Hayır hintell bey sadece iğneleme dediğimiz konuşma tabiri varya öyle konuşuluyor yani burda paylaşım yapıyoruz ki biz yaptırdık sizde yaptıracaksanız sonuçlar böyle ona göre yaptırın demek için eleştiriye açık biriyim siz bana yorum yapacaksınız olumlu veya olumsuz bende bu bağlamda Ekim merkeziyle görüşecem şurası şöyle olsa daha iyi olurdu gibisinden..
Dostum,
amac objektif yorum almak ise objectif fotolar paylasman gerekiyor.Yasin itibari ile hangi fotolarin aldatici hangi fotolarin net oldugu kararini verebilecegini dusunuyorum.
ters isik seklinde paylastigin fotograflar hic bir anlam tasimiyor.Yorum yapmak mumkun degil.
akabinde paylastigin fotograf icin ise biraz daha net.Fikrimce zaten iyi giden bir sureciniz var, bu tip fotolar yerine ilk sayfada paylastiginiz ekim fotolari gibi net isik ve tepeden fotograflar paylasirsaniz bizlerde net bir sekilde yorumlariz sizde durumunuz hakkinda net bilgilere sahip olursunuz.
on cizgiye bakilir ise (fotodan gozuken sadece bu kisim) sureciniz gayet iyi. ama dedigim gibi ekim alaninin tamamini gorursek daha net yorumlariz.
kizip kusmenizin luzumu yok, bu mecranin amaci bilgi paylasmak, isi bilmeyen kisiler karanlik olan fotograflara aldanip ilgili merkezleri tercih ediyor sonlari husran olabiliyor. bu sorumluluga kimse girmek istemez. Bu konuda hassas davaranirsaniz hem siz hemde takipciler net bir sekilde bilgilenir.