Bunuda şuan çektim sizin için
En azından ayakbaşparmagındaki kılları görebildiğimiz netlikte bir Ekim alanı fotosu paylaşaydın...
Yada direk “benim Ekim patladı arkadaslar” yaz daha kolay, böylesi sanada zahmet bizede eziyet.
yok dostum patlamadı..öndeki alan ile arkadaki alan aynı büyüklükte ama 3 te biri oranında greft ekildi..uzun süredir foruma girmedim..resimlerime bakarken arkadan çekilen resimlerimi görünce foruma atayım dedim..ama kıtamet kopmuş..kıyameti koparanlar taraflı bilinçli yapıyor bunu..sonra bende o an evde yeni resim çektirttimki onuda koydum..evet biraz karanlık çıkmış ama zaten akşam çektim onuda..yarına inşallah gün ışığında tepeyi çektirtecem..ön tarafın resmini kendim çekebiliyorum ama tepe için kendim çekemediğimden sorun oldu..
Kendi kendine tepe fotoğrafı çekemiyor musun?
Hem el becerisi anlamında sıkıntıların var, hemde yazılanları idrak noktasında.
-senin tabirinle “kıyametin neden koptuğunu” algılayamadı isen idrak etme husunda bir problem var demektir. Son paylaşım yaptığın fotoların ya extra ters ışık yada çiçek böcek fotoğrafları.
-kendi kendine bu fotoğraflardan daha iyisini çekemiyor , bunun İçin gerçekten birine ihtiyaç duyuyorsan (siz daha iyi bilirsiniz) ortopedik bir probleminiz olmalı.. bu saydıklarım en iyi ihtimaller.. daha kötü ihtimaller var onlardan bahsetmiyorum bile.
Çok mu zor ya tepeden net Işıkta bir foto paylaşmak.
Bunu kimsenin desteğine ihtiyaç duymadan , kendiniz de yapabilirsiniz. Ben size güveniyorum başarabilirsiniz Doktor bey.