklığa ekim yerine protez saç düşünürdüm. Çünkü ekim yaptırsanız dahi çok sık saçlara sahip olamayacaksınız. Eğer illa ki saç ekimi yaptıracağım diyorsanız sizin gibi açıklığa sahip olan ekim yapan üyeler mevcut konularını inceleyip kendiniz karar verecekseniz. Benim buraya üye olalı yaklaşık 1 sene oldu ben halen konuları takip ediyorum her hafta defalarca. Üstelik öyle aman aman bir saç problemim de yok. Bir anlık heyecan ile saç ekimi yaptırırsanız sonuçları kötü olursa şayet varolan durumdan daha kötü bir psikolojiyle yaşamak durumda kalacaksınız. Forum bunun için var araştırın ve bir karara vardıysanız açın konu destek olmaya çalışalım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 05 Ağustos 2018, 11:15:33 »
flaşlı resim ileriyi gösteriyor...daha 27 yaşındasın...bunun 50 li yaşları var...bence ekim yaptırma...ya saç protezi kullan...doğal olanından peruk gibi durandan değil...o da külfetli galiba..ya da bu şekilde dolaş...

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 05 Ağustos 2018, 13:34:13 »
flaşlı resim ileriyi gösteriyor...daha 27 yaşındasın...bunun 50 li yaşları var...bence ekim yaptırma...ya saç protezi kullan...doğal olanından peruk gibi durandan değil...o da külfetli galiba..ya da bu şekilde dolaş...

Ya da ekim yaptırıp Toppik'e devam edeceksiniz. Öyle yapanlar da var çok.

SwoRd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 06 Ağustos 2018, 15:03:57 »
Protez saçı kimse tavsiye etmiyor.Aklımda vardır bir aralar ama bakımı vs baya zorlu bir şeymiş.Şimdilik ekim düşünüyorum ama toppik kullanacaksam ektirmenin mantığı ne ki şu an da kullanıyorum ve saçlı görüntü oluyor.Doğal görünmüyor tek sıkıntısı bu.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 06 Ağustos 2018, 20:13:56 »
Protez saçı kimse tavsiye etmiyor.Aklımda vardır bir aralar ama bakımı vs baya zorlu bir şeymiş.Şimdilik ekim düşünüyorum ama toppik kullanacaksam ektirmenin mantığı ne ki şu an da kullanıyorum ve saçlı görüntü oluyor.Doğal görünmüyor tek sıkıntısı bu.
olmuyor reis ben bu kafanın toppik olduğunu 300metreden anlarım, toppiği doğallaştırmak için ekim yapmalısın, wayne rooney, cenk tosun senin gibi açıklığı ilerlemiş futbolculardı, 3-4k ekim yaptırıp güzel bir topikle çok güzel görünüyolar.(cenkin ki biraz kötüydü).

SwoRd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 06 Ağustos 2018, 23:50:17 »
olmuyor reis ben bu kafanın toppik olduğunu 300metreden anlarım, toppiği doğallaştırmak için ekim yapmalısın, wayne rooney, cenk tosun senin gibi açıklığı ilerlemiş futbolculardı, 3-4k ekim yaptırıp güzel bir topikle çok güzel görünüyolar.(cenkin ki biraz kötüydü).

Cenk ekimi Serkan Aydın da yaptırdığı için kötü oldu sanırım.Orasıda 4400TL ye 4000 greft demişti sanırım.
Alan çok geniş olduğu için her önüme gelen yerde yaptırma şansım yok malesef o yüzden dikkatli araştırıyorum ama sonuca ulaşamadım.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 07 Ağustos 2018, 14:59:33 »
Cenk ekimi Serkan Aydın da yaptırdığı için kötü oldu sanırım.Orasıda 4400TL ye 4000 greft demişti sanırım.
Alan çok geniş olduğu için her önüme gelen yerde yaptırma şansım yok malesef o yüzden dikkatli araştırıyorum ama sonuca ulaşamadım.

Doğallık yönünden toppik bazen çok kullanışlı oluyor. Güzel bir ekim ile tamamlayıcı unsur olarak toppik kullanılabilinir.

Fatih33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 08 Ağustos 2018, 01:31:26 »
Hasan akıl bide aisha haire araştır iki merkezde geniş alanda iyi işler çıkartıyor

SwoRd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 14 Ağustos 2018, 09:42:36 »
Doğallık yönünden toppik bazen çok kullanışlı oluyor. Güzel bir ekim ile tamamlayıcı unsur olarak toppik kullanılabilinir.

Şu toppik denilen lanet şeyi kullanıyorum ama benim saçıma uygun rengi yok o yüzden çok belli oluyor.Koyu ve orta kahve olanları karıştırıyorum yinede aynı rengi yakalayamıyorum o yüzden sıkıntılı bir durum ve ektirip bu toppik belasından kurtulmam lazım.
Teşekkürler

SwoRd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 14 Ağustos 2018, 09:49:31 »
Hasan akıl bide aisha haire araştır iki merkezde geniş alanda iyi işler çıkartıyor

hasan akil 2 seans 6000den toplam 12000 istiyor diğer firmayıda araştırayım teşekkürler

Facebook Twitter Instagram