Gönderen Konu: Avicenna Ataşehir History Hair Emrah bey Ebru Hanım 4400 greft 27.04.2018  (Okunma sayısı 9697 defa)

steinlips

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ve nihayet bi dostumun tavsiyesiyle ben de sizlerin arasına katıldım arkadaşlar:) açıklığım norwood 6-7 cıvarı denebilir. ondan pek umudum da yoktu açıkçası. ancak forumda aynı açıklığa sahip olan kişilerin sonuçları beni motive etti diyebilirim. gittiğim yeri bi arkadaşım tavsiye etti onun saç ektirdiğine ilk gördüğümde inanmamıştım. gerçi onun açıklığı daha azdı ama olsun sonuçta başarılıydı. diğer yönlendirdiği arkadaşların da memnun kaldığını söyledi. umarım benim de sonucum güzel olur. velhasılı kelam yaklaşık 15 gün önce ekim gerçekleşti bundan sonrası sabır sanırım. forumdaki herkesin umduğunu, beklediğini bulması dileğiyle:)

ilk fotoğraflar ekimden öncesine ait. diğerleri ise ekimden bir sonraki güne bandaj açıldıktan hemen sonrasına..

erkanovic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,öncelikle ekiminiz hayırlı olsun.Ben de ekim yaptıralı 1 hafta oldu.İkimiz içinde mutlu bir sonuç olur inşallah :)

steinlips

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ilk iki foto ekimden sonraki 5. gün
3 ve 4. fotolar 15. güne ait

steinlips

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,öncelikle ekiminiz hayırlı olsun.Ben de ekim yaptıralı 1 hafta oldu.İkimiz içinde mutlu bir sonuç olur inşallah :)

inşallah :) zor kısmını atlatmışsınız. ilk 10 gün çok önemli ondan sonra tutan tutuyor tutmayan tutmuyor zaten..

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açıklığınıza göre iddialı bir önçizgi... umarım bu denli büyük bir acılıkta başarı ile sonuçlanan bir süreç yaşarsınız

erkanovic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

inşallah :) zor kısmını atlatmışsınız. ilk 10 gün çok önemli ondan sonra tutan tutuyor tutmayan tutmuyor zaten..

tırsıyorum hocam valla tutmayacaklar diye :) ekilen saç şok dökülmeye kadar uzuyor mesela bu o kökün tuttuğunu gösterir mi sence?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Hayır uzuyır olması kesin çıkacağı anlamı taşımıyor maalesef

tırsıyorum hocam valla tutmayacaklar diye :) ekilen saç şok dökülmeye kadar uzuyor mesela bu o kökün tuttuğunu gösterir mi sence?

PagaroN

• Hero Member
Ekiminiz hayırlı olsun.

steinlips

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hepinize teşekkürler. donör bölge için ne düşünüyosunuz?

bonham55

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Oncelikle ekiminiz hayirli olsun insallah sonuc istediginiz gibi olur.hepimizim istegi eski sacli hallerimize geri donmek benim de 11.gunum onumuzde cok uzun bi sure var.donor bolge gayet iyi gorunuyor bence temiz bi alim olmus

steinlips

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Hayır uzuyır olması kesin çıkacağı anlamı taşımıyor maalesef

Kökün tuttuğunu 4 ay sonra görcez malesef bu yüzden sabır gerekiyor. Şuan bize düşen o her bi tele iyi bakmak:)

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İyi yapmışsınız görüntünüzde ufak bir değişiklik olması bile sizi pozitif olarak mutlu edebilir umarım süreç sizin için güzel geçer
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun açıklıgınıza göre çok gereksiz bir planlama daha dar daha sık olabılırmış
Global Moderator

steinlips

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun açıklıgınıza göre çok gereksiz bir planlama daha dar daha sık olabılırmış

doğru söylüyosunuz iki seansta açıklığın kapanabileceğini ilettiler. 1. seçenek önler yoğun verteks boş yapıp ikinci seansta verteksi doldurma, 2. seçenek önler yine görece yoğun ama vertekse de ekim yapıp ikinci seansta önlerin sıklaştırılması olarak planlandı. ben ikinciyi seçtim. tabi doğruyu mu seçtim sizler daha iyi biliyosunuz. bana farksız gibi geldi verteks boş olarak gezmek istemedim 2. yi seçtim..

steinlips

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İyi yapmışsınız görüntünüzde ufak bir değişiklik olması bile sizi pozitif olarak mutlu edebilir umarım süreç sizin için güzel geçer
Açıklığınıza göre iddialı bir önçizgi... umarım bu denli büyük bir acılıkta başarı ile sonuçlanan bir süreç yaşarsınız
Ekiminiz hayırlı olsun.

Bugün itibarıyla 75. Günümdeyim değerli yorumlarınızı bekliyorum. :) Destek olarak bioak 5mg, forever b12 plus ve xpecia kullanıyorum. Xpeciayı bugün itibarıyla bırakıp diğer ikisini kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Şampuan olarak vichy energisant ve priorin şampuanı birlikte kullanıyorum.

Facebook Twitter Instagram