Gönderen Konu: Estemoda hair Melek Polat 5000 greft Ekim yorumlar sizde  (Okunma sayısı 18013 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemoda hair Melek Polat 5000 greft Ekim yorumlar sizde
« Yanıtla #106 : 20 Aralık 2018, 14:20:14 »
Hayır hintell bey sadece iğneleme dediğimiz konuşma tabiri varya öyle konuşuluyor yani burda paylaşım yapıyoruz ki biz yaptırdık sizde yaptıracaksanız sonuçlar böyle ona göre yaptırın demek için eleştiriye açık biriyim siz bana yorum yapacaksınız olumlu veya olumsuz bende bu bağlamda Ekim merkeziyle görüşecem şurası şöyle olsa daha iyi olurdu gibisinden..

Kendi adıma iğneleme gibi bir durum söz konusu değil daha net fotograf istedim doğru yorum yapabilmek adına sloocer da eminim aynı niyeti taşıyor benim gibi dostum maksat seni kırmak değil paylaşımın ve emeğin için teşekür ederiz.
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 20 Aralık 2018, 14:40:23 »
Hayır hintell bey sadece iğneleme dediğimiz konuşma tabiri varya öyle konuşuluyor yani burda paylaşım yapıyoruz ki biz yaptırdık sizde yaptıracaksanız sonuçlar böyle ona göre yaptırın demek için eleştiriye açık biriyim siz bana yorum yapacaksınız olumlu veya olumsuz bende bu bağlamda Ekim merkeziyle görüşecem şurası şöyle olsa daha iyi olurdu gibisinden..

Dostum,
amac objektif yorum almak ise objectif fotolar paylasman gerekiyor.Yasin itibari ile hangi fotolarin aldatici hangi fotolarin net oldugu kararini verebilecegini dusunuyorum.

ters isik seklinde paylastigin fotograflar hic bir anlam tasimiyor.Yorum yapmak mumkun degil.

akabinde paylastigin fotograf icin ise biraz daha net.Fikrimce zaten iyi giden bir sureciniz var, bu tip fotolar yerine ilk sayfada paylastiginiz ekim fotolari gibi net isik ve tepeden fotograflar paylasirsaniz bizlerde net bir sekilde yorumlariz sizde durumunuz hakkinda net bilgilere sahip olursunuz.
on cizgiye bakilir ise (fotodan gozuken sadece bu kisim) sureciniz gayet iyi. ama dedigim gibi ekim alaninin tamamini gorursek daha net yorumlariz.

kizip kusmenizin luzumu yok, bu mecranin amaci bilgi paylasmak, isi bilmeyen kisiler karanlik olan fotograflara aldanip ilgili merkezleri tercih ediyor sonlari husran olabiliyor. bu sorumluluga kimse girmek istemez. Bu konuda hassas davaranirsaniz hem siz hemde takipciler net bir sekilde bilgilenir.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 20 Aralık 2018, 16:16:07 »
güzel tutmuş saçların dostum.apayrı bir insan olmuşsun ,hayrını gör. darısı başımıza.

Beyoğlu12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 20 Aralık 2018, 17:49:28 »
Sloccer bey tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bu şekilde yazmanız inanın beni daha mutlu etti kişi kıyafetiyle ağırlanır sözleriyle uğurlanır  diye bir laf var anlatmak istediğim tamda bu vakit ayırıp yorum yapan tüm arkadaşlara saygılarımı sunuyorum

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 20 Aralık 2018, 20:23:24 »
İnsan bazen bu platformda kendini iyi hissettiği ve iyi olduğunu düşündüğü fotoları koymak istiyor anlaşılabilir bi durum ancak diğer arkadaşların da dediği gibi forumun amacına aykırı olabiliyor. İnsanlara yardımcı olmak ve sürecinle ilgili doğru yorumlar alabilmek için tepeden net fotoğraflar koymalısın. Aksi takdirde bu karşıt yazıları okuyanlar arkada gizlenen bişey var hissine kapılıyor ve belki de mükemmel olan ekimin gölgeleniyor bunun sonucunda tercih yapacaklara yardımcı olamıyorsun. Aynı zamanda amaçlarından biri başlakalarına da yardımcı olmaksa bu amaca ulaşılamıyor böylece.

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #111 : 21 Aralık 2018, 00:25:14 »
İnsan bazen bu platformda kendini iyi hissettiği ve iyi olduğunu düşündüğü fotoları koymak istiyor anlaşılabilir bi durum ancak diğer arkadaşların da dediği gibi forumun amacına aykırı olabiliyor. İnsanlara yardımcı olmak ve sürecinle ilgili doğru yorumlar alabilmek için tepeden net fotoğraflar koymalısın. Aksi takdirde bu karşıt yazıları okuyanlar arkada gizlenen bişey var hissine kapılıyor ve belki de mükemmel olan ekimin gölgeleniyor bunun sonucunda tercih yapacaklara yardımcı olamıyorsun. Aynı zamanda amaçlarından biri başlakalarına da yardımcı olmaksa bu amaca ulaşılamıyor böylece.

+1

Horozkemal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 21 Aralık 2018, 00:32:16 »
Kanka bence ekimin iyi olmuş ama kafa yapın sanki biraz tuhaf olmuş gibi alışılmışın dışında hani benzetme yapsan kızarsın ;D kısaca yan şakak yok ama saç var bence sen sibel ulusana git sana yan şakak yapsın

fairplay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 16 Mart 2019, 22:57:30 »
Saçları ya uzat geriye yapıştır yada 3 numara yap anca öyle şık durur. saçların çıkmış ama biraz orantı sorunu var gibi

Tefoo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #114 : 17 Mart 2019, 03:38:11 »
son durum nedir?

Facebook Twitter Instagram