Gönderen Konu: Life Hair Şahin bey 4000 gref  (Okunma sayısı 40446 defa)

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Life Hair Şahin bey 4000 gref
« Yanıtla #256 : 10 Şubat 2019, 12:58:22 »
Hocam geçmiş olsun. Şahin beyi de tebrik ederim işinin arkasında durup para iadesi yaptığı için. Hep diyorum gerçekten kaliteli bı adam. Ama sizin açımızdan keşke böyle olmasaymis. Para işi çözümüyor tabii ki lakin benim ilk ekimini yaptırdığımız Dr Murat küçüktaş benimle bir alakası yok derin kalın saçın yağlı yok sigara içiyorsun diye beni resmen sepetlemisti.
Allah gönlünüze göre versin insaAllah cozersiniz

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #257 : 10 Şubat 2019, 13:02:34 »
Şahin Bey ektirmeyi ektirmeyi düşündüğüm kişilerden biriydi bu sonucu gördükten sonra listemden çıkarıyorum

Senin adına üzüldüm kardeşim. Böyle bir sonucu olmayan yer olmadığı için hiçbir yere ekim yaptırmayacaksın gibi görünüyor.
Ancak önerim olabilir, kesin ekim yaptırmaya karar verdiysen ekimcilerin tüm konularını değerlendirip oranlama yaparak karar verebilirsin. Bazı kişilerin sağlık durumları dolayısı ile sonuçlar kötü olabiliyor. Bunu tespit edebilmek için de ilgilendiğin ekimcinin tüm konularını değerlendirmelisin. Bu , sana saç tipine göre net bir karar verme imkanı sağlayacaktır.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #258 : 10 Şubat 2019, 17:14:25 »
Şahin Bey ektirmeyi ektirmeyi düşündüğüm kişilerden biriydi bu sonucu gördükten sonra listemden çıkarıyorum

Hocam tek bir ekim sonucu nedeniyle vazgeçiyorsanız maalesef bütün ekimleri olmuş ekimci bulamazsınız. Koray hocanın bile olmayan ekimleri var. Arkadaşın dediği gibi oranlama yapmanız sanki daha doğru olur.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

sigortasız_işçi

• Full Member
« Yanıtla #259 : 10 Şubat 2019, 17:30:26 »
Hocam tek bir ekim sonucu nedeniyle vazgeçiyorsanız maalesef bütün ekimleri olmuş ekimci bulamazsınız. Koray hocanın bile olmayan ekimleri var. Arkadaşın dediği gibi oranlama yapmanız sanki daha doğru olur.

Hocam 3 bin TL ektiriyor adam, sırma saç oluyor,  50 bin TL ektiriyor saç çıkmıyor. :))

Bence bünyenin çok önemi var.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #260 : 10 Şubat 2019, 17:32:24 »
Hocam geçmiş olsun. Şahin beyi de tebrik ederim işinin arkasında durup para iadesi yaptığı için. Hep diyorum gerçekten kaliteli bı adam. Ama sizin açımızdan keşke böyle olmasaymis. Para işi çözümüyor tabii ki lakin benim ilk ekimini yaptırdığımız Dr Murat küçüktaş benimle bir alakası yok derin kalın saçın yağlı yok sigara içiyorsun diye beni resmen sepetlemisti.
Allah gönlünüze göre versin insaAllah cozersiniz
o zaten ayip etmiş

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #261 : 10 Şubat 2019, 18:07:41 »
o zaten ayip etmiş
Inanılmaz sinirlenmiştim.
Allahdan kendimi tuttum da posta gazetesine 3 sayfaya manşet olmadık doktora saldırdı diye :D

Ruses

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #262 : 10 Şubat 2019, 21:09:31 »
Rsnkl kardeş..murat kucuktasi takip ederken sana rastlamıştım forumda..sen 2.ekimi Şahin Çelik'te yaptıracağım deyince bende Şahin Beyi takibe aldım ..senin 2.ekim başarılı olunca ben de 8.2.2019 da ekim yaptırdım.. İnşallah cümlemize hayırlı olur..

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #263 : 10 Şubat 2019, 22:45:12 »
Rsnkl kardeş..murat kucuktasi takip ederken sana rastlamıştım forumda..sen 2.ekimi Şahin Çelik'te yaptıracağım deyince bende Şahin Beyi takibe aldım ..senin 2.ekim başarılı olunca ben de 8.2.2019 da ekim yaptırdım.. İnşallah cümlemize hayırlı olur..
Allah iyi sonuçlar almanızı nasib etsin.
Ben ön kısımdan çok ama çok memnunum. Bana ne dediyse nasib oldu.insaAllah herkes mutlu olur yaşadığı ekimden
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2019, 11:11:48 Gönderen: Rsnkl »

Skywalker

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #264 : 11 Şubat 2019, 19:04:49 »
Senin adına üzüldüm kardeşim. Böyle bir sonucu olmayan yer olmadığı için hiçbir yere ekim yaptırmayacaksın gibi görünüyor.
Ancak önerim olabilir, kesin ekim yaptırmaya karar verdiysen ekimcilerin tüm konularını değerlendirip oranlama yaparak karar verebilirsin. Bazı kişilerin sağlık durumları dolayısı ile sonuçlar kötü olabiliyor. Bunu tespit edebilmek için de ilgilendiğin ekimcinin tüm konularını değerlendirmelisin. Bu , sana saç tipine göre net bir karar verme imkanı sağlayacaktır.
Dostum benim saç çok ince telli olduğu için zaten başarılı  bir ekim olma şansım yarıya düşüyor, kalan yarıda ise çok iyi bir ekimci arıyorum belki bir şans yaver gider de bu kellikten kurtulurum diye, bu forumu bayadır takip ediyorum yeni üye oldum ama konulara baya hakimim, şahin Beyin diğer ekimlerini biliyorum harika sonucları var norwood 7 de bile harikalar yaratmış ama benim saçlar resmen kedi tüyü gibi olduğu için kesin beni aksilik bulur diye tırsıyorum, Koray Hoca, Muttalip Hoca bu konuda üstadlar ama iste dolar kuru felan bütçeyi zorluyor bir yıldır para biriktiriyorum bu ekim için 20000 tl ye kadar kendimi zorlayabilirim ancak
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2019, 19:31:08 Gönderen: Skywalker »

FRESH

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #265 : 02 Haziran 2019, 01:59:26 »
helal olsun işinin arkasında durmuş iade etmiş.

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #266 : 02 Haziran 2019, 13:18:39 »
Sahin beyin burda paylasilan ekimler arasinda simdiye kadar 2 basarisiz sonucu var. Gerisi iyi

FRESH

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #267 : 03 Haziran 2019, 00:24:14 »
diğeri hangisi

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #268 : 03 Haziran 2019, 00:39:40 »
Tek tek taramak lazim digerini bulmak icin ya. ama var baska kotu sonucu. E

FRESH

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #269 : 03 Haziran 2019, 00:42:17 »
ben sitede yer ala ntüm konulara baktım zaten başka yerde paylaşılan bir ekimi yok sanırım o dediğini gözden kaçırdım

Facebook Twitter Instagram