Gönderen Konu: Merhabalar sitede yeniyim saç ekim konusunda isveç klinik ve estemylife arasında  (Okunma sayısı 5614 defa)

Mehmet386

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar abilerim kardeşlerim yaş 29 saç ekim kararı aldım şuan isveç klinik ve Estemylife arasında kaldım bütçe olarakta bu iki klink uygun bana bide her iki klinikte 2 ekimde saçların kazanabileceğini söylediler siz değerli abi ve kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum

Ozgur

• Full Member
Üzülerek söylüyorum ki bu saç ekim olmaz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet malesef saç ekımıne uygun degilsiniz donör bölgedeki tüm saçlar alınsa gene tatmın edıcı bır sonuc alamazssınız o yüzden macera ayaramayın.
Global Moderator

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Garantisi yok, 2-3 yılımı saç ekimine ayırırım dersen ve minimum 20 bin tl harcarım dersen  ve kafamda sadece saç görünsün dersen kardeş ektirebilirsin. Sakaldan saçtan alırlar ama o dediğin yerleri ben   beğenmedim.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Mehmet386

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hasan hoca 2 ekim yapıldığında yüzde 80 civarı kapanır dedi zaten öyle gür bi şekilde saç beklentim Yok hocam hani çok mu az bu hocalar gel ekelim diyip garanti veren hocalar para kazanmak için mi gel ekelim diyolar yani sizce ektirmeyi aklımdan kaldırıyım mı

Mehmet386

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hasan hoca 2 ekim yapıldığında yüzde 80 civarı kapanır dedi zaten öyle gür bi şekilde saç beklentim Yok hocam hani çok mu az bu hocalar gel ekelim diyip garanti veren hocalar para kazanmak için mi gel ekelim diyolar yani sizce ektirmeyi aklımdan kaldırıyım mı

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sen bence siteyi ve sonuçları oku kardeş. Hemen karar vermeden bilgi sahibi olman daha  iyi olur. Acele etme. İlaç kullanıyormusun
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

PagaroN

• Hero Member
Merhabalar abilerim kardeşlerim yaş 29 saç ekim kararı aldım şuan isveç klinik ve Estemylife arasında kaldım bütçe olarakta bu iki klink uygun bana bide her iki klinikte 2 ekimde saçların kazanabileceğini söylediler siz değerli abi ve kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum
Merhaba
Forumumuza hoşgeldiniz.
Her iki klinikten fiyat aldığınıza göre diğer klinik ve dr lerin fiyatlarını da biliyorsunuz.
Size kellik scalanızı söyleyip herhangi bir ilaç kullanmanızı söylediler mi?
Saç ekimi için donör bölgeniz yetersiz görünüyor. Bu bölgenin ekimi kaldıracak durumda olması için ekim öncesi kesinlikle pro- pecia kullanmalısınız. Yok bu ilacı kullanmam derseniz (yan etkilerinden dolayı) ense, sakal ve göğüsten alınacak greftler ile ekiminiz yapılır.
Nw7 durumunuzdan dolayı ekim yaptırmanız şuanki durumunuzdan kurtulmanızı sağlayacaktır. Fakat ekim sonucunuz nw7 durumunuzu tamamen kapatmayacaktır.
Midscalp, front ve templer bölgeniz ekim sonucunda sizi tatmin edebilir. Vertex ve crown bölgeleri ise malesef ekim sonucunda dahi kapanmayacaktır.
İlgili ekim clinikleri veya daha fazla clinik ve dr ile ilgili bilgi ve paylaşımları sitemizde "Ara" butonunu kullanarak görebilirsiniz.
Her iki clinik ekimlerine de(sitemizde bulunan) ulaşabilirsiniz.
Selamlar...

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam estemlife de ektirdim acikligim da senin gibiydi. 80. gundeyim sıklık beklentim yok. kendimle barisigim. sizde bu dusuncedeyseniz hic vakit kaybetmeyin. ekim yaptirdigim hafta hakan doganayin asistani ile gorustum dönüş yapmayinca estemlife ye gittim. eger butceniz musaitse orayla da gorusurseniz daha isabetli karar vermis olacaginizi dusunuyorum.  eger kararsizsaniz dusundugunuz ekim merkezlerinin ekimlerini 2-3 ay takip edin son donemlerde ornek ekimleri cok.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum maalesef saç ekimine uygun değilsin... bu kafa İçin %80 kapatırız diyen ekimcinin vicdanından şüphe duyarım.. inanıpta emek ve umut harcama.. emin ol şimdiki halinden daha iyi bir görüntü olmayacaktır.
Dost acı söyler, ben bu şekilde 3-4 tane nw6 Arkadası uyardım, eleştiri olarak algılayıp savunmaya geçtiler. Sen öyle algılama lütfen.
Senide, ekim yapar %80 kapatırız diyenleride tanımamakla beraber herhangi bir menfaat ilişkimizde yoktur.
Bana kalır ise ekim işi için kafa yormana bile gerek yok. Maalesef olmaz ,olursa mutlu etmez.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Dostum bir donör bölgene bak birde açık alanına senin mantığın bu kafanın bu donör ile %80 kapanacağını alıyormu?? Alıyorsa ne diyim sen bilirsin ama benim almıyor mantığım.
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bana kalırsa saç ekimine uygun değilsiniz . Donör bolgeniz komple kafaniza nakill edilse bile mutsuz olursunuz . Ekilen saçlar emanet gibi durur . Karar sizin ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şöyle tüm saçlı+saçsız bölgeyi ele alır isek
Saçsız bölgeniz :%65
Saçlı bölge       %35

Donorden saçların max %20-25 ini alsa eldeki veri şu şekilde olur;
Elinizde ekimde  kullanabileceğiniz %8,5 Luk greft olur. %8,5 ile %65 lik açıklığı %80 oranında kapatacağını iddia edeninde, inananında matematiğinden şüphe ederim.

Mehmet386

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim valla ben normalde ektirmeyi düşünmüyordum ama benim durumumda olan bir arkadaşım ektirdi Kayseri’de bi klinikte adamın şuan ki haline ben bile inanamıyorum ha anadan doğma gibi değil tabi ama çok iç açıcı bir halde şuan adam ektir bu iş bakımla alakalı bi durum diyo ben iyi baktım iyi sonuç aldım diyo ben ne hap kullanıyorum ne başka bişey Hakan Doğançay hoca çok pahalı Euro hesabıyla çalışıyo bildiğim kadarıyla ben askeri personelim bana ağır gelir sizin önereceğiniz belli bir hoca varmı veya şunu diyin bana ben ağırlık Hasan hocadan taraftan ekime sıcak bakıyorum aylardır takip ediyorum İsveç klinik mi yoksa Estemylife Hasan akil hoca da mı ektirmeliyim ikisininde fiyat aynı 5 bin tl dediler valla bu parayı yatacam kafaya koydum🤣 kısmet diyelim içimde kalacağına patlasın gitsin olur olmaz olmazsa kazırız ya😜

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim valla ben normalde ektirmeyi düşünmüyordum ama benim durumumda olan bir arkadaşım ektirdi Kayseri’de bi klinikte adamın şuan ki haline ben bile inanamıyorum ha anadan doğma gibi değil tabi ama çok iç açıcı bir halde şuan adam ektir bu iş bakımla alakalı bi durum diyo ben iyi baktım iyi sonuç aldım diyo ben ne hap kullanıyorum ne başka bişey Hakan Doğançay hoca çok pahalı Euro hesabıyla çalışıyo bildiğim kadarıyla ben askeri personelim bana ağır gelir sizin önereceğiniz belli bir hoca varmı veya şunu diyin bana ben ağırlık Hasan hocadan taraftan ekime sıcak bakıyorum aylardır takip ediyorum İsveç klinik mi yoksa Estemylife Hasan akil hoca da mı ektirmeliyim ikisininde fiyat aynı 5 bin tl dediler valla bu parayı yatacam kafaya koydum🤣 kısmet diyelim içimde kalacağına patlasın gitsin olur olmaz olmazsa kazırız ya😜

Parası İnan en son düşüneceğiniz konu.. asıl problem patlayan ekimin ardından “olmadı kazırız ya” deme şansınız kalmıyor. Çünkü donörde alım miktarına bağlı olarak 3000-3500 adet scara bağlı beyaz benek şeklinde iz kalıyır.
Zaten iz falan kalmıyor olsa ver 5000 i ektir oldu oldu olmadı canım sağolsun dersin geçersin

Facebook Twitter Instagram