Gönderen Konu: Merhabalar sitede yeniyim saç ekim konusunda isveç klinik ve estemylife arasında  (Okunma sayısı 5615 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
bakın cıkan saç kelııgınızı ortmeyecek ve kısa kesıtrmek zounda kalıcaksınız ve ense bıtık olucagı ıcın onuda yapayacaksınız uzak durun dost tavsıyesı size ekım olmaz burdakı ınsanların deneyımlerıne ve bılgısıne guvenın

arkadasınızın donör bölgesı sızın kadar zayıf degıldır guclu ve kalın tellı bır doner bolgesı vardır

sen şuan saç ekımın nasıl birşey olduğunu yaşamadığın için o mantıkla bakıyorsun olaya olmadısı yok yani bu işin birdaha o donör ile insan ıcıne çıkamazssınız

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim için bence uygun değilsiniz. Ensedeki saçlar donör olarak alınırsa abi saç kalmaz arkada. Az bi miktar ile ekim yaptırsan bu seferde seni memnun etmez.
Asker abi Hakan Akıl dr miydi? Allahala ben dr değil diye biliyordum.
Abi karar senin.
Ama şunu unutma "En büyük Asker bizim asker"
😀😀

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu forumdaki arkadaşları anlamıyorum
adam Brad Pitt gibi olmak istiyorum demiyor ki

bu işe girişecek adamın beklentisi önemli
ön bölgeye ekilecek 3000-4000 greflik sayı arkadaşın görünümü değiştirecek.

bazı doktorlar başarlı oluyor var gördüm
aynı doktor aynı tarz dökülmede 2. ekimde başarılı olamıyor da bunu da gördüm

buda hastanın saç köklerinin kalitesi, çoklu grefli yapısı, kalınlığı,dalgalı oluşu.....
 https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3172.0
 bu arkadaş da bu saydığım faktörler var ve başarılı oldu.

bu aşağıdaki yabancı sitede benzer dökülme yapılan ekimler var.
https://hairtransplantnetwork.com/Share-Info/hairloss-photos-byClass.asp?Class=6&G=M

Dr. Mike Vories ekimi mesala.
4000 grefle işi çözmüş.
hastanın dökülme tarzı biraz farklılık gösterse de saçı uzarak kapatıcılık sağlamış.

anlayacağın ekim yaptırabilirsin örnekler çokça var.
beklentiyi oluştur manuel yöntem+ sakal  bence denemelisin.
bu işide iyi yapan Hakan Doğanay ile HLC ikiside manuel yöntemle yapıyor.
ücret olarak da pahalılar dönörüm sağlam kalsın 2. ekim ihtimalim olsun
diyorsan
manuel yöntem+ sakal  ekimi sana çözüm olabilir.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun kardeşim.
İkisi arasında kalmissan estemylife tercih  edebilirsiniz
Açıklık  fazla ama uzulme ama sakaldan ama göğüsten ama sırttan alım  yapilirda  tüm alan dahi kapatilabilir
Geçmiş olsun

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu forumdaki arkadaşları anlamıyorum
adam Brad Pitt gibi olmak istiyorum demiyor ki

bu işe girişecek adamın beklentisi önemli
ön bölgeye ekilecek 3000-4000 greflik sayı arkadaşın görünümü değiştirecek.

bazı doktorlar başarlı oluyor var gördüm
aynı doktor aynı tarz dökülmede 2. ekimde başarılı olamıyor da bunu da gördüm

buda hastanın saç köklerinin kalitesi, çoklu grefli yapısı, kalınlığı,dalgalı oluşu.....
 https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3172.0
 bu arkadaş da bu saydığım faktörler var ve başarılı oldu.

bu aşağıdaki yabancı sitede benzer dökülme yapılan ekimler var.
https://hairtransplantnetwork.com/Share-Info/hairloss-photos-byClass.asp?Class=6&G=M

Dr. Mike Vories ekimi mesala.
4000 grefle işi çözmüş.
hastanın dökülme tarzı biraz farklılık gösterse de saçı uzarak kapatıcılık sağlamış.

anlayacağın ekim yaptırabilirsin örnekler çokça var.
beklentiyi oluştur manuel yöntem+ sakal  bence denemelisin.
bu işide iyi yapan Hakan Doğanay ile HLC ikiside manuel yöntemle yapıyor.
ücret olarak da pahalılar dönörüm sağlam kalsın 2. ekim ihtimalim olsun
diyorsan
manuel yöntem+ sakal  ekimi sana çözüm olabilir.

“Saç ekimi nedir “ bilmediğinin için anlamıyor olabilirsin. Sende bir ektir , tecrübe et öğren “ dediydilerde anlamadıydım” dersin.
“Bekara karı boşamak kolay” kıy nikahı paylaş fotoları burada, ondan sonra wer mehteri.. öyle fotoğraflardaki gibi olmuyır maalesef . Adı üstünde “Fotograf”.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Senin verdiğin örnekte arkadaştan 5000 greft alım yapmışlar... sence bu arkadaşta alınacak 5000 greft var mı?
Al bir örnekte ben link atayım. Arkadaşın beklentisini karşılıyor mu?
 www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2690

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herkes size yardımcı olmak için yazıyor hocam yoksa sen ektirince burada kimseye zarar gelmeyecek. Sırttan , göğüsten ne bileyim kıçtan alıp kapatırsın alanı diyen arkadaşların gazına gelmeyin :)  Şayet ektirmeye karar verdiyseniz sorunuza cevap vereyim . Estemylife 20 kadar ekimi var forumda inceleyebilirsin. İsveç klinik hakkında pek bir bilgim yok ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim valla ben normalde ektirmeyi düşünmüyordum ama benim durumumda olan bir arkadaşım ektirdi Kayseri’de bi klinikte adamın şuan ki haline ben bile inanamıyorum ha anadan doğma gibi değil tabi ama çok iç açıcı bir halde şuan adam ektir bu iş bakımla alakalı bi durum diyo ben iyi baktım iyi sonuç aldım diyo ben ne hap kullanıyorum ne başka bişey Hakan Doğançay hoca çok pahalı Euro hesabıyla çalışıyo bildiğim kadarıyla ben askeri personelim bana ağır gelir sizin önereceğiniz belli bir hoca varmı veya şunu diyin bana ben ağırlık Hasan hocadan taraftan ekime sıcak bakıyorum aylardır takip ediyorum İsveç klinik mi yoksa Estemylife Hasan akil hoca da mı ektirmeliyim ikisininde fiyat aynı 5 bin tl dediler valla bu parayı yatacam kafaya koydum🤣 kısmet diyelim içimde kalacağına patlasın gitsin olur olmaz olmazsa kazırız ya😜

kardeş anlıyorum seni. Kendin için bir şey yapmak istiyorsun. Tüm riski göze almışsın. Memnuniyet ve beklenti seviyen oldukça realist görünüyor. Gerçekçi sonucu  tahmin ediyorsundur ozaman. Bana kalırsa sen kararını  çoktan vermişsin. Bi tek nereye  yaptıracağını iyi belirlemek, en doğru yeri bulmak istiyorsun.   

Site Anasayfa üstteki  ^ ara^  butonuna  o merkezlerin isimlerini tek tek yazın, çıkan sonuçları ve yorumları bol bol okuyun. Kendi açıklığınıza benzeyen  hastalarda  kim  daha başarılıysa oraya yaptırın.  Bir bakın.İçiniz rahatlar, kendi seçiminizi siz yapın.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim valla ben normalde ektirmeyi düşünmüyordum ama benim durumumda olan bir arkadaşım ektirdi Kayseri’de bi klinikte adamın şuan ki haline ben bile inanamıyorum ha anadan doğma gibi değil tabi ama çok iç açıcı bir halde şuan adam ektir bu iş bakımla alakalı bi durum diyo ben iyi baktım iyi sonuç aldım diyo ben ne hap kullanıyorum ne başka bişey Hakan Doğançay hoca çok pahalı Euro hesabıyla çalışıyo bildiğim kadarıyla ben askeri personelim bana ağır gelir sizin önereceğiniz belli bir hoca varmı veya şunu diyin bana ben ağırlık Hasan hocadan taraftan ekime sıcak bakıyorum aylardır takip ediyorum İsveç klinik mi yoksa Estemylife Hasan akil hoca da mı ektirmeliyim ikisininde fiyat aynı 5 bin tl dediler valla bu parayı yatacam kafaya koydum🤣 kısmet diyelim içimde kalacağına patlasın gitsin olur olmaz olmazsa kazırız ya😜
tamanmen yanliş düşünüyorsun ekimden sonra saçı kazitamazsın

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim benim konuma bak . Fikir sahibi olursun. Ben bütün riskleri göze alıp ektirdim. Sonuç iyi değil ama göze almıştim. 2. Ekimi yaptıracağım yine riski göze aldım. Neden dersen ben kafayı 3 numaraya vurduğumda sanki her tarafta biraz olsun sac olsun yeter demiştim. Amma hintelin dediği gibi yetersiz donör vakalarında çok kısa kestirememe riski var. Allah gönlüne göre versin. Iyi düşün. Bu benim için resmen bir saplati idi kurtuldum. Bu arada devamli 0 a vuruyordum SAÇLARIMI ve çok yakışıyordu önceden buna rağmen yaptım bunu.

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eger ille ektirecegim diyorsan; ki bence de cok riskli; bir yil finasterid tedavisi uygulayin. Ama yan etkilerini arastirin. Goze aliyorsaniz uygulayin. Kokleriniz güçlenecektir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekimi estetik bir operasyondur ve bu kafaya ekim yapmayı kabul eden kapatırız diyen doğru söylemez.

Estetik nedemek daha iyi görünmek için yapılan bir işlem bir nevi düzeltme işlemi vucudun herhangi bir bölgesine.

İnanın sizin için saç ekimi yaptırmak şuanki halinizden daha kötü olmak demektir. Kafanızda 10 tane tel saç olucak yazıf olan donör bölgenizde izler olucak ve uzatmak zorunda kalıcaksınız bu kezde açıklığınıza ekilen saçlar kapatıcılık sağlayamayacağı için saçma sapan bir görüntü oluşucak.
Global Moderator

kafabikarışık

• Full Member
Özellikle fazla greft alınıp ense kısmının bitirildiği operasyonlar var. Onları incelemenizi öneririm. Açıklığı kapatacak kadar donörünüz maalesef görünmüyor. Olur da ektirirseniz ekilenlerin hepsi maalesef çıkmayacak ve memnun olmayacaksınız. Saç protezi düşünebilirsiniz. Fakat onların da astarı yüzünden pahalı olabiliyor bakım vs. 0 kazıtınca diplerden hafif saç görünümü olsun derseniz de saç dövmesi düşünebilirsiniz. O konuda da güneş ile dövme renginin değişebileceği gibi durumlar var. Off ne zor bu bizim yaşadıklarımız.
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

Verteks1071

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim umutsuz olma ,söylenenlere de kulak asma sadece iyi araştır sor soruştur. 8)
Senin saçın bu arkadaşa benziyor,ekim yerinin adının kapattım teklam demesinler diye ,merak edersen özelden sorarsın.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim umutsuz olma ,söylenenlere de kulak asma sadece iyi araştır sor soruştur. 8)
Senin saçın bu arkadaşa benziyor,ekim yerinin adının kapattım teklam demesinler diye ,merak edersen özelden sorarsın.
kardeş ilk gönderin niye adamı yakmaya calılıyorsun.   Eğer ekim merkezinin bir elemanıysanız böyle bir vicdansızlık yapmayın para için umutlarla oynamayım yazıktır ayıptır günahtır
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Facebook Twitter Instagram