Gönderen Konu: avesin şampuan  (Okunma sayısı 5204 defa)

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: avesin şampuan
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2018, 14:48:58 »
Merhaba,
2 Martta ekim yaptırdım ve o günden beridir kullanıyorum. Açıkçası etki ve tepkisini şuan bilemiyorum. Saç ekimi sonrası kullandığım için fayda veya zararı hakkında birşey diyemeceğim. Ama merkezdeki sağlık danışmanımın söylediğine  göre bazı kişilerde kepeklenme yapabiliyormuş. Ben aşırı kepeklenme yaşamadım açıkçası. Ekimimi yapan operatörüme geçen gün 1. kutuyu bitirdikten sonra tekrar aynı ürüne devam edeyim mi diye sordum fark etmez dedi. Açıkçası x şampuan kullanın diye bir önerileri de olmadı.
Eğer siz ekim yaptırmadıysanız bir kullanıp denemizde fayda var. Benimde şampuanım bitmek üzere, ne yapacağıma henüz karar vermedim..

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2018, 17:22:04 »
arkadaşlar avesin şampuan kullanan bilen varmı nasıldır faydalı olurmu devamlı kullanımda

İki kutu bitirdim. Teknik olarak şampuan gibi ürünlerden emilim neredeyse 0. Çok yıpratıcı kimyasallar barındırın şampuanlar kullanmadığınız sürece her şampuan olur. Gerisi tamamen satış taktiği diye düşünüyorum. Mesela şu an tresan ısırgan kullanıyorum ve memnunum. Sawpoo marka şampuan var kullananlar memnun ve fiyat olarak avesin in yarısı kadar sanırım.
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

sacekimibilgisi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 24 Nisan 2019, 23:56:30 »
Avesin şampuan; Saç dökülmesi , hacimsiz , mat saçlar ve deri problemleri için özel olarak formüle edilmiş bitkisel şampuandır. İçeriğindeki procapil , anagain, biotin ve diğer etken maddeler sayesinde DHT oluşumunu engellemeye, saç folikülünden ayrılan saçın oluşum evresini hızlandırmaya, saç kalitesini artırarak, saçın çapı ve uzama hızını artırırmaya yardımcı olurken saçın anagen süresini uzatarak saç dökülmesini azaltmaya destek olur. İçeriğindeki bitkisel ekstraktlar ve amino acid complex ile hasar gören dokuların onarılmasına, hücrelerin ve saç köklerinin yenilenmesine yardımcı olur. Saçı ve saç derisini güneş, boya ve kullanılan diğer kimyasallardan kaynaklanabilecek olumsuz etkenlere karşı korumaya yardımcı olur.Kepeklenmeye neden olan mantar ve bunun gibi saç derisi problemlerinin giderilmesini ve saç köklerini güçlendirerek, saç tellerinin deriye daha sıkı tutunmasını sağlamaya yardımcı olur. Avesin şampuan, zenginleştirilmiş formülü sayesinde, saçların ilk yıkamadan itibaren daha sağlıklı ve hacimli olmasına yardımcı olur.

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #4 : 06 Mayıs 2019, 09:07:45 »
Avesin şampuan; Saç dökülmesi , hacimsiz , mat saçlar ve deri problemleri için özel olarak formüle edilmiş bitkisel şampuandır. İçeriğindeki procapil , anagain, biotin ve diğer etken maddeler sayesinde DHT oluşumunu engellemeye, saç folikülünden ayrılan saçın oluşum evresini hızlandırmaya, saç kalitesini artırarak, saçın çapı ve uzama hızını artırırmaya yardımcı olurken saçın anagen süresini uzatarak saç dökülmesini azaltmaya destek olur. İçeriğindeki bitkisel ekstraktlar ve amino acid complex ile hasar gören dokuların onarılmasına, hücrelerin ve saç köklerinin yenilenmesine yardımcı olur. Saçı ve saç derisini güneş, boya ve kullanılan diğer kimyasallardan kaynaklanabilecek olumsuz etkenlere karşı korumaya yardımcı olur.Kepeklenmeye neden olan mantar ve bunun gibi saç derisi problemlerinin giderilmesini ve saç köklerini güçlendirerek, saç tellerinin deriye daha sıkı tutunmasını sağlamaya yardımcı olur. Avesin şampuan, zenginleştirilmiş formülü sayesinde, saçların ilk yıkamadan itibaren daha sağlıklı ve hacimli olmasına yardımcı olur.

Avesin reklamı yapmayın burada. Zira reklam yeri değil, öneri ve soru cevap yeri burası.
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

Facebook Twitter Instagram