Merhabalar abilerim kardeşlerim yaş 29 saç ekim kararı aldım şuan isveç klinik ve Estemylife arasında kaldım bütçe olarakta bu iki klink uygun bana bide her iki klinikte 2 ekimde saçların kazanabileceğini söylediler siz değerli abi ve kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum
Merhaba
Forumumuza hoşgeldiniz.
Her iki klinikten fiyat aldığınıza göre diğer klinik ve dr lerin fiyatlarını da biliyorsunuz.
Size kellik scalanızı söyleyip herhangi bir ilaç kullanmanızı söylediler mi?
Saç ekimi için donör bölgeniz yetersiz görünüyor. Bu bölgenin ekimi kaldıracak durumda olması için ekim öncesi kesinlikle pro- pecia kullanmalısınız. Yok bu ilacı kullanmam derseniz (yan etkilerinden dolayı) ense, sakal ve göğüsten alınacak greftler ile ekiminiz yapılır.
Nw7 durumunuzdan dolayı ekim yaptırmanız şuanki durumunuzdan kurtulmanızı sağlayacaktır. Fakat ekim sonucunuz nw7 durumunuzu tamamen kapatmayacaktır.
Midscalp, front ve templer bölgeniz ekim sonucunda sizi tatmin edebilir. Vertex ve crown bölgeleri ise malesef ekim sonucunda dahi kapanmayacaktır.
İlgili ekim clinikleri veya daha fazla clinik ve dr ile ilgili bilgi ve paylaşımları sitemizde "Ara" butonunu kullanarak görebilirsiniz.
Her iki clinik ekimlerine de(sitemizde bulunan) ulaşabilirsiniz.
Selamlar...