Gönderen Konu: Dr.kaan pekiner..1883 greft ..11-12 mayıs 2018  (Okunma sayısı 21984 defa)

Dr.Ali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.kaan pekiner..1883 greft ..11-12 mayıs 2018
« Yanıtla #15 : 14 Mayıs 2018, 11:40:52 »
Hintel bey  ioh hakkında yapılan dolandırıcı vs tarzında yapılan yorumlar için de aynı hassasiyeti
gösterdiniz mi  yoksa hlc özelinde bir tepki mi bu
👏👏👏👏👏👏

Dr.Ali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 14 Mayıs 2018, 11:42:24 »
Hocam hlc den para iadesi alabildiniz mi ?
alamadım..avukatla görüştüm..saç ekiminde ekipte çıkmama olabilir diyecektir bilirkişi..davayı kazanmak için ya dönor bölgede kalıcı tahribat olmalı yada nekroz olmalı..öteki türlü kazanamazsın desi..hlc deki özge hanımın tek derdi yüksek gfert söyleyip para koparmak

Ali hocam bu sayfada Hlc ve özge hanım hakkında bu şekilde yorumlar yapmanızı etik bulmuyoruz lütfen foruma zarar vericek kelimelerden kaçınız.
durumu olduğu gibi aktarıyorum..extra bir hakaret ve aşşağılama yok..oih için siz daha kötü şeyler söylemiştinz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 14 Mayıs 2018, 12:16:50 »
Ali hocam derdim polimik degil ioh ile aynı durum söz konusu degil.

Kendi ilk konunuzda dilediğinizce herşeyi yazdınız size kimse karışmadı arkadaşın yazdığını alkışlarken biraz hakkaniyetlı olmanızı önerir bizede teşekür etmenizi hatırlatırım.

Onun dışında yeni bir doktor yeni bir ekim ve hlc nin eski çalışanı gerek yok bu konuda bu şekilde para göz şu bu yazılmasına.
Global Moderator

Dr.Ali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 14 Mayıs 2018, 12:27:12 »
Ali hocam derdim polimik degil ioh ile aynı durum söz konusu degil.

Kendi ilk konunuzda dilediğinizce herşeyi yazdınız size kimse karışmadı arkadaşın yazdığını alkışlarken biraz hakkaniyetlı olmanızı önerir bizede teşekür etmenizi hatırlatırım.

Onun dışında yeni bir doktor yeni bir ekim ve hlc nin eski çalışanı gerek yok bu konuda bu şekilde para göz şu bu yazılmasına.
polemik için yapmadım dostum..seni biliyorum..hlc ile durumu naptınz diye soran oldu durumu anlattım..hakaret ve aşşağılama yapmadım asla..durumu olduğu gibi aktardım..şuan saçlarım 3 numara vede gün içinde bir kağıdı 1 cm2 kesip fotosunu çekip diğer açtığım konuya koyucam objektif görsun herkes

Dr.Ali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 15 Mayıs 2018, 20:54:16 »
Postop3. Gün

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 16 Mayıs 2018, 01:46:08 »
İlk operasyonumu hlc de yaptırmıştım..cm2 ye 45 ekildi denildi fakat ölçümlerim cm2 de 25 olduğunu gösterdi..ikinci ekimimi 5 yıl hlc de çalışmış ve 1 yılda mutallip keser ile çalışmış olan ve sonra kendi kliniğini açan dr.kaan pekiner e yaptırdım..insani güler yüzlü ve ticari kaygısı ön planda olmayan bir dr..manuel fue konusunda türkiyede ilk 5 doktor arasıına girdiği kesin
Manuei fue de ilk beşe girdiği kesin demişsiniz.neye göre kime göre ve bu dr un başarı kriterlerini neye göre belirlediniz.sadece elinizde öncesinde çalıştığı yerlerin referansları var ki bunlarda size göre aslında olumsuz referanslar olması lazım ,özelliklede hlc  de 5 yıl çalışması...
Bana sanki yağmurdan kaçarken doluya tutulacakmışsınız gibi geliyor .Olay şöyle cereyan edecek ;ekilenler çok az çıkacak yada hiç çıkmayacak ve paylaşımınızıda yarıda kesip bu foruma hiç uğramayacaksınız.aksi olurda başarısız olacak ekimin sonucunu forumda paylaşırsanız faydalı bir iş yapmış olursunuz.yanılmayı gerçekten isterim ama beşiktaş nasılki bayernden 5 yemesi hiç şaşırtmadıysa bu ekimin sonucununda başarısız olması hiç şaşırtmayacaktır ama olduda başarılı bir netice ortaya çıkarsa kaan pekineri gerçekten manuelde ilk beş ekimci arasına şahsen koyarım.

Dr.Ali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 16 Mayıs 2018, 04:01:10 »
İlk operasyonumu hlc de yaptırmıştım..cm2 ye 45 ekildi denildi fakat ölçümlerim cm2 de 25 olduğunu gösterdi..ikinci ekimimi 5 yıl hlc de çalışmış ve 1 yılda mutallip keser ile çalışmış olan ve sonra kendi kliniğini açan dr.kaan pekiner e yaptırdım..insani güler yüzlü ve ticari kaygısı ön planda olmayan bir dr..manuel fue konusunda türkiyede ilk 5 doktor arasıına girdiği kesin
Manuei fue de ilk beşe girdiği kesin demişsiniz.neye göre kime göre ve bu dr un başarı kriterlerini neye göre belirlediniz.sadece elinizde öncesinde çalıştığı yerlerin referansları var ki bunlarda size göre aslında olumsuz referanslar olması lazım ,özelliklede hlc  de 5 yıl çalışması...
Bana sanki yağmurdan kaçarken doluya tutulacakmışsınız gibi geliyor .Olay şöyle cereyan edecek ;ekilenler çok az çıkacak yada hiç çıkmayacak ve paylaşımınızıda yarıda kesip bu foruma hiç uğramayacaksınız.aksi olurda başarısız olacak ekimin sonucunu forumda paylaşırsanız faydalı bir iş yapmış olursunuz.yanılmayı gerçekten isterim ama beşiktaş nasılki bayernden 5 yemesi hiç şaşırtmadıysa bu ekimin sonucununda başarısız olması hiç şaşırtmayacaktır ama olduda başarılı bir netice ortaya çıkarsa kaan pekineri gerçekten manuelde ilk beş ekimci arasına şahsen koyarım.
şuan türkiyede manueli yapan mutallip keser,koray erdoğan ve hlc klinik var..zaten manueli yapanlar toplam 5 kişiyi geçmiyor..sıralama nasıl oluru herkes kendisi karar verecek..hlc nin  ekimine hiçbir zaman kötü demedim..BÜYÜK ihtimalle  eksik ekildi dedim..ilk ekim resimlerimdede sayım yapmıştımki eksik ekim yapılmış olduklarını ozamanda farketmiştim..bunu onlarada iletmiştim..ayrıca hlc de bana ekim yapan dr daha  çok yeniydi..yeni olunca tecrübesizlikten kaynaklanan sorunlar çıkıyor..dr kaan bey ekimi mutallip keserden öğrenmiş ve sonra hlc ye transfer olmuş.. dr kaan beyin bu ekimi çıkmadı diyelim..bunu kaan beye iletince eminim işi kıvırmadan ortasını bulup iade yapacaktır..bunun adı profesyonelliktir..iyi niyettir....yoksa en iyi ekimcinin bile ekipte yeterli verim alamadığı vakaları vardır.. hlc de ekim yaptıktan sonra ilk günlerde gören herkes burda 4500 kök olması imkansız deyince bende  ölçtüm ve ozamanda cm2 de 25-30 arası greft saymıştım..durum öyle olunca hlc yi aradım durum bu dedim..onlarda 6. Ayı bekleyelim demişlerdi..6. Aydan sonrada değişen bir durum olmadı.....
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2018, 08:01:29 Gönderen: Dr.Ali »

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 16 Mayıs 2018, 13:25:11 »
Cm karede 45 ekilmemiş diyorsanız doğrudur.sonuçta ölçmüşsünüz ama genel olarak söyledikleri greft sayısının daha aşağısında ekim yaptılar diyorsanız eğer bu çok büyük bir iddia.böyle bir şey dolandırıcılığa girer ama bence öyle bir şey yoktur.hlc greft tablosu bile her ekiminde yapıyor ve o kadar detaya önem veren bir kliniğin bunu yapacağına pek ihtimal vermiyorum.

Dr.Ali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 19 Mayıs 2018, 22:13:15 »
Postop 6. Gün

Dr.Ali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 19 Mayıs 2018, 22:13:50 »
Postop 6. Gün

Dr.Ali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 20 Mayıs 2018, 18:15:46 »
Postop8. Gün kabuklar kısmen döküldü

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 22 Mayıs 2018, 00:41:58 »
temiz görünüyor ama saçlar hiç uzamamış nerdeyse yada fotoğraflarda öyle gözüküyor.verteksin özelliğinden kaynaklanıyor  yani kanlanmanın çok az olduğu bir bölge olmasından kaynaklanıyor.aynı şekilde şok dökülmede uzun süre sonra oluyor .

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 22 Mayıs 2018, 00:43:24 »
Evet saçlar sanki hiç uzamamış.

Dr.Ali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 22 Mayıs 2018, 11:38:58 »
Postop 10. Gün..bu ekimimde kabuklarla birlikte saç telleri hemen hemen hiç dökülmedi...ekilenler aynen duruyor
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2018, 11:47:35 Gönderen: Dr.Ali »

Dr.Ali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 27 Mayıs 2018, 11:48:15 »
Postop 15. Gün..şok dökülme olmadı..kabuklarlada saç dökülmedi hiç..umarım öyle devam eder

Facebook Twitter Instagram