Gönderen Konu: Estemoda hair Melek Polat 5000 greft Ekim yorumlar sizde  (Okunma sayısı 18027 defa)

siyah34

• 3900 greft (hıberbarık tedavili) yas37
  • Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemoda hair Melek Polat 5000 greft Ekim yorumlar sizde
« Yanıtla #46 : 18 Temmuz 2018, 09:27:16 »
merhabalar,saçlar gümbür gümbür geliyor.güzel bir operasyon olmuş.şimdiden hayırlı olsun..
siyah34

Beyoğlu12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 18 Temmuz 2018, 09:47:47 »
Kafamda ki yara değil cildim aşırı yağlı olduğundan bir reaksiyon gösterdi ve sivilcelenme oldu o da sivilcenin patlamasının sonucu maalesef... melek hanım sivilceleri patlatalım köklerin çıkmasına yardımcı olalım dedi.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 18 Temmuz 2018, 10:58:05 »
Bende sivilcelerin patlamasını doğru ve mantıklı bulmuyorum düşğnünce kökte sivilce ile birlilte çıkabilir en mantıklısı kendi haline bırakmak

Fikir Alın

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 18 Temmuz 2018, 11:07:41 »
Revigenin bir faydasi varmi xpecia ile heir forte de sakte çıktı dr atilla kaya dolandirici birisi ondan soruyorum
Xpecianın sahte olduğuna dair kaynak var mı? Link atarsanız sevinirim. Bana samimi bir eczacı arkadaşım tavsiye etti işe yaramasa bana vermez.. Daha önce başka bir tablet kullanıyordum ama Xpecia saçları daha iyi topladı gibi geldi bana.

Beyoğlu12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 18 Temmuz 2018, 11:24:59 »
Ama bu sefer kök çıkamayınca sivilce oluyor zaten

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 18 Temmuz 2018, 11:29:42 »
Ama bu sefer kök çıkamayınca sivilce oluyor zaten

Ama zorlayıncada sıvılceyi bu seferkökle birlikte çıkar ininde ne var ne yok sıkarak patlatırsan mantıklı gelmiyor bana

Beyoğlu12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 18 Temmuz 2018, 11:32:19 »
Bilmiyorum inan melek hanım ne uygun görüyorsa o şekilde yapıyorum bu beklemek beni çok yoruyor

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 18 Temmuz 2018, 15:47:54 »
Hair pharma icin şikâyetvar.com a baka bilirsin ve araştırma yaparsan nasil bir firma olduğunu daha iyi anlarsın ürünün nerede üretildiği belli değil musteri temsilciliği vasat . Xpecia tableti  6 ay sure ile gunde 2 sefer kullanmis biri olarak faydasını görmedim. Spreylerinde de procapil maddesinin olduğunu tdh blokladigini ve minoxilin etkisinden daha fazla olduğunu söylüyorlar boyle muhtesem biseyi ABD nasil kesfedemedi suan sac çıkarmada  fda onayi minoxil urunlerinde var. En kötüsü  yan etkisi yokmus aspirinin bile yan etkisi varken bu urun melake olamaz ek bilgi minoxil urunleri toplama karari aldi saglik bakanlığı bunu minoxil forte nin resmi sitesini ziyaret ederek görebilirsiniz

Fikir Alın

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 18 Temmuz 2018, 16:45:09 »
Hair pharma icin şikâyetvar.com a baka bilirsin ve araştırma yaparsan nasil bir firma olduğunu daha iyi anlarsın ürünün nerede üretildiği belli değil musteri temsilciliği vasat . Xpecia tableti  6 ay sure ile gunde 2 sefer kullanmis biri olarak faydasını görmedim. Spreylerinde de procapil maddesinin olduğunu tdh blokladigini ve minoxilin etkisinden daha fazla olduğunu söylüyorlar boyle muhtesem biseyi ABD nasil kesfedemedi suan sac çıkarmada  fda onayi minoxil urunlerinde var. En kötüsü  yan etkisi yokmus aspirinin bile yan etkisi varken bu urun melake olamaz ek bilgi minoxil urunleri toplama karari aldi saglik bakanlığı bunu minoxil forte nin resmi sitesini ziyaret ederek görebilirsiniz
Yazdıklarınıza baktım Minox 2011 yılında tarihi geçmiş ürünler ecza depolarından toplanmış. Şunu söyleyim yararından çok zararı var ben de bıraktım. Ancak hala üretiliyor ve satılıyor. Hair pharma ile ilgili şikayetler ise dediğiniz gibi müşteri hizmetleri ile alakalı ürünle değil. Ayrıca Xpecia sadece besin takviyesi ondan bir mucize beklememek lazım genelde besin takviyelerinin yan etkisi  de olmuyor. Ancak yinede tamamen etkisiz olduğunu düşünmüyorum. Kullanıp fayda sağlayanların yaptığı pek çok yorum var aynı zamanda fayda görmeyenler de. Her takviye herkesde işe yaramıyor ne yazık ki.

Beyoğlu12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 20 Temmuz 2018, 02:19:48 »
76. Gün donör, Ekim bölgesi ve verteks ne dersiniz olacak mı?

Beyoğlu12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 20 Temmuz 2018, 02:21:19 »
..

Beyoğlu12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 20 Temmuz 2018, 02:21:59 »
..

Beyoğlu12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 24 Temmuz 2018, 00:05:09 »
80. Gün

assasiancreed2950

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 27 Temmuz 2018, 13:12:00 »
yakinlastirarak baktigimda cikan saclariniz cok kivircik kendi saclariniz gibi degil sanki siz ne dusunuyorsunuz?

Facebook Twitter Instagram