sitede yeniyim doğru ama acele cevap yazmışsınız..bakabildiğim kadarıyle bakıyor ve yazıyorum.çok güzel bir sonuç olsaydı desteklerdim.ayrıca Koray beyi ve Muttalıp beyi de övdüm. Şu ana kadar kimseye haketmediği bir övgüde yapmadım.Siz yoksa şahin beyin ekibinden misiniz?
insanları salak mı sanıyorsunuz?
16 Ocak 2019, 20:13:08 bu arkadaşın konusunda şahin beye laf etmişsiniz.
16 Ocak 2019, 21:27:30 koray beye övgü.
16 Ocak 2019, 21:30:31 muttalip beye övgü.
16 Ocak 2019, 21:48:32 tekrar arkadaşın konusuna yukarıdaki yorumu yapıyorsunuz.
ne yani profilinize bakan birinin saatlere bakmayacağını düşünerek mi hemen gidip bir iki farklı doktora iyi yorum yapayım da sonra gelip burada bakın ben başka doktorlara da övgüde bulundum demeyi düşündünüz.
Size şunu söyleyim; övdüğünüz Jale hanıma ekim yaptırmış biri olarak.
1. Kendisi ekim yapmıyor şahin beyi eleştirdiğiniz gibi teknisyenleri yapıyor.
2. Operasyon sonrasında ki sorularınıza kısa kısa cevaplar vermekle yetiniyor. Sizi merak eden hiç bir tavrı söz konusu değil. Emin olun ben Şahin beye ekim yaptırmadığım halde ikinci ekim için görüştüm ve hiç sıkılmadan uzun uzun her soruma cevap verdi.
3. Şahin bey gibi ne para iadesi ne de revizyon teklifinde bulunuyor. Onu geçtim yapsak bile yine aynısı olabilir gibi bir cevap veriyor. Kısacası kendine güvenmiyor!
Arkadaşın konusunu kirletmek istemediğim için aklımda olan çok daha fazla şeyi yazamıyorum...
Bu forum bize bu işi para için yapan ile gerçekten insani bir şekilde hastasını memnun etmek için elinden gelen merkezleri ayırt etme imkanı sunuyor merak etmeyiniz. Maalesef (benim gibi) tez canlı arkadaşlar oltaya gelerek acı bir tecrübe ile ikinci bir ekime mecbur kalıyor. Bunu ekimlerinin geneli başarısız olan merkez/merkezlere giden hastalar için söylüyorum. Şahin beyi bu güne kadar yaptığı ekim sonuçlarına bakarak kesinlikle kötü bir ekimci olduğunu söylemek hakkını yemek olur. Arkadaşımız maalesef beklediği sonucu alamamış ama neyse ki etik bir merkez olan Şahin beyden ücretini geri alıp ikinci şansını en iyi şekilde değerlendirip mutlu olacağına inanıyorum.
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz...