İlk operasyonumu hlc de yaptırmıştım..cm2 ye 45 ekildi denildi fakat ölçümlerim cm2 de 25 olduğunu gösterdi..ikinci ekimimi 5 yıl hlc de çalışmış ve 1 yılda mutallip keser ile çalışmış olan ve sonra kendi kliniğini açan dr.kaan pekiner e yaptırdım..insani güler yüzlü ve ticari kaygısı ön planda olmayan bir dr..manuel fue konusunda türkiyede ilk 5 doktor arasıına girdiği kesin
Manuei fue de ilk beşe girdiği kesin demişsiniz.neye göre kime göre ve bu dr un başarı kriterlerini neye göre belirlediniz.sadece elinizde öncesinde çalıştığı yerlerin referansları var ki bunlarda size göre aslında olumsuz referanslar olması lazım ,özelliklede hlc de 5 yıl çalışması...
Bana sanki yağmurdan kaçarken doluya tutulacakmışsınız gibi geliyor .Olay şöyle cereyan edecek ;ekilenler çok az çıkacak yada hiç çıkmayacak ve paylaşımınızıda yarıda kesip bu foruma hiç uğramayacaksınız.aksi olurda başarısız olacak ekimin sonucunu forumda paylaşırsanız faydalı bir iş yapmış olursunuz.yanılmayı gerçekten isterim ama beşiktaş nasılki bayernden 5 yemesi hiç şaşırtmadıysa bu ekimin sonucununda başarısız olması hiç şaşırtmayacaktır ama olduda başarılı bir netice ortaya çıkarsa kaan pekineri gerçekten manuelde ilk beş ekimci arasına şahsen koyarım.