Gönderen Konu: Avicenna Ataşehir History Hair Emrah bey Ebru Hanım 4400 greft 27.04.2018  (Okunma sayısı 9691 defa)

Yusuf kağan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, gayet güzel duruyor. Umuyorumki ekim  sonrası halinizi her halükarda eskisinden daha çok  beğeneceksiniz

steinlips

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, gayet güzel duruyor. Umuyorumki ekim  sonrası halinizi her halükarda eskisinden daha çok  beğeneceksiniz
Keşke 2 ekim düşünseydin bir arkadaş ektirdi gerci 3150 greft ektirdi ama baya seurek oldu onun ama hayirlisi olsun bende ektirdim çok gür bir saç olacağını hiç zannetmiyorum ben en azindan kendimi seyrek olacagina kanalize ettim bence sende fazla beklenti icinde olma nede olaa kul işi Allahın verdiği gibi hiçbir zaman olmaz.

Zaten iki ekim düşünüyorum. Ama henüz 2.5 ay geçti 6. Aya kadar çıkmalar devam eder diye düşünüyorum. Ondan sonra duruma ve donör bölgeye göre ikinci ekime bakıcaz artık

steinlips

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Teşekkür ederim. Genelde çıkışların iyi olduğunu düşünüyprm ama pek olumlu yorum almayınca yanlış düşündüğümü düşünmeye başlamıştım. Umarım siz de en güzel sonucu alırsınız:)

steinlips

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
126. Gün.
1 kere 90. Günde her tarafı 3 numaraya vurdum. Sonra yanları yine kısalttım. 2 günde bir birer adet 5 mg biotin ve forever b12 plus kullanıyorum. Her gün akşam vichy energisant ve priorin şampuan ile karışımlı yıkıyorum

qel

• Yeni üye
  • *
Ekim oncesine kiyasla 126. gun cok basarili gorunuyor. Ben de Emrah bey ve Ebru hanimin yer aldığı ekipte ektirdim. Guncel halini paylasabilir misinjz varsa?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok başarılı... çook hemde..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Açıklığınıza bakılırsa kısa zamanda ciddi bir atak olmuş hem greft alımı sağlıklı olmuş hemde cild yapınız ve kan dolaşımınızın iyiye işaret olduğunun kanıtı gidişat çok mutlu edicek şekilde devam ediyor açıkcası beklemediğim bir görüntüydü sizin kafanızda sevindim sizin adınıza.
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekilenlerin nerdeyse hepsi tutacak gibi görünüyor, süreç iyi, ama şu planlamanın mantığını gerçekten anlamıyorum. 4400 grefti komple yaymanın mantığı nedir?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekilenlerin nerdeyse hepsi tutacak gibi görünüyor, süreç iyi, ama şu planlamanın mantığını gerçekten anlamıyorum. 4400 grefti komple yaymanın mantığı nedir?

Riskli bir planlama ama başarıyı yakalamış. Lokal bir alana Ekim yapılabilecek bir açıklık değil. Eğer vertex cabrio modeli gez ek istemiyor ise hasta alternatif bir planlama sözkonusu olamaz imiş

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu ekimin 4400 greftin tüm kafaya yayılmış şekilde 126.günde bu kadar iyi gözükmemesi gerekiyordu. Gerçekten ekim galiba şans işi. Yanlışlıkla klonlamayı falanmı buluyolar ekerken anlamıyorum ki, kanalları fazla veya değişik delip diğer saçları mı uyandırıyolar nedir.

steinlips

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim oncesine kiyasla 126. gun cok basarili gorunuyor. Ben de Emrah bey ve Ebru hanimin yer aldığı ekipte ektirdim. Guncel halini paylasabilir misinjz varsa?

Şuan 210. Gündeyim. İlacı bırakalı 2-3 ay oldu. Sadece biotin 5mg kullanıyodum son zamanlarda. Bıraktığım için dolgunluğu biraz azalmış olabilir. Onun dışında ben de memnunum gerçekten. Vertex tepe bölgesinin 1 yıla kadar çıkışının süreceğini söylediler. Ama şuanki haliyle bile ilk haline göre çok olumlu tepkiler alıyorum. Emrah ve Ebru hocamın eline sağlık.  Umarım herkes istediği sonuca ulaşır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
tamamen kel bır kafaya göre sonuç kötü denemez sadece bıraz daha doğal olabılırmış önemli olan senın mutlu olman gerısı boş hayırlı olsun kardesım
Global Moderator

Elvis

• Full Member
Hocam merhaba ben de Emrah Bey ve Ebru Hanıma saç ektirmeyi düşünüyorum inanın çok heyecanlıyım ve korkuyorum doğal olacak mı olmayacak mı diye Siz memnun musunuz özellikle dualarından memnun musunuz Bir daha fotoğraf varsa atabilir misiniz bana tavsiye edebilir misiniz Lütfen Allah rızası için bana yardımcı olun
05352264278 numaram konuşabilir sekse çok çok memnun olacağım tekrar bir fotoğraf gönderebilir misiniz
  • Ekim Tarihi: 25.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi HİSTORY HAİR
  • Greft Miktarı 5150
  • Yaşınız 37

Elvis

• Full Member
Kardeşim yine görüntü atma şansın var mı Lütfen bekliyorum ben de aynı yere düşünüyorum
  • Ekim Tarihi: 25.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi HİSTORY HAİR
  • Greft Miktarı 5150
  • Yaşınız 37

Facebook Twitter Instagram