Gönderen Konu: Estemoda hair Melek Polat 5000 greft Ekim yorumlar sizde  (Okunma sayısı 18012 defa)

Beyoğlu12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ÖNCELİKLE  MERHABALAR  İSMİM CANER BOZ 24 YAŞINDAYIM 20 Lİ YAŞLARDA HEPİNİZDE OLDUĞU GİBİ SAÇLARIMDA DÖKÜLMELER BAŞLADI 4 YIL İÇERİSİNDE NEREDEYSE ÜST TARAFTA HİÇ SAÇ KALMADI BUGÜNE KADAR HİÇ SAÇ EKİMİ YAPTIRMAYI DÜŞÜNMEMİŞTİM İSİM VERMEK İSTEMİYORUM KURUMSAL BİR FİRMADA MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLARAK ÇALIŞIYORUM BENİMLE AYNI PROBLEMİ YAŞAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞIM BURAK İLE BERABER BİRBİRİMİZE CESARET VERDİK YAPTIRMAYA KARAR VERDİK DERİN BİR ARAŞTIRMAYA GİRDİK KİME SORSAK HERKES İSTANBULU ÖNERDİ AMA BİZ ARAYIŞIMIZI DERİNLEŞTİRDİK MELEK POLAT VE EKİBİYLE KARŞILAŞTIK ÖN GÖRÜŞME YAPMAYA GİTTİM ÇOK GÜZEL KARŞILANDIM GEREKLİ AÇIKLAMALAR VE BİLGİLER VERİLDİ KAFAMDA Kİ TÜM SORU İŞARETLERİNİ ÇÖZÜME ULAŞTIRAN BENİ HEVESLENDİREN VE İKNA EDEN HATİCE KEKLİK HANIMEFENDİYE AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM 4 MAYIS 2018 CUMA GÜNÜNE RANDEVU AYARLADIK BİR TAKIM TESTLER YAPTIRMAM İSTENDİ BUNKLARI TAMAMLADIM VE  SAÇ EKİMİMİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE YAPTIRDIM. İLGİ VE ALAKALARINDAN VE YAPTIKLARI GÜZEL İŞTEN DOLAYI MELEK POLAT VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM ALT TARAFTA RESİM PAYLAŞIMLARIM SÜREÇ İÇERİSİNDE SÜREKLİ OLACAKTIR YORUMLARINIZI ELEŞTİRİLERİNİZİ VE TAKİPTE KALMANIZI RİCA EDİYORUM. EĞER SİZDE KARARSIZ KALIYORSANIZ NASIL OLACAK FALAN GİBİ KAFANIZI KEMİREN SORULAR VARSA BENCE ESTEMODA HAİR E UĞRAYIN BİR ÇAYLARINI İÇİN DERİM. HEPİNİZİ MUTLU GÜNLE DİLİYORUM ESEN KALIN.

Beyoğlu12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ESTEMODA HAİR MELEK POLAT 5000 GREFT EKİM YORUMLAR SİZDE
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2018, 00:02:57 »
devam eden süreçleri paylaşacağım

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2018, 00:38:10 »
Iyi aksamlar Beyoglu. Estemoda sac ekim merkezini cok ciddi bir sekilde takibe alacagim. Benim sac ektirmeyle artik bir isim kalmadi ama, cevremdeki arkadaslar ve dostlarin isine yarayabilecek bir merkeze benziyor. Forumda birkac arkadas ayni yerde ekim yaptirmis ve suanki durumdan bayagi memnunlar. Hosuma giden, temiz bir alim ve ekime önem vermeleriyle birlikte, gözü dolduracak bir siklikla ekmeleri ayrica ön cizgiyi göze hos bir sekilde planlamalaridir. Tabiki ileriki zamanda, yaptiklari isin nekadar dogal oldugunu hepberaber görürüz. Diger arkadaslarda oldugu gibi, senin ekiminide bayagi güzel yapmislar.  Fiyat olarak ne ödedigini ögrenmek isterim. Adina hayirli olmasi dilegiyle.

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2018, 00:44:46 »
Alahala arkadaş ben mi yanlış anlıyorum yoksa yüklenen fotolar mı bi tuhaf? Neden profilden resim koyarsınız? Bizim ilgilendiğimiz saç. Millet kaşını gözünü görünce ne olacak? Yoksa yazınızdan belli olduğu kadarıyla reklammm mısınız? Yakından saç foto lütfenn.
Bide niye büyük büyük yazıyonuz?. "Ne baı rıyon" derler adama.
Bu arada ekim hayırlı olsun 😀
Bunlar kim ekenler dr mi?
İlk defa duyuyom bu estamoda yi.

Beyoğlu12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2018, 01:11:32 »
Hataylı değerli yorumun için teşekkür ederim fiyat konusuna gelince gayet makul ve bu kişiye göre değişiyor. Soraro kardeşim senin de değerli yorumun için teşekkür ederim önce dövmüşün sonra övmüşün bırakta forum 2 yakışıklı adam görsün 😂 bu arada reklam değil sadece benimle aynı problemi yaşayan arkadaşların yalan yanlış yerlerde heder olmasın diye bütün çabam ben memnun kaldım sadece öneri benimkisi ah şu benim hümanist huylarım 😊😊

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemoda hair Melek Polat 5000 greft Ekim yorumlar sizde
« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2018, 02:49:25 »
Garip bir planlama olmuş.Açık alan oldukça geniş yanlar ise bomboş bırakılmış.Ekilenlerin tümü sağlıklı bir şekilde çıktığını varsaysak dökülme devam ederse boş kalan kısımlar nasıl telafi edilecek.Kaldı ki ekilenlerin fire verme şansı da var.
Geçmiş olsun

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Mayıs 2018, 09:21:26 »
Melek hanım hızlı bir giriş ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Yüksek greft ,nw 4-5-6 farketmekSizin dalıyor operasyona.. iyide sonuçlar geliyır açıkcası şimdilik güzel ilerliyor.

Ekim öncesi fotonuzu , açıklığınızı görebileceğimiz şekilde paylaşırmışsınız? Paylaştığınız fotoda açıklığınız hiç belli değil? Nw2 de olabilir nw 6 da.. bu sebeple daha anlaşılır bir foto koymadıgınız taktirde paylaşımınız yaptığınız paylaşımın pek bir değeri yok.

Forum kuralları gereği büyük harf kullanmak yasak.

Beyoğlu12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Mayıs 2018, 15:27:33 »
melek hanım ve ekibine güvenim sonsuz beklediğim sonucu alamazsam kesinlikle telefisini yapacaklarının garantisini veriyorlar zaten ben ilk etapta ön taraf ta sık bir ekim istediğim için bu şekilde dediğim gibi süreçleri paylaşacğım hep beraber görelim

Bodyci

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Mayıs 2018, 21:04:17 »
Ekimin hayırlı olsun kardeşim ben melek hocaya saç ektirmiş ve sürecinden memnun biri olarak sana ekiminin başarılı sonuçlanmasını diliyorum . Fotoğrafta arada boşluk var gibi görünüyor ama ince saçlar eminim vardır ekim sıklığınıda göz önüne alırsak yoğunluk bakımından geçişte umarım sorun yaşamazsın . Genel itibariyle güzel bir ekim . Ekim merkezleri ve teknikleriyle alakalı yüzlerce yorum var önemli olan ulaşılabilir güveniliir ve kaliteli bir ekim melek hanımda bunları sağlıyor . Benimde çok tereddütlerim oldu acaba dediğim çok nokta oldu saçlarımın tamamı hala çıkmış değil ama içimde ki güven ekime harcanan emeğin sonucunda süreç boyu yaşadığım olumlu gelişmeler beni mutlu ediyor umarım sende çok keyifli bir süreç geçirirsin tekrardan hayırlı olsun .

Beyoğlu12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 16 Mayıs 2018, 22:51:23 »
Bodyci kardeşim teşekkür ederim size de hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız yeter ki sabredelim inancımızı kaybetmeyelim süreç devam ediyor 😊

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Mayıs 2018, 01:46:22 »
5000 greft çok yüksek bir sayı .düzgün ekilmiş gibi görünüyor ama ekimden sonraki fotoğraf net değil.umarım güzel sonuç alırsın.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Mayıs 2018, 01:59:23 »
O aradaki bosluklar derin seryt ise geriliyor adrenalinden catlamalar bazi ekimlerde olabiliyor ona hic takilma kabuk dokumu sonrasi birlesecektir gayet dogal bir durum  ;) sac cizgini begendim oturmus dogal gozukuyor
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2018, 02:21:00 Gönderen: LaTenT »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Mayıs 2018, 11:04:53 »
oncesi foto paylasirmisiniz?

Beyoğlu12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları