Gönderen Konu: Life Hair Şahin bey 4000 gref  (Okunma sayısı 40415 defa)

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Life Hair Şahin bey 4000 gref
« Yanıtla #225 : 16 Ocak 2019, 21:28:11 »
@ahmetersoy 3 gönderin var. İkisi Jale Şenyurt'a övgüler. 3. gönderi Şahin Bey'e doktor olmaması üzerinden sallamak. Jale Şenyurt da Ankara'da Şahin Bey de Ankara'da. Manidar geldi neyse.

@kartalizma1903 Öncelikle geçmiş olsun. Şahin Bey'in birçok iyi sonucu vardı hatta olası ikinci ekimim için listemdeydi. Sizde başarısız bir sonuç olmuş maalesef. İşinin arkasında durması da iyi bir davranış fakat neden böyle bir sonuç olmuş açıkçası bunu merak ediyorum. Nekroz yaşamamışsınız, donörünüz de iyiymiş. Yani bu anlamda problemi bilmek gerekiyor. Aynı yere telafi ekimi yaptıracaksınız diyelim ama sorun Şahin Bey kaynaklıysa bir kez daha güvenip orda yaptırmak çok zor bir karar olur. Eğer sizle alakalı sağlıksal bir problem varsa başka yerde yaptırsanız sonuç yine iyi olmayabilir. Nedeni hakkında bir kanıya varabildiniz mi ?
eyvallah üstad teşekkürler kan değerlerime baktirdim  beslenmeme dikkat ettim 9 10 gün evden çıkmadım yani saçlara falan zarar gelmesin diye benlik sknti olduğunu düşünmüyorum donör alanda oldukça iyi şahin bey saç alırken söyledi 2. Ekim hususuna gelince çok sık ekim yapabilen yerlere yaptirmam lazım diye düşünüyorum Sibel ulusan gibi ama şuan için bütçem yok para iadesi alırsam biriktirip o tarz bı yere yaptırmayı düşünüyorum şuan için ama yüz yüze görüşüp tatmin olmam lazım acele etmeyecem

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #226 : 16 Ocak 2019, 21:39:11 »
eyvallah üstad teşekkürler kan değerlerime baktirdim  beslenmeme dikkat ettim 9 10 gün evden çıkmadım yani saçlara falan zarar gelmesin diye benlik sknti olduğunu düşünmüyorum donör alanda oldukça iyi şahin bey saç alırken söyledi 2. Ekim hususuna gelince çok sık ekim yapabilen yerlere yaptirmam lazım diye düşünüyorum Sibel ulusan gibi ama şuan için bütçem yok para iadesi alırsam biriktirip o tarz bı yere yaptırmayı düşünüyorum şuan için ama yüz yüze görüşüp tatmin olmam lazım acele etmeyecem

Konunuzun ortalarında B12 eksikliği sebebiyle iğne olduğunuzu söylemiştiniz. Bu sebeplerden biri olabilir mi acaba? Size iğne veren doktor herhangi birşey söyledi mi?

ahmetersoy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #227 : 16 Ocak 2019, 21:48:32 »
sitede yeniyim doğru ama acele cevap yazmışsınız..bakabildiğim kadarıyle bakıyor ve yazıyorum.çok güzel bir sonuç olsaydı desteklerdim.ayrıca Koray beyi ve Muttalıp beyi de övdüm. Şu ana kadar kimseye haketmediği bir övgüde yapmadım.Siz yoksa şahin beyin ekibinden misiniz?

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #228 : 16 Ocak 2019, 21:54:05 »
sitede yeniyim doğru ama acele cevap yazmışsınız..bakabildiğim kadarıyle bakıyor ve yazıyorum.çok güzel bir sonuç olsaydı desteklerdim.ayrıca Koray beyi ve Muttalıp beyi de övdüm. Şu ana kadar kimseye haketmediği bir övgüde yapmadım.Siz yoksa şahin beyin ekibinden misiniz?
. Hepimiz sahin beyin ekibindeyiz asiretiz :)

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #229 : 16 Ocak 2019, 21:54:33 »
Konunuzun ortalarında B12 eksikliği sebebiyle iğne olduğunuzu söylemiştiniz. Bu sebeplerden biri olabilir mi acaba? Size iğne veren doktor herhangi birşey söyledi mi?
üstad kan değerlerinden anliyormusun bilmiyorum ama 400 falandi B12 ben daha çıkış sürecinde gittim sknti olmasın diye baktirdim 400 de normalmiş ama ben saçlar daha iyi çıksın falan diye iğne yazdırdım

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #230 : 16 Ocak 2019, 21:59:41 »
Evet part-time kanal açıyorum. Size de açabilirim isterseniz. Bence siz acele davranmışsınız buraya yorum yazmak için. Göstermelik yorumları yapıp üzerine buraya yorum yapsaydınız yerdik belki. Arkadaşın konusunu kirletmeyelim daha fazla.

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #231 : 16 Ocak 2019, 22:01:36 »
üstad kan değerlerinden anliyormusun bilmiyorum ama 400 falandi B12 ben daha çıkış sürecinde gittim sknti olmasın diye baktirdim 400 de normalmiş ama ben saçlar daha iyi çıksın falan diye iğne yazdırdım
200 müş hocam resmini çekmişim yalnıs olmasın aslında ekimden önce ekim merkezinin değerlere bakması lazim biraz karaduzen devam ediyor bizim ülkemizde işler

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #232 : 16 Ocak 2019, 22:38:23 »
@ahmetersoy 3 gönderin var. İkisi Jale Şenyurt'a övgüler. 3. gönderi Şahin Bey'e doktor olmaması üzerinden sallamak. Jale Şenyurt da Ankara'da Şahin Bey de Ankara'da. Manidar geldi neyse.

@kartalizma1903 Öncelikle geçmiş olsun. Şahin Bey'in birçok iyi sonucu vardı hatta olası ikinci ekimim için listemdeydi. Sizde başarısız bir sonuç olmuş maalesef. İşinin arkasında durması da iyi bir davranış fakat neden böyle bir sonuç olmuş açıkçası bunu merak ediyorum. Nekroz yaşamamışsınız, donörünüz de iyiymiş. Yani bu anlamda problemi bilmek gerekiyor. Aynı yere telafi ekimi yaptıracaksınız diyelim ama sorun Şahin Bey kaynaklıysa bir kez daha güvenip orda yaptırmak çok zor bir karar olur. Eğer sizle alakalı sağlıksal bir problem varsa başka yerde yaptırsanız sonuç yine iyi olmayabilir. Nedeni hakkında bir kanıya varabildiniz mi ?
Bravo kardeşim, iyi yakalamışsın. Doktor olup da, onlarca mağduru olanları da biliyoruz. Jale Şenyurt Şahin Bey'in tırnağı olamaz. Selamlarımızı iletiniz!

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #233 : 16 Ocak 2019, 22:48:35 »
 Vay be şahin çeliki karalamaya gelmişler resmen 😁 bende şahin beyin sekreteriyim 😁 randevu için arayabilirsiniz.

Bu arada şahin bey anestezi uzmanı değil anestezi teknikeri. Anestezi uzmanı dr oluyor. Baya baya tus kazanmış doktor hemde.

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #234 : 17 Ocak 2019, 04:29:19 »
Geçmiş olsun kardeşim.Her ekimcinin başarısız sonucu olur şans işi gerçekten.Güzel araştırıp başka ekimciyle düzeltebilirsin.Ekme yetkisi var mı diyen arkadaş bu işi sadece doktoe yapmıyor.Ayrıca bu iş ekip işidir genelde doktor da olsa kök alır kanal açar yine ekibi ekim işini yapar.Tıpta saç ekiminin uzmanlığı yok doktor olması çok farketmiyor.Şahin Bey yüzdeye vurursak başarıı bir ekimci.Ben memnun oldum çok şükür benim ekim de kötü olabilirdi her şey olacağına varır.Telafisi var üzülme dostum.

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #235 : 17 Ocak 2019, 09:58:14 »
Geçmiş olsun kardeşim.Her ekimcinin başarısız sonucu olur şans işi gerçekten.Güzel araştırıp başka ekimciyle düzeltebilirsin.Ekme yetkisi var mı diyen arkadaş bu işi sadece doktoe yapmıyor.Ayrıca bu iş ekip işidir genelde doktor da olsa kök alır kanal açar yine ekibi ekim işini yapar.Tıpta saç ekiminin uzmanlığı yok doktor olması çok farketmiyor.Şahin Bey yüzdeye vurursak başarıı bir ekimci.Ben memnun oldum çok şükür benim ekim de kötü olabilirdi her şey olacağına varır.Telafisi var üzülme dostum.
Teşekkür ederim ustad hayırlısı böyleymiş inşallah 2.ekimim güzel olurda donör bitmeden saç sorunum ortadan kalkar

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #236 : 17 Ocak 2019, 10:56:02 »
Teşekkür ederim ustad hayırlısı böyleymiş inşallah 2.ekimim güzel olurda donör bitmeden saç sorunum ortadan kalkar
İnşallah dostum 2. Ekimin olsa son sşansın olsa daha zor olurdu.Bana da belki derler şahin beyin ekibinden misin diye adam benim ekmeğimi vermiyor sonuçta😂 Bu ekimde de seni destekliyorum şahin bey de ona yakışanı yapmış sonunda ama ben olsam güvenmezdim başka yere ekrir kardeşim

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #237 : 17 Ocak 2019, 11:51:48 »
İnşallah dostum 2. Ekimin olsa son sşansın olsa daha zor olurdu.Bana da belki derler şahin beyin ekibinden misin diye adam benim ekmeğimi vermiyor sonuçta😂 Bu ekimde de seni destekliyorum şahin bey de ona yakışanı yapmış sonunda ama ben olsam güvenmezdim başka yere ekrir kardeşim
eyvallah

sırma saç

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #238 : 20 Ocak 2019, 00:54:16 »

insanları salak mı sanıyorsunuz?

16 Ocak 2019, 20:13:08 bu arkadaşın konusunda şahin beye laf etmişsiniz.
16 Ocak 2019, 21:27:30 koray beye övgü.
16 Ocak 2019, 21:30:31 muttalip beye övgü.
16 Ocak 2019, 21:48:32 tekrar arkadaşın konusuna yukarıdaki yorumu yapıyorsunuz.

ne yani profilinize bakan birinin saatlere bakmayacağını düşünerek mi hemen gidip bir iki farklı doktora iyi yorum yapayım da sonra gelip burada bakın ben başka doktorlara da övgüde bulundum demeyi düşündünüz.

Size şunu söyleyim; övdüğünüz Jale hanıma ekim yaptırmış biri olarak.

1. Kendisi ekim yapmıyor şahin beyi eleştirdiğiniz gibi teknisyenleri yapıyor.
2. Operasyon sonrasında ki sorularınıza kısa kısa cevaplar vermekle yetiniyor. Sizi merak eden hiç bir tavrı söz konusu değil. Emin olun ben Şahin beye ekim yaptırmadığım halde ikinci ekim için görüştüm ve hiç sıkılmadan uzun uzun her soruma cevap verdi.
3. Şahin bey gibi ne para iadesi ne de revizyon teklifinde bulunuyor. Onu geçtim yapsak bile yine aynısı olabilir gibi bir cevap veriyor. Kısacası kendine güvenmiyor!

Arkadaşın konusunu kirletmek istemediğim için aklımda olan çok daha fazla şeyi yazamıyorum...

Bu forum bize bu işi para için yapan ile gerçekten insani bir şekilde hastasını memnun etmek için elinden gelen merkezleri ayırt etme imkanı sunuyor merak etmeyiniz. Maalesef (benim gibi) tez canlı arkadaşlar oltaya gelerek acı bir tecrübe ile ikinci bir ekime mecbur kalıyor. Bunu ekimlerinin geneli başarısız olan merkez/merkezlere giden hastalar için söylüyorum. Şahin beyi bu güne kadar yaptığı ekim sonuçlarına bakarak kesinlikle kötü bir ekimci olduğunu söylemek hakkını yemek olur. Arkadaşımız maalesef beklediği sonucu alamamış ama neyse ki etik bir merkez olan Şahin beyden ücretini geri alıp ikinci şansını en iyi şekilde değerlendirip mutlu olacağına inanıyorum.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz...

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #239 : 07 Şubat 2019, 13:14:22 »
9.aya girerken

Facebook Twitter Instagram